Kinomaraton Hry o trůny v Praze

upraveno 27. března 2012 v Novinky
168101112

Komentáře

• upraveno 30. března 2012
    Jaký bordel? To co máme nemůže být náhoda, to je jen velice dobře vymyšlený chaos.
    Nejlepší je daně neplatit a počkat, jestli bude výběrčí doprovázen ozbrojenou hordou jezdců ;)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 30. března 2012
    Thanatos: Bývávalo, kdysi. Teď už je v tom prostě bordel. A místo jeho napravování to jen dál komplikují. Zažila jsem školení, kdy spoluautor zákona nedokázal vysvětlit svůj vlastní paragraf v zákoně o DPH.

AshaG: Taky řešení. Ale je to přístup, který by mohl vyjít hodně draho :)
    už zííítra. taky se tak těšíte?
    upraveno 30. března 2012
    Ne!
    Nie! :P
    Ale copak? Vy se netěšíte na 12 hodin promítání :D už teď mě při pomyšlení bolí celé tělo, ale stejně se těším :P
    Tak já se musím bohužel odhlásit.. Onemocněl nám prcek a na 12 hodin si od něj prostě netroufnu zdrhnout.. Pokud je tady nějaký fanda, který se nedostal, tak bych raději přenechala místo jemu než někomu, kdo by tam šel jen proto, že to je zadarmo.. Tak kdyžtak napište, kdyžtak to na vás přepíšu. Jinak se musím odhlásit a přenechat místo někomu v řadě..
    Neteším sa na prvých 10 dielov, zaujímajú ma len tie nové 2 :). Najradšej by som bol, ak by to bolo tak ako minulý rok, proste len nové diely.
    Napadlo mne, jestli nebude nějaký icefire sraz před promítáním... a jak to vlastně dopadlo s tou deskovkou?
    No deskovku jsme asi odpískali. Sraz před já neplánuju, ale rád se s váma uvidím na té afterparty, která se chystá po promítání. Napadá vás poznávací znamení? :-)
    chci se jen tedy zeptat setkání předem tedy před kino sálem se neplánuje? Jen pak na té after party? Poznávací znamení nevim a pokud tam bude hodně lidí tak se asi těžko najdem. Leda že si na čelo napíšeme IF
    Mám zkušenosti se setkáváním lidí, co se znají z internetu, a tak doporučuji dát si sraz někde bokem a připnout si visačku s přezdívkou. :-)
    Mě nic rozumného nenapadlo... maximálně aby tam Alek mával deštníkem s logem webu :).
    Moc nevim, jak to před tím zařídit. Až tak dobře to tam neznam... Momentálně mě napadá jen, že si na hruď připnu bílou placku svého zaměstnavatele (černě RESPEKT na čistě bílé kovové placce). A prostě se skrze mou osobu pak srotíme :-) ideálně mrkněte sem, pokud bych něco vymyslel na místě. Případně to zopáknu v nějakém předělu pro celý sál, snad mě HBO nechá vystoupit :-D
    upraveno 30. března 2012
    Nebo by si Alek mohl připnout k pasu ten meč, co dostal s propagačními materiály od HBO ;o)
    Tak jo, lidi, těším se, snad se tam popotkáváme. :)
    upraveno 30. března 2012
    Právě jsem si představila shluk deseti lidí, jak pochodují z metra za maníkem s mečem :o)))
    Lidi, co stojí jízdenky na MHD v Praze?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 30. března 2012
  • upraveno 31. března 2012
    Tak na dnešek vůbec nemohla usnout (nevím asi je zase měsíc v jiné fázi) a teď je unavená. doufám že to na ty nové díly vydrží a neusne.
    Tak jsem konečně dobral antibiotika.. takže.. co bude s tím promítáním? ;-)
    Napiště někdo, až bude Led podruhé v akci, to mám do centra tak akorát na tu 2. sérii. Do té doby už jistě různí rádoby-příznivci odpadnou..
    Slusna fronta. Uz se to konečně hejbe. V případe potíží se budu snažit stát u registraci...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.