Starku - hypochondři budou chodit furt, stále budou žlampat actimel (předražená syrovátka) a dlabat multivitamíny jako centrum - prostředky na předraženou moč....to nezměníš.....je absolutně zbytečné to řešit! Mi vadí ta lež v Ústavě! stačí, když se tam napíše, že zdravotnictví není zdarma a budu spokojená. Nazývejme věci pravými jmény....:-)
Jo myslím, že to spadá pod bod 9 v Ústavě, že listina je součástí ústavy, ne ?
Ad matematikové - já mám matematiky ráda - mají vynikající myšlení v oboru, který je mi absolutně vzdálen a obdivuji jejich schopnost vyšší matematiky (to znamená, že taky umím učivo základky a střední školy, ale hovořím, o vysokoškolské matematice zaměřených VŠ). Takových lidí si vážím a obdivuji je. Jejich myšlení je velmi uspořádané :-)
flankere - jo za tyhle hnusíky jsem jim způsobila pernou chvíli v porodnici :-) zdravotní péče je bezplatná, oni chtějí pouze příspěvek na jídlo - jíst jsem nedostala dva dny - tak mi to odečtěte :-D a pak se začne vytahovat z paty něco jiného...tak říkám fajn, pak si tedy odečtěte tu poměrnou část za jídlo...pak to vypadalo, že jídlo je zdarma :-D Já neměla nic proti zaplacení, já jen chtěla, ať to správně pojmenují podle pravdy a tam nastal kámen úrazu :-p
LG. Matematika aj biológia sú krásne veci a keď sa biolu len biflíš a nehľadáš tam spojitosti, polovica kúzla je preč. V biológii je dosť vecí na chápanie (vlastne skoro všetko, záleží, ako sa na to človek pozerá).
Chmure - otec si to neodrodí a neleží tam v porodnici doráňaný - ani nejlepší otec si to neumí představit - je to divná směs pocitů, kdy ženská vlastně musí spojit lásku k někomu koho zná dlouho, ale nikdy ho neviděla a teď ten někdo dostal podobu - je to vlastně kus jejího těla - huh to se prostě nedá vysvětlit. ta společně prožitá strašná bolest zvláštně spiklenecky spojuje. Tím nedegraduji "otcovskou" lásku, jen poukazuji na zjevný rozdíl, který nelze ani přiblížit ani překlenout.....
Komentáře
Ad matematikové - já mám matematiky ráda - mají vynikající myšlení v oboru, který je mi absolutně vzdálen a obdivuji jejich schopnost vyšší matematiky (to znamená, že taky umím učivo základky a střední školy, ale hovořím, o vysokoškolské matematice zaměřených VŠ). Takových lidí si vážím a obdivuji je. Jejich myšlení je velmi uspořádané :-)
Tím nedegraduji "otcovskou" lásku, jen poukazuji na zjevný rozdíl, který nelze ani přiblížit ani překlenout.....
Ode mne se kladného špitání nedočkáš :-)