Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
12324262829581

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. března 2012
    Ty jo, to je reprezentace české elity (celebrit) Chybí tam už jen Iveta Bartošová :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 23. března 2012
    Herci přišli tady. A modelíny - modelky...
  • upraveno 20. dubna 2012
    http://www.inflow.cz/grid-computing-aneb-darujte-vykon-sveho-pocitace Třeba tenhle projekt někoho zaujme stejně jako mne (jsem v Czech National Team)
  • upraveno 20. dubna 2012
    Sheldon Cooper je sexy - teda až na tu vychrtlost :-D
  • upraveno 22. dubna 2012
    Tak jsem konecne dokoukal 3. dil AGOTu. Musim rict, ze mezi prvnim a 2. dilem utekly 3 tydny. Prvni mne znechutil natolik, ze me ani nezajimalo, jaky je druhy. S druhym dilem to bylo o neco malo lepsi. Uz jsem to nesledoval rychloposuvem, jako prvni dil. Ale treti dil je opravdu vytecny. To se jim opravdu povedlo!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 26. dubna 2012
    Otázka - ako sa skloňuje Valyria v češtine? Konkrétne, je správna veta "Užijte si Valyrii" ?
  • upraveno 26. dubna 2012
    Ta Valyrie/a
    bez Valyrie
    čemu - Valyrii
    co - Valyrii
    Valyrie!
    o Valyrii
    s Valyrií
    upraveno 26. dubna 2012
    Vďaka :)

Ešte niečo:
    "Zástavy sedmi hlavných rodů Západozemí"
    Je to správne?

A po napísaní názvov niekoľkých rodov v nominatíve (Bolton, Hightower, Frey a pod.) môže byť použité toto?:
    "a mnoha jiných!"

Lebo som si nie je úplne istý.
    tu druhou větu bych trochu překopal, takhle (Bolton, Frey a mnoho jiných) mi to zní jako by se to týkalo jen Roose a Waldera. Pro celé rody bych používal 'Boltonové, Freyové a mnoho jiných' Pokud to tedy samozřejmě není myšleno jen na hlavy rodu.
    upraveno 26. dubna 2012
    Je to takto..

Balíček obsahuje zástavy rodov: Bolton, Frey, Hightower... blá blá... a mnoho iných...

Takže lepšie bude zniť mnohO? Vďaka :)
    v tomhle případě 'mnoha'
    upraveno 26. dubna 2012
    Aha, vďaka, opravím to...
    EDIT: V slovenčine máme totiž len jeden nominatív aby som sa obhájil, preto som si nebol istý :D
    Samozřejmě záleží, jestli to budeš psát v češtině a nebo ve slovenčině a nebo třeba ve dvou verzích - co já vím, že máš v plánu :-)
    upraveno 26. dubna 2012
    Kompletné znenie bude:
    "Taky si ovšem můžete koupit balíček 15 štítů se znaky rodů: Bolton, Dayne, Hightower, Mormont, Florent a mnoha jiných!"
    Teraz je to už dobre? Len tak či som niečo nezamenil...
  • upraveno 3. května 2012
    není lepší než "zástavy mnoha jiných rodů"
    "zástavy mnohých jiných rodů"
    Zajímavý a politicky korektní o těch, jejichž jméno nesmíme vyslovit ani pohanit :-D hezké - zrovna na toto téma diskutujeme s flankerem soukromě :-D Je tu někdo ze Vsetína, aby povykládal, jak přesně to tam probíhalo před Čunkovým zásahem? Čunek měl spoustu chyb - například zapomněl vzít do Prahy milenku a to se mu vymstilo :-)
    Zvlášť proto, že se zde děje a je na denním pořádku :-)
    Fila má pravdu v tom, že sice říkáme, že bychom chtěli být černí a mít ty výhody, ale nemyslíme to vážně.
    Navíc si neuvědomuje, že ti jeho chudáčci diskriminovaní rozdělují společnost podle barvy pleti ještě více než nenáviděná bílá většina.
    Přesně - nejvíce mne prudí, že říct někomu, že je černý rasismus je, ale když ti takový řekne, že jsi bílý, tak to rasismus není - to je dvojí metr, nemyslíte?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. května 2012
    Jsem rád, že mi inteligent (=čurák) Fila vystvětlil, proč jsem tomu rozuměl špatně, když v mejch 12 letech před mejma očima dvě cikorky přerazily nos mý ségře.
    Myslím, že tatík tomu taky špatně rozuměl, když mu ti jejichž jméno nesmíme vyslovit vrazily do stehna "jen jeden" nůž pro 5 kaček, co měl v kapse (a netušili, že napadli boxera a hokejistu :-) všichni čtyři dopadli hodně špatně......my jsme zas špatně pochopili, když nám před třemi týdny vyrabovali auto a minulý týden sklep....
    Já k tomu řeknu jenom tolik, že když rovnost, tak pro všechny. Já nikomu nebudu říkat cikán, až mi nikdo nebude říkat ty bílá svině. A jestli někdo chce tvrdit, že v jistej minoritě není zvýšená míra kriminality, tak nežije v reálným světě. Mě vůbec nevadí jejich barva kůže, mě vadí jejich obecnej způsob uvažování - dělá to ze mě rasistku?
    hmmm kriminalita....obsah pankráce tvoří 80% těch, jejichž jméno nesmíme vyslovit....stačí ?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.