Ja ak raz budem mať dieťa, rád sa oň postarám a inšpiráciou mi bude prasezlesa.... Ako by dieťa nemalo dopadnúť.. Zdravotne, psychicky a aj z kolísky...
Lord Gepeto Illar. Kdyžho budeš mít rád a budeš mu to dávat najevo, nestanese to. Takhle dopadají lidi, kteří vyrostli v problémovém prostředí (neměli jste mě rádi a já vám to teď natřu, nebudu mít rád nikoho, tím vás vytrestám. mám strach, že by mě ostatní neměli rádi, tak budu demonstrovat, že já nemám rád je, že je nepotřebuju a tím se ochráním před zklamáním a bolestí. Příklon ke zdánlivé "racionalitě" bývá taky typický, proč je asi v každé sérii Star Treku někdo chladně logický toužící zažívat a rozumět emocím... .:-) ) Jsou i sociopati, kteří se tak narodí. A ti vnímají svoje nasavení jako normální, nemají potřebu stavět ho na odiv (hele, mně nemůžete ublížit, protože já jsem se před světem uzavřel), naopak, sociopati se většinou snaží emoce a obecnou morálku imitovat, aby zapadli. Alespoň na veřejnosti.
Čaj už jsem taky připálila. A nejlepší je: "... dokud ta jíška nezrůžoví..." (No vážně, už jste někdy viděli RŮŽOVOU jíšku?), "To je jednoduchý, to určitě zvládneš." (Udělat z mého čehosi knedlíky zabralo velmi zkušené kuchařce přes hodinu...), nebo "Čtvrt hodinky to pohlídáš a pak vypneš troubu. Na tom není co zkazit." (Výsledkem byly připálená mandle na lehce sušeném štrůdlu.). :D
Komentáře
A kolik tý mouky? Odhadem. ABby to nebylo moc moučný
ostatní jsou zákeřný malý zrůdky :-)
A nejlepší je: "... dokud ta jíška nezrůžoví..." (No vážně, už jste někdy viděli RŮŽOVOU jíšku?), "To je jednoduchý, to určitě zvládneš." (Udělat z mého čehosi knedlíky zabralo velmi zkušené kuchařce přes hodinu...), nebo "Čtvrt hodinky to pohlídáš a pak vypneš troubu. Na tom není co zkazit." (Výsledkem byly připálená mandle na lehce sušeném štrůdlu.). :D
To já nápad!