Chyby v seriálu

JayJay
upraveno 27. října 2012 v Seriál Hra o trůny
Kdesi se nám tu potuluje topic Chyby v knihách, tak co vytvořit něco podobného na téma "co zbabrali filmaři".

Sem tam ulítne záběr (přidám později dva do diskuze).
Sem tam něco jiného...

-> Znak "Králova pobočníka"... nemá to být řetěz (a to s jasně popsaným vzhledem) a ne spona? (jsem zvědav na škrcení sponou :o))
-> Arya v Bouři (nebo Střetu???) touží po tom naučit se stílet z luku.... a v prvním díle seriálu stříli dooost dobře:o)
245

Komentáře

• upraveno 3. dubna 2012
    Mělo to být tak, že se italská mafie dostala až za Úzké moře :) Vy neznáte kmotra Calpona? :))
  • JayJay
    upraveno 5. dubna 2012
    Alek napsal(a):

U mě zvítězil „calpono“ - to jsem dlouho netušil, co to jako mělo bejt :-)

Jo, jo, druhý díl jsem chtěl taky komentovat a toto měla být ta část, která mě pobavila...
    Vztah Stannise a Mel spíše znechutil (Vždy jsem měl za to, že to jsou jen pomluvy uraženého fracka)... Ostatně celý Stannisův tábor mi přišel dost nezvládnut... pro pořádek začněme Melisandrou, kterou jsem si představoval mladší, vyšší, výraznější, oblečenou v něčem jasnějším a její projevy plamennější... nevím jestli to nebylo dvanáctou hodinou seriálu ale myslím, že působila jak papoušek tupě opakující naučené fráze.
  • upraveno 5. dubna 2012
    Melisandra byla náhodou dobrá, neopakovala to jako papoušek, ale právě s naprostou sebejistotou a vírou ve svá slova.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 5. dubna 2012
    Čo sa týka Melisandri, povahovo mi sedela, dalo by sa povedať, že bol aj zákerná, pripravená spraviť čokoľvek pre svoju vieru a jej rozšírenie, posadnutá Stannisom ako kráľom a myslím si, že to opakovanie tých fráz je tiež dobré - príde mi taká, že má pár fráz, ktorými chce ovládať ostatných. Ale čo sa týka vzhľadu úplne súhlasím so sarvenom - mladšia, výraznejšia a hlavne nie pohrebové šaty tmavočerveného skapínajúceho R'hllora, ale krásna výrazná červená, čo mala žiariť pri tom ohni aj v noci :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 5. dubna 2012
    Musím říct, že ač mám Reedovy ráda, tak bych se s jejich absencí smířila, pokud by nechali žít Luwina.
  • upraveno 5. dubna 2012
    A podla mna by nemal byt taky problem zohnat Mel cervene sosovky :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 5. dubna 2012
    Tak někdo říkal že Reedovi budou ve třetí sérii. A ať si říkaj co chtěj ale zase tolik nemůžou zatížit rozpočet a jejich role je poměrně důležitá a důvod číslo 3: JÁ JE TAM PROSTĚ CHCI!
    upraveno 5. dubna 2012
    EY: Môj človek, najhlavnejší dôvod > JEDNODUCHO TO TAK CHCEŠ :D A štvorka môže byť, že nikoho nezaujíma španielská inkvizícia... no a už nemôžu mať výhovorky..
  • upraveno 6. dubna 2012
    No, tak jestli bude HBO pokračovat v zavedenym trendu, tak z Reedových zbude jenom Meera a bude Branovi vysvětlovat vlčí sny při souloži :)
    upraveno 6. dubna 2012
    überkiller: Jen tak mimochodem je jí třináct. Radši bych ten příspěvek smazal než si pro tebe přijedou benga :)
  • upraveno 6. dubna 2012
    Daenerys bylo taky třináct. Oni si způsob najdou.
    upraveno 6. dubna 2012
    To, čo povedal uberkiller je pri ich "trende" a po vzťahu Meli > Stannis jedna z najpravdepodobnejších teórií :D

No horšie by bolo, keby sa inšpirovali Renlym a Lorasom a to isté by spravili s Jojenom namiesto Meerou... To by som fakt zvažoval, či by som si pozrel tretiu sériu..

