Griff: Mám, ale není tam žádná, které bych fandil. Stejně jako je tam jen jeden chlap, kterému fandím. Kdyby tam nebyl Malíček, nefandil bych nikomu. Možná by ti neškodilo začít k myšlení používat hlavu.
Griff : Jo, měl. Ale on taky, vzhledem k tomu, že jeho argument, proč mít radši Varyse, je, že neudělá chybu. Jenomže Varys má debilní cíl, takže je mi celkem jedno, že na cestě k tomu cíli neudělá chybu.
Everett Young : Ale je vidět, že ať si umane cokoliv, tak dokáže svoji vůli prosazovat vůči komukoliv. To se mi na něm líbí. Obrátit se proti Lannisterům, spřádat proti nim intriky v době, kdy jim sloužím .. Jó, tomu říkám odvaha.
Prase: Ty jsi mě asi do teď nepochopil. Mě nevadí že dělá to co dělá. Mě vadí že to dělá kvůli Sanse / Cat. Jak může být někdo tak neuvěřitelně retardovaný a dělat tohle kvůli někomu o kom ani nemá cenu plýtvat slovy.
Miss Utahraptor : A získání genitálií teda rozhodně není debilní cíl .. Bez penisu asi těžko bude mít děti, a předat své geny dál je v podstatě cíl každého člověka.
Komentáře
Griff: Mám, ale není tam žádná, které bych fandil. Stejně jako je tam jen jeden chlap, kterému fandím. Kdyby tam nebyl Malíček, nefandil bych nikomu. Možná by ti neškodilo začít k myšlení používat hlavu.
Griff : Jo, měl. Ale on taky, vzhledem k tomu, že jeho argument, proč mít radši Varyse, je, že neudělá chybu. Jenomže Varys má debilní cíl, takže je mi celkem jedno, že na cestě k tomu cíli neudělá chybu.