Skládka zbytočností aka Egohora (napíš čo chceš topic)
Máte niečo na srdci okrem šelestu? Alebo niečo na jazyku okrem slín? Chcete si pozdvihnúť ego alebo sa len tak vyrozprávať? Tak ráčte vstúpiť a otravovať...
Špeciálne vytvorené pre prasezlesa
Špeciálne vytvorené pre prasezlesa
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Já nehraju, měla jsem ho ráda. Obvykle ho z fóra vyhodí, jak jsem pochopila. A my ho sprostě zaženeme, génia jednoho. Měli jste se mu míń smát a víc se snažit přátelit, jako já....
Ja som sa s ním chvíľu snažil hovoriť o programovaní a nájsť jeho možné kvality, ale.. mišn impásibľ.. beztak je tu ešte furt lognutý .D Zlá burina nevyhynie, nemusíš sa báť :)
A kolik tý mouky? Odhadem. ABby to nebylo moc moučný
ostatní jsou zákeřný malý zrůdky :-)
A nejlepší je: "... dokud ta jíška nezrůžoví..." (No vážně, už jste někdy viděli RŮŽOVOU jíšku?), "To je jednoduchý, to určitě zvládneš." (Udělat z mého čehosi knedlíky zabralo velmi zkušené kuchařce přes hodinu...), nebo "Čtvrt hodinky to pohlídáš a pak vypneš troubu. Na tom není co zkazit." (Výsledkem byly připálená mandle na lehce sušeném štrůdlu.). :D
Lord Gepeto: Jop, je to překlep :D Ono to tak těžké nebylo, jednoduše se vypařila všechna voda a bylo to :)
To já nápad!
BTW: Chvíľu som dokonca čítal, že si nad kanvicu dala časový pytlík a nebol som si istý, či si zo mňa uťahuješ alebo čosi také fakt existuje :D
Ano, i v tom by mohl být drobný problém :-) Když mě nebaví stát a koukat, jak to bublá