Chyby v seriálu
Kdesi se nám tu potuluje topic Chyby v knihách, tak co vytvořit něco podobného na téma "co zbabrali filmaři".
Sem tam ulítne záběr (přidám později dva do diskuze).
Sem tam něco jiného...
-> Znak "Králova pobočníka"... nemá to být řetěz (a to s jasně popsaným vzhledem) a ne spona? (jsem zvědav na škrcení sponou :o))
-> Arya v Bouři (nebo Střetu???) touží po tom naučit se stílet z luku.... a v prvním díle seriálu stříli dooost dobře:o)
Sem tam ulítne záběr (přidám později dva do diskuze).
Sem tam něco jiného...
-> Znak "Králova pobočníka"... nemá to být řetěz (a to s jasně popsaným vzhledem) a ne spona? (jsem zvědav na škrcení sponou :o))
-> Arya v Bouři (nebo Střetu???) touží po tom naučit se stílet z luku.... a v prvním díle seriálu stříli dooost dobře:o)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vztah Stannise a Mel spíše znechutil (Vždy jsem měl za to, že to jsou jen pomluvy uraženého fracka)... Ostatně celý Stannisův tábor mi přišel dost nezvládnut... pro pořádek začněme Melisandrou, kterou jsem si představoval mladší, vyšší, výraznější, oblečenou v něčem jasnějším a její projevy plamennější... nevím jestli to nebylo dvanáctou hodinou seriálu ale myslím, že působila jak papoušek tupě opakující naučené fráze.
No horšie by bolo, keby sa inšpirovali Renlym a Lorasom a to isté by spravili s Jojenom namiesto Meerou... To by som fakt zvažoval, či by som si pozrel tretiu sériu..
Ale myslím si, že Meeru dajú dospelú...