Proč, Podrick se zdá bejt minimálně kluk, kterej sice neni moc nadanej řečnickejma schopnostma aninemá vysokej původ, ale vynahrazuje to vlastnostma, který lze od muže žádat. A nemá levobočky jako nějakej Harýk :)
Už jsem to tady kdysi psala :) Podrick je pro ni hrozný partner. Takové nedochůdče, bez původu, zřejmě bez prostředků a navíc s hrozným příbuzným, kterého se Sansa bojí. To si naše princeznička nezaslouží. Jako kapitán její osobní stráže by se časem asi uplatnil, ale manžel?! Ne.
Zajímavé, jak jsou dnešní ženy tolerantní :) Ovšem záleží, zda nedochůdčetem myslíš původ nebo postavu. Protože vzhledem k jeho bojovým schopnostem, které jsou tam několikrát vypíchnuty, na tom fyzicky musel bejt docela dobře (i když tušim, že měl bejt hubenej). No a původ - Sansa už zažila, že nejvyšší ne nerozpakují před nejnižším, takže proč ne někoho, kdo se nebude zaštiťovat rodem, ale sebou samým.
jasně, že to je jako pohádka, Honza si bere princeznu, Romeo Julii, ale i v tom by byl kus martina. Snad nečekáš, že děj zaonačí tak, že si Sansa vezme někoho vysoké urozenosti, poctivé povahy a dobrého srdce. Něco z toho bude chybět (teda pokud Sansa aspoň přežije do svatby) a když už, tak ať je to spíš původ než to ostatní.
Já jsem Stark. A pořád (naivně) doufám, že Starkové zase ovládnou sever. Sansa je potomkem králů, kteří vládli tisíce let. Je dcerou jednoho z nejvýznamnějších lordů království. Je to patřičně vychovaná, jemná a slušná dáma. Nemusí se spokojit s kdejakým plevelem jen kvůli momentální situaci. Podrick je pro ni partie vhodná asi jako Sandor Clegane.
Ne, nečekám, že získá pohádkového prince. Ale doufám, že získá manžela s odpovídajícím postavením, který jí zajistí dobrý život. V lepším případě i pomohl jejímu rodu k návratu a obnově Zimohradu. A ne nějaké živoření, kde jejím jediným úkolem bude udržovat manželovu zbroj, aby mohl někomu pronajmout meč...
Komentáře
Jarla: Jen do doby, než mu ji někdo zkušenější přetne vejpůl.
V dorne je to jasný
Podrick je pro ni hrozný partner. Takové nedochůdče, bez původu, zřejmě bez prostředků a navíc s hrozným příbuzným, kterého se Sansa bojí. To si naše princeznička nezaslouží. Jako kapitán její osobní stráže by se časem asi uplatnil, ale manžel?! Ne.
Ovšem záleží, zda nedochůdčetem myslíš původ nebo postavu. Protože vzhledem k jeho bojovým schopnostem, které jsou tam několikrát vypíchnuty, na tom fyzicky musel bejt docela dobře (i když tušim, že měl bejt hubenej). No a původ - Sansa už zažila, že nejvyšší ne nerozpakují před nejnižším, takže proč ne někoho, kdo se nebude zaštiťovat rodem, ale sebou samým.
jasně, že to je jako pohádka, Honza si bere princeznu, Romeo Julii, ale i v tom by byl kus martina. Snad nečekáš, že děj zaonačí tak, že si Sansa vezme někoho vysoké urozenosti, poctivé povahy a dobrého srdce. Něco z toho bude chybět (teda pokud Sansa aspoň přežije do svatby) a když už, tak ať je to spíš původ než to ostatní.
Je to fajn kluk, ale jak už bylo zmíněno, trouba. Sanse bych někde vyhrabala silnější osobnost za manžela.
Já jsem Stark. A pořád (naivně) doufám, že Starkové zase ovládnou sever. Sansa je potomkem králů, kteří vládli tisíce let. Je dcerou jednoho z nejvýznamnějších lordů království. Je to patřičně vychovaná, jemná a slušná dáma. Nemusí se spokojit s kdejakým plevelem jen kvůli momentální situaci. Podrick je pro ni partie vhodná asi jako Sandor Clegane.
Starkové maj pořád želízka v ohni, zatím o dědění severu nemluvíme.
A ne nějaké živoření, kde jejím jediným úkolem bude udržovat manželovu zbroj, aby mohl někomu pronajmout meč...
Další přijatelná volba je nějaký mocný rod ze Severu, který by ji mohl poskytnout meče k udržení Zimohradu.