Tyna: Fjodor a děda Mráz jsou jedna z mých oblíbených pasáží. "Chtěl jsem Vám jen koupit drink..." :D
Jedna z věcí, co se mi na knížce moc líbí- ty "absurdní" scény, situace. "Revoluční a váleční hrdinové vedení třídním nepřítelem a několika utopenými dívkami."
"Tak se na to podívej, pomyslela si, už mluvím v zatracených hádankách. A chci poradit od mluvící krávy. A povídám si s ptáky a kočkami. Je dobře, že moje schizofrenie je na ústupu."
Miss Utahraptor : Nevím, možné je všechno. Plno lidí chce Daenerys na trůnu proto, že si myslí, že má právo na vládu. Což je samozřejmě hovadina. To, že něčí rodiče byli nejchytřejší a nejsilnější, neznamená, že takové bude i jejich dítě, třeba se do té doby může narodit dost chytřejších lidí. Daenerys fakt nefandím, ona chce trůn jenom proto, že si myslí, že na něj má právo.
prasezlesa: A vážně si myslíš, že po tolika letech je TOHLE jeho priorita? Kvůli takové malichernosti celé ty roky intrikování?! Hmmmmm..... No, nic. Tohle asi stejně nemůžu pochopit....
Komentáře
A on to nedělal v naději, on evidetntně celou dobu přesně věděl, co dělá.
Jedna z věcí, co se mi na knížce moc líbí- ty "absurdní" scény, situace.
"Revoluční a váleční hrdinové vedení třídním nepřítelem a několika utopenými dívkami."
"Tak se na to podívej, pomyslela si, už mluvím v zatracených hádankách. A chci poradit od mluvící krávy. A povídám si s ptáky a kočkami. Je dobře, že moje schizofrenie je na ústupu."
Budu si ji muset znovu přečíst. :)
Miss Utahraptor : Ano.