Ale myslím si, že Meeru dajú dospelú...
  • upraveno 6. dubna 2012
    Akorát Bran vypadá pořád moc malý, takže to vidím na Jojen + Meera. :-)
  • upraveno 6. dubna 2012
    Třeba stihne dorůst, než se tam Reedi objeví. Aby to pak nedopadlo Bran + Jojen + Meera. 8-O
    upraveno 6. dubna 2012
    Běžte do někam. Takhle mě děsit.
  • upraveno 6. dubna 2012
    Nevada: Tomu se říká psychická příprava na možné eventuality. ;D
    upraveno 6. dubna 2012
    Na to mi stačí moje vlastní obavy a noční můry.
    upraveno 6. dubna 2012
    Kdyby udělali kdokoli + Meera tak by byly bez milosti připsáni na seznam lidí určený k zabití sekyrou hned za zaměstnance televizní stanice Syfy.
  • JayJay
    upraveno 6. dubna 2012
    Everett Young napsal(a):

überkiller: Jen tak mimochodem je jí třináct. Radši bych ten příspěvek smazal než si pro tebe přijedou benga :)

Záleží jak kdy... podstatné je, že Jon, Dany a Meera jsou plus mínus půl roku stejně starý, a koukneme-li tedy na Jona, tak bych se plnoletosti Meery nebál... to už je větší problém ten Bran, to jo.
  • upraveno 7. dubna 2012
    Ještě štěstí že Hodor s nikým nevede dialogy důležité pro příběh!
  • upraveno 7. dubna 2012
    Já myslím že Hodorovo Hodor je pro příběh velice důležité, on něco ví a nechce nám říct co!
    upraveno 8. dubna 2012
    Blackfish: Práve naopak, on to celý čas hovorí, on chcel varovať Neda, že nemá chodiť do Kráľovho prístaviska, aj Brana, že má zabrániť Rudej svatbe, dokonca aj vedel o vypálení Zimohradu a vie aj kto je Azor Ahai, len mu nikto nerozumie... No aj tak je jasné, že Azor Ahai je Hodor... Sám sa priznal, si pozrite koniec štvrtej části prvej série - tam je ten jeho monológ, kde nám všetko vysvetlil :D
  • JayJay
    upraveno 8. dubna 2012
    Hodor bude podle mě vzhledem k jeho původu prachsprosté Honor (Čest)... a to nepřeložíš :o)
  • upraveno 8. dubna 2012
    Podle mě Hodor v seriálu málo hodoruje. To mi fakt chybělo :) Vážně.
  • upraveno 9. dubna 2012
    prosím, (kdo cetl knihu) jak se to bude dale vyvijet s bilými chodci, jako jestli zautoci na sedm kralovstvi nebo tak, diky moc za info :)
  • upraveno 9. dubna 2012
    prečo to chceš vedieť dopredu? nekazí to zážitok?
    upraveno 10. dubna 2012
    Podľa mňa nie. Lukas, ja ti to poviem: Prídu hordy Bielych chodcov a zničia celý svet a potom príde Velký Jiný (aka GRRM) a začne Kill-party :D Ale nie, robím si srandu, aby si to nevzal vážne.... Ono tá podstatná časť s Bielymi chodcami bude skôr v ďalších knihách, ktoré ešte nie sú vydané...
  • upraveno 11. dubna 2012
    dekuji i za to malo,zazitek to urcite neskazi
  • JayJay
    upraveno 25. dubna 2012
    Tak mám pocit, že v 2x4 nám poprvé filmaři ulítli se změlkou... vždy procházela místa, kde se děj odehrává a tentokráte Přístaviště - Harenov - Pyke (Proč?) - Zimohrad (Proč?) - Zeď (znova proč?) - Qarth... a Bouřný Konec nikde...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 25. dubna 2012
    Jay: Nebyla Zeď vždycky?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.