Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
14041434546354

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 28. března 2012
  • upraveno 28. března 2012
    Moc jsem nepochopil, co má být jeho cílem. Je to takové zmatené shrnutí vývoje technologií a jejich vlivu na život mládeže v posledních 20 letech..
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 28. března 2012
    Možná je to tím, že jsem eště o nějakej ten rok až víc let starší, nebo tím, že jsem o řád až dva chytřejší, ale i když si řadu z těch věcí pamatuju, já bych 95 % textu podepsat odmítl :) Kultovního jsem měl spoustu jinýho...
    BTW Wolf určitě nebyl kult vážící se k roku 96 :)
    Amaroun: Zrovna včera jedna spolužačka prohlásila:
    "Všichni jste blázni, jenom Havel je letiště!" :D
    flanker.27:
    Tak dalo by se zajít ještě dál, kdy se na "familkách" pařila Contra, kdo měl první playstation pařil MoH (btw je to novější, nebo starší, než Wolf?), na jednišce začal StarTrek: Nová Generace atd... Každopádne na většinu z toho, co ten tipan napsal si víceméně každej vzpomene a zamáčkne slzu. Taky by mě zajímalo, kam zmizeli staří dobří (a původně dabovaní) Kačeři, Chipa a Dale a spousta dalšího. Vždyť moje o 7 let mladší sestra ani eví, co byly filmy jako Maska, Terminátor, či Vetřelec. Sakra když rodiče v těch dobách vypadli z domi (ideálně na noc) pustila se televize nebo video a sjížděli se komede a horory. Dneska je každej na FB a nekouká kolem sebe. (Ne že by teda třeba v TV bylo na co koukat). Poslouchaj se samy ptákoviny, ktery nemaj melodii a hlasy jsou uměle počítačem vylepšeny, protože "zpěváci" prostě už a ni recitovat neuměj. Nedávno jsem narazil na písničku An Angel. Jsem KF z nějakýho důvodu nikdy neměl moc v lásce, ale když jsem si to jen tak z nudy poslech, tak mě úplně zamrazilo, jaky tam ten malej dvanácti-čikolika-letej zmetek dává vejšky.
    Hergot to sem se zase rozkecal... :-/
    Even nostalgia was better in the old days :)
  • upraveno 29. března 2012
    Trošku mě mrzí, že ta počítačová revoluce přišla tak pozdě. Teď jako stará kráva pařím hry a normálně bych se vyblbla v pubertě. :-)
    Ech, mládí... :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. března 2012
    ZoiD: Česká Soda i Kelly Family tam jsou.
    flanker.27: Já jsem zrovna generace, která si téměř vším popsaným prošla. Úplně se vidím na základce s příšernou taštičkou na klíče a průkazku na obědy (dříve stravenky) kolem krku, jak všichni vykřikují boží, koží a případně suží (což mi doteď není úplně jasné - asi spojení super a boží) a o hodinovkách jsme se v telefonní budce chechtali divným jménům ve Zlatých stránkách :D
    kazdej narozenej 86-92 se v tom proste najde...at uz vic nebo min :-)
    upraveno 29. března 2012
    Jojo, to byly časy :)
    upraveno 29. března 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. března 2012
    Největšího krasavce Michaela Praeda si pamatuju i já :)
    clannad spravil robinovi hoodovi úžasnú hudbu.
    upraveno 29. března 2012
    flanker.27: to uváděla Brettschnederová, pokud se nepletu, že?
    A pokud mě paměť neklame, tak v te době začalo Bludiště jako počítačová soutěž.

BTW. sme tu už trochu OT. Chtělo by to založit jako nové diskusní téma. Ideálně by to měla založit Krisa, když si začala :D
    Flanker, ty si to uplne vystihol...
    upraveno 29. března 2012
    Jo, jestli jsou podle norem prolejzatelnosti :)
    Prolejzačka se prolejzala, ploty se přelejzaly a po stromech se šplhalo, a když si někdo rozbil koleno, dostal doma za to že dělá nebezpečný blbiny. Bylo to super.
    flanker.27: a co těch vymlácenejch oken od fotbalového míče... (Například náš skleník má na tuto dobu vzpomínky obzvlášť silné)
    Zdvojenej post :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.