TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
13536384041362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 22. dubna 2012
    Já osobně ne, ale otec to sleduje/sledoval a líbilo se mu to.

Irons je v první sérii nudný. Jediná postava, která tam stojí za pozornost je Cesare.
  • upraveno 22. dubna 2012
    The Borgias mě baví hodně, hlavně teď ta druhá série se rozjela skvěle, a samozřejmě, že máš pravdu Cesare je nejlepší, geniálně zahraný.

Borgia mě zajímá proto, že se mi do ruky dostaly první dva díly v dabingu a nemůžu sehnat origoš verzi, tak jestli se mám vůbec ,,obtěžovat" :-)
    Hrajou tam i čeští herci, dodávají tomu novou, dosud nepoznanou úroveň. Jen na vlastní nebezpečí. :-)
    Osobně se mi mnohem víc líbí verze s Ironsem. U té evropské verze jsem shlédla jen 2 nebo 3 díly, víc se nedalo. Sice je to asi realističtější, míň pozlátka než verze od Showtime, ale je to taky nudnější. The Borgias mají víc šťávy.
    Osobně se mi mnohem víc líbí verze s Ironsem. U té evropské verze jsem shlédla jen 2 nebo 3 díly, víc se nedalo. Sice je to asi realističtější, míň pozlátka než verze od Showtime, ale je to taky nudnější. The Borgias mají víc šťávy.
    upraveno 22. dubna 2012
    Jako oraz od Justified jsem si pustila jeden díl Prime Suspect, a ona tam hrála "Ava". Svět je malý.
    heavy_head napsal(a):

Hrajou tam i čeští herci, dodávají tomu novou, dosud nepoznanou úroveň. Jen na vlastní nebezpečí. :-)

Ano, Voříšková a Vašut v prvním díle byla silná káva. Ale včera jsem tam chvíli zahlíd zrovna Táborskýho, kterej to jistě nezkazí, ale stejně jsem to hned přepnul. Ale nějak se nemůžu dostat ani do tý showtime verze, Irons je pořád nudnej, nebo spíš scénář obecně, nic zajímavýho, málo zajímavých postav, když pominu některé momenty s Cesare... jsme s headem prostě zmlsaný a těšíme se na zítřejší GoT :-))
    Ok, takže jde do přihrádky: Až se budu hodně nudit!
    Díky všem za info :-)
    Já bych si rozhodně nenechal takovými nekompetentními fanatiky něco namluvit. :-)
  • upraveno 25. dubna 2012
    Viděli jste někdo ten seriál Sirens? Hraje v něm R.Madden
    Faelivrin napsal(a):

Neviděla jsem, ale vím, že tam hraje sexy skotskýho záchranáře, kterej je úplnou, ale úplnou náhodou taky gay. Takže nevím, jestli se chceš dívat, abys sis pak ty pohledy na Theona nevysvětlovala jinak :D
    svoa00 napsal(a):

Faelivrin napsal(a):

Neviděla jsem, ale vím, že tam hraje sexy skotskýho záchranáře, kterej je úplnou, ale úplnou náhodou taky gay. Takže nevím, jestli se chceš dívat, abys sis pak ty pohledy na Theona nevysvětlovala jinak :D
    hm, tak to možná nechci vidět. pomalu se začínám cítit diskriminovaně.
    Tak nám v bedně skončilo Panství Downton. Blbě, romantika z toho kape ještě teď.
    Já to právě viděla...a je pravda, že ze začátku to Robbovu auru trochu pocuchalo, ale Madden sám o sobě je super a hraje dobře, takže ten seriál i doporučuju, jelikož nestojí jenom na něm...jsou tam ještě 3 další hlavní postavy
    Sirens sa mi veľmi páčilo, všetci traja chalani aj policajtka sú super. Vtipné hlášky a zaujímavé.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 25. dubna 2012
    brbr napsal(a):

Tak nám v bedně skončilo Panství Downton. Blbě, romantika z toho kape ještě teď.

Jo, proč mám nutkání Mary, kdykoli jí vidím, trochu profackovat...
    brbr napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Faelivrin napsal(a):

hm, tak to možná nechci vidět. pomalu se začínám cítit diskriminovaně.
    Ahley Greenwick ze Sirén se ti omluví
    svoa: dík, o trochu lepší, ne o moc. sorry. :-)
    flanker.27 napsal(a):

brbr napsal(a):

Jo, proč mám nutkání Mary, kdykoli jí vidím, trochu profackovat...
    Já jsem tak doufala, že odjede do té Ameriky...
    Ahley Greenwick ze Sirén se ti omluví

a jak hezky se omluví :)

brbr: co bys chtěla víc? :)
    upraveno 25. dubna 2012
    Tak jsem viděla pár dalších dílů Justified - do 10. Tradičně je to čím dál lepší. Scéna z baru v 10. byla perfektní. Ryalan: "Proč čekat?" :o))
    A jako by nestačily ty rozehrané nitky, tak ještě propustí Dickieho. Doufám, že ho zase šoupnou zpátky, jinak to vypadá na zatím nejkrvavější finále :)
    A jsem zvědavá jak se vypořádají s postavou Limehouse. Jestli se nějak výrazněji zapojí, nebo si ho nechají jako záporáka do další řady.
    no z Limehousa som mal pocit, že nevedia tak úplne čo s ním...
    upraveno 25. dubna 2012
    Hlavně je tam těch záporáků moc, takže je to takové roztříštěné.
    presne
    upraveno 25. dubna 2012
    Zatím asi nejlepší díl byl Raylanův perný den, kdy se na něj snažili hodit tu vraždu.
    A taky mě dost překvapilo, že tak rychle odsunuli Winonu.
    Tam jsem čekala větší dilema.

Mě na Panství Dowton nejvíc fascinovalo, jaká byla ta šlechta chápavá a pečující. Svobodná těhotná služka? Neva, postaráme se. Žebraví váleční invalidi? nakrmíme! Služka, která chce být sekretářka? odvezeme na pohovor!
  • upraveno 26. dubna 2012
    Nicméně až na poslední díly série které byly až moc sladké, je tento seriál velice příjemná záležitost. Člověk se potřebuje po GOTU, Misfits apod. podívat i na něco hezkého, uhlazeného, bez sexu a násilí, byť to možná neodráží přesně charakter doby.
    mne prišiel rozbeh sľubný, ale potom sa mi to trochu rozplízlo. stále však veľmi dobré pozeranie. ten perný deň bol ten istý diel ako dickey si myslel že nemá ladvinu a zháňal peniaze? ten bol tiež dobre naspídovaný.
    potom to trochu zaspalo a posledné 2-3 boli zase výborné.
    tyjo, v jednu chvíli člověk tápe, jestli mluvíte o Downtonu nebo Justified. Každopádně z těchto dvou mě v poslední době bral mnohem víc Downton. Maggie je prostě dokonalá (Jorah Mormont: „Obávám se, že se vidíme naposled, madam.“ Maggie: “Ooo, slibujete?“)
    Alek: jeden z mála světlých okamžiků posledního dílu :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.