Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
12324262829368

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 9. května 2012
    Jarla: Vidíš do mě jak rentgen :)
  • upraveno 9. května 2012
    ty jo, já bych to asi nedala. ale kupříkladu moje teta je ochotná si koupit ultradrahé lodičky, ve kterých téměř nejde udělat krok, protože to vypadá sexy, když sedí na baru a kýve nohou :D
    brbr - to jde jen o zvyk :-) Využít toho, že jsi ženská je příjemné a chlapi taky nepřijdou zkrátka, protože po střetnutí s tebou má dojem, že tento den není ztracený a vůbec je celý nějaký hezčí....že ještě jsou ženské, za kterými stojí za to se otočit a ne jen ty bezpohlavní osoby v šechny stejně oblečené a obuté s namalovaným obličejem bez výrazu, které bezmyšlenkovitě míjí cestou do práce a z práce.....
    upraveno 9. května 2012
    Jarlo, v tobě prostě musí bejt kus chlapa, to neni jinak možný :)
    no já nevím, podle mě je to tak padesát na padesát. na jednu stranu má Jarla pravdu, na stranu druhou mě práce v čistě mužském kolektivu přesvědčila, že chlapi jsou, co se týká oděvu slepejši. a teď nemyslím, že by si nevšimli, co mám na sobě já (obvykle montérky :), ale oni si toho nešimnou ani u fakt vyfiknutých slečen a dívek. :)
    brbr - právě v chlapském kolektivu nejlíp zjistíš, na co chlapi reagují...na takové "vyfiknuté" slečny, jak tu třeba dala Krisa nee - to není oblečení, kterého by si všimli. To totiž nejsou hezky oblečené ženské - jenom módně oblečené ženské a to je sakra rozdíl. Chlapi reagují na archetypy. Jako je například ten štíhlý elegantní podpatek, který pokračuje kotníčkem a lýtkem v tělové punšočce a ztrácí se pod okrajem sukně šatů či kostýmku.... Na sukni a halenku chlap taky nereaguje. Na to je třeba šaty nebo kostýmek - žena musí být hezky sladěná nejlépe v jedné barvě nebo ve dvou kontrastních. Taky spolehlivě reagují na dlouhé vlasy (dlouhé znamená po zadek). A lepší než krátká sukně jsou dlouhé šaty s rozparkem do půl stehna :-)) fascinovaně budou sledovat, jestli nezahlídnou kolínko....a přitom si nevšimnou, že kolem chodí ženské se sukněma nad kolena :-) Přijď do práce v jasně červených saténových šatech po kotníky, s rozparkem a střevíčkách na podpatku a všimnou si všichni ;-)
    upraveno 9. května 2012
    I ruku by ti podali, aby ses z díry vydrápala :-)
    Jarla, flanker: jinak s váma oběma z části souhlasím, jenom já bych asi umřela. to si radši kufry budu tahat sama.

a něco pro Jarlu: http://ona.idnes.cz/foto.aspx?c=A120507_143309_modni-trendy_sck
    A nebo francouzskou revoluci :-D
    brbr - v čase nouze ty s červeným křidélkem - jinak ničevo :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 9. května 2012
    upraveno 9. května 2012
    Krisa: Chyba, jíž se dopouští množství ženskejch - oblíkat se pro jiný ženský :)
    Kamarád (taky matematik jako ugla) vyprávěl, jak byl jednou na vědecký konferenci v Paříži (matematika+biologie), kde bylo samo řada doktorantů z evropskejch zemí. Celýmu tomu vévodily dvě holky, Dánka a Španělka, přičemž Dánka jsa ze severské země byla nasáklá mnoha pochybnými názory na postavení žen a pod., zatímco Španělka uměla využívat tradičních ženských zbraní. Končilo to nějakou slavností, na níž obě přišly patřičně vymóděny, přičemž Dánka prý měla jakési šaty podle poslední módy, samý prošívání a skládání a kdesicosi, dost prej hrozný, zatímco Španělka měla velice jednoduché šaty tvaru princezna. Hádejte, který z nich patřil večer a kdo vrhal kyselý pohledy :))
    Kriso - ale to Ti nikdo nebere a nejmíň já. Pouze jsem komentovala chlapský všeobecný názor a vkus. Uváděla jsem to v souvislosti čeho si průměrný chlap všimne a čeho ne.
    a samozřejmě s tebou souhlasím, že silikonová ramínka jsou ošklivá a nevkusná stejně jako když je vidět pod oblečením podprsenka nebo její ramínka - je to nevkusné....buď na to mám a nenosím ji, aby to vidět nebylo a nebo na to nemám a obleču si něco jiného, pod čím to vidět není....boty s dlouhou špičkou se mi taky nelíbí - k mým osmičkám netřeba dodávat centimetry navíc, ale kulatá zas vypadá jak bufy - to taky neberu, takže něco mezi - absolutní klasika. a korzetový živůtek se sukní v jiné barvě se mi taky nelíbí ani omylem - pokud to znamená ta šlehačka.....
    upraveno 9. května 2012
    Flanker: Ale my občas (no, asi jen občas ) máme na práci a na srdci jiný věci, než okouzlovat pány. A radši v létě oblíknu tílko a lehoučkou kolovou vlající sukni, která mě příjemně hladí po nohou a pohodlný sandálky , ve kterých můžu balancovat po obrubníku, než abych se pařila v nějakých korzetových šatičkách a klopýtala na jehlách.
    souhlasím s Iscou i Krisou. i když u Krisy mám trochu problém, pořád vidím Jona v sukni a balerinkách :)
    upraveno 9. května 2012
    brbr: Odmysli si vousy a jsme si skoro k nerozeznání podobní :D
    upraveno 9. května 2012
    upraveno 9. května 2012
    flanker.27: O slečně nebyla zmínka (ikdyž ta solárková oranžovo/hnědá ve mně evokuje smažená kuřecí křídla) :) Ale ty šaty jsou prostě nevkusný, to mi nikdo nerozmluví (barva, materiál, provedení).
    upraveno 9. května 2012
    Isca: S mašlí v pase, zajisté :D A raději na šíři dlaně od kolen (do půli stehen je na mě moc krátké)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 9. května 2012
    upraveno 10. května 2012
  • upraveno 10. května 2012
    No teda Kriso, to je od tebe zvrhlý :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.