Chyby v seriálu
Kdesi se nám tu potuluje topic Chyby v knihách, tak co vytvořit něco podobného na téma "co zbabrali filmaři".
Sem tam ulítne záběr (přidám později dva do diskuze).
Sem tam něco jiného...
-> Znak "Králova pobočníka"... nemá to být řetěz (a to s jasně popsaným vzhledem) a ne spona? (jsem zvědav na škrcení sponou :o))
-> Arya v Bouři (nebo Střetu???) touží po tom naučit se stílet z luku.... a v prvním díle seriálu stříli dooost dobře:o)
Sem tam ulítne záběr (přidám později dva do diskuze).
Sem tam něco jiného...
-> Znak "Králova pobočníka"... nemá to být řetěz (a to s jasně popsaným vzhledem) a ne spona? (jsem zvědav na škrcení sponou :o))
-> Arya v Bouři (nebo Střetu???) touží po tom naučit se stílet z luku.... a v prvním díle seriálu stříli dooost dobře:o)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nicméně v díle 2x6 vystupuje při celé té scéně po odjezdu princezničky a plášť si asi někde zapomněl. V díle 2x7 jej pak opět nosí a dokonce když mu pak Sansa děkuje za záchranu života a osloví jej "sere Cleagane" ani se proti tomuto oslovení neohradí... Další detail, který unikl. :o)
No co jim na to mám říct.. :-D
Nedali náhodou v seriáli tieto dve postavy ako jednu a tú istú?! Nepamätám si to presne, ale mal som pocit, že ten, čo hral Marilliona hral aj toho potrestaného... Prrtože ak áno, bude to neskôr dosť divné, keďže má byť ešte na Orliom hniezde...