Tohle téma už mne jednou napadlo, nakonec jsem ho ale nezaložil, protože se mi to nechtělo vymýšlet. :D
Tady pár mých oblíbených k mým oblíbeným. Myslím, že to dobře sedí jak stylově, tak textově: Ygritte - Daenerys - Karstarkové - Tohle tak úplně nesedí, ale kdyby jste Sanse šlohli empétrojku tak tam určo bude mít tenhle song, kiss :-* Sansa -
Catelyn:"Help, I'm alive" Bran:"Sweet dreams" Gregor Clegane:"I'm on the highway to hell...Nobody's gonna slow me down" Loras:"Well somebody told me, you had a boyfriend, Who looked like a girlfriend" Jorah Mormont k Daenerys:"You're so cruel" Velký Jiný:"Ice Ice Baby" Shae:"Diamonds Are a Girl's Best Friend" Jon Sníh:"I'm gonna Marry the night"
the Lions sleeps tonight :D bych pustil místo Dešťů Kastameru :D Mě dokonce když jsem četl Tanec v angličtině konečně došel ten slovní obrat. song Rains of Castamere o zničení House Reyne of Castamere. Zní to tak genialně jednoduše a přesto mě to tak dlouho unikalo :D
Komentáře
http://www.icefire.cz/muzikal-icefire
Dúfam, že ten song poznáte, svojho času veľmi populárny... :) Ak nie dám vám Lyricsy
Catelyn: ,,What doesn't kill you makes you stronger"
Velký Jiný: ,,Am I Human" - Two Steps from Hell
Tady pár mých oblíbených k mým oblíbeným. Myslím, že to dobře sedí jak stylově, tak textově:
Ygritte -
Daenerys -
Karstarkové -
Tohle tak úplně nesedí, ale kdyby jste Sanse šlohli empétrojku tak tam určo bude mít tenhle song, kiss :-*
Sansa -
- Iam too hodor.... (Im too sexy
- I need a hodor .... (i need a dollar)
Bran:"Sweet dreams"
Gregor Clegane:"I'm on the highway to hell...Nobody's gonna slow me down"
Loras:"Well somebody told me, you had a boyfriend, Who looked like a girlfriend"
Jorah Mormont k Daenerys:"You're so cruel"
Velký Jiný:"Ice Ice Baby"
Shae:"Diamonds Are a Girl's Best Friend"
Jon Sníh:"I'm gonna Marry the night"
Catelyn Robbovi : (Tangled) Mother Knows Best -
Listen to your mother!!!