Hodnocení povídek

upraveno 25. října 2012 v Povídky
Fanouškovská fikce postupuje do další fáze. Všechny povídky najdete na této stránce, pod hodnotícím formulářem. Případně v PDF dokumentu a ve formátech pro elektronické čtečky .mobi (Kindle) a .epub.

Číst celý článek zde
13468916

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 24. června 2012
    Díky.
  • JayJay
    upraveno 25. června 2012
    U každé povídky najdete zaspoilované procentuální vyjádření, jak bych hodnotil kterou povídku… Jsem nucen vybrat pět nejlepších, tedy tak učiním s přihlédnutím k tomuto mému hodnocení (ale asi nebude 100% odpovídat, tak to autoři berte jako hrubou indikaci, ne jako jistotu :o) ).
    Svou povídku - pokud jsem náhodou skutečně napsal a osobně bych jí řadil do "velké pětky", tak pro sebe z hodnocení vyřazuji.
  • JayJay
    upraveno 25. června 2012
    Tak odhlasováno a jde to.
  • upraveno 28. června 2012
    Tak jsem konečně taky odhlasovala. Předem se omlouvám autorům, kterým jsem neudělila body. :-) O prvních třech místech jsem měla jasno, ale na čtvrté a páté jsem měla hodně kandidátů... bohužel, hodnotit jde jen pět povídek. :(
  • upraveno 30. června 2012
    Odhlasovane a uz sa tesim na dalsiu sutaz, cez prazdniny casu dost pisat a vacsina bude mat uz precitany Tanec, tak to bude o to zaujimavejsie. Mna by napriklad celkom zaujimalo, co sa stalo s Valyriou :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 30. června 2012
    Tak jsem konečně taky odhlasovala. Všechny povídky byly dobré, ale 5 z nich mi bylo nejbližší, proto všem (i neobodovaným) autorům děkuji a doufám, že se na mě nebudou zlobit :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. června 2012
    Ja moc času nemám, už tak je zázrak, že sa tu môžem objaviť, aby som osekal tie sumáre a pod. Takže mi je to ľúto, ale hlasovať nebudem :(. Chcel som, pretože je tu veľa takých krásnych poviedok, čo si výhru zaslúžia, ale naozaj nemám veľa času na všetko a ak by som prečítal len niektoré, tak by to bolo nespravodlivé. Je mi to naozaj ľúto. Veľmi sa mi páčila poviedka z pohľadu Ašary a Westerosské How I met your Grandmother :) Držím im palce, ale aj ostatným zúčastneným.
  • upraveno 1. července 2012
    Mam pocit, ze niekto ziadal, ci by nemohla byt uzavierka hlasovania 3.7., ale v clanku nic zmenene nebolo, mozno mas este cas Gepeto :). Verim, ze ako rychlo tvoris, tak rychlo aj citas a hlasujes, takze ma nesklam, uz su prazdniny, nemas sa na co vyhovorit :)
    já jsem posunutí potvrdil, uvažuju, že to protáhnu až do víkendu, protože budu stejně dost mimo internet.
    Tak zmenis prosim hlavny clanok, lebo tam je stale 1.7. A nie kazdy cital diskusiu
    Alek by tam měl napsat "Hlasování skončí, až řeknu." ;-)
    Mimochodem, jak to myslel s tím "budu mimo internet"? Ať neblázní, vždyť zahyne... :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 1. července 2012
    To je hrozná představa.
    To neee! Vozím si ho pořád u sebe, je to můj... :-) Ale nechám trochu víc spát.

ok, tak o týden, 8.7. - doplním nahoru
    Hildegarda napsal(a):

Mam pocit, ze niekto ziadal, ci by nemohla byt uzavierka hlasovania 3.7., ale v clanku nic zmenene nebolo, mozno mas este cas Gepeto :). Verim, ze ako rychlo tvoris, tak rychlo aj citas a hlasujes, takze ma nesklam, uz su prazdniny, nemas sa na co vyhovorit :)

Mám sa na čo vyhovoriť: Mám zaracha na komp a môžem tu byť iba chvíľkovo na kuknutie pošty, pretože bez vás by so neprežil :) By som stále uvažoval, čo si tu píšete a či má neohovárate :D No tak ja si to skúsim kuknúť...
    Zaracha? Budem hadat... Zeby matika, fyzika a dvojka zo spravania? :)
    Hildegarda napsal(a):

Zaracha? Budem hadat... Zeby matika, fyzika a dvojka zo spravania? :)

Dvojka zo správania? Za koho ma máš prepána, veď ja ticho čučím v triede, ani o sebe nedávam najavo, že žijem, utopený v stránkach Hostiny :D

Trojka z matiky, chémie, dejepisu a bioli... Vedy, ktoré nenávidím a dejepis, ktorý som si pooral dvomi začiatočnými písomkami a aj keď som sa na deják naučil, nenabral som odvahu sa prihlásiť (ja som radšej vyvolaný než sa sám prihlásim...)

A z fyziky prekvapivo dvojka :D Pretože náš pán profesor, ktorý nás učí aj na matike sa fizyku našťastie nesnaží vysvetľovať, len ukáže prezentáciu, z ktorej sa dá učivo pochopiť :D

BTW: To je ten profesor, čo ho so spolužiakmi obviňujeme, že je Rudý kňaz. Chodí v červenej, nadáva našej triede, že sme Iní a ešte k tomu aj upozorňuje spolužiaka, že nemá chodiť v noci (v tieňoch) von, pretože je to nebezpečné. Raz som sa tak potichu zo srandy opýtal, či videl výsledky našej písomky v plameňoch - počul ale našťastie nepochopil :D
    Tak jsme taky odhlasovala :-))
    Copak vy tu v té nudě ? :-))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Dloubeme se v nose :)
    :D A ja že ma nikdo nevidí
    No koukám, protože jste toho moc nenapsali... :-p
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Když jsem odesílal hodnocení já, tak mi to psalo, že jsem 207. Takže velikost hodnotící poroty je více než dostačující. Větší než na Miss Universe
    :D A väčšia než na Miss Utahraptor.. alebo Miss and Day
    Miss Utahraptor je vynikající soutěž :-D

Řekla bych, že ty hodnotící ještě bude muset Alek proplevat - vykynoží všechny nově založené nicky a podobně...toho nakonec asi nebude tak moc...
    Zatím 17 hodnotících, o dva víc než povídek :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    :-O Epic Fail!
    Tak to číslo asi vyjadřovalo něco jiného :D
    Jiného?
    Už to vidím všade :/
    Som späť po štátniciach a oddychovom týždni a vidím na fóre toľko príspevkov, že mám čo intenzívne čítať ďalšie dva týždne. Vďaka vám za to.
    Zatiaľ som prešla prvých sedem poviedok a sú výborné, ani som nedúfala, že autori dosiahnu takú kvalitu. Určite v priebehu najbližších dní zahlasujem aj ja, len čo ich dočítam.
    Montezuma3 napsal(a):

Když jsem odesílal hodnocení já, tak mi to psalo, že jsem 207. Takže velikost hodnotící poroty je více než dostačující. Větší než na Miss Universe

Mně to píše #215 (hlasovala jsem 28.6.) a taky jsem myslela, že je to číslo/pořadí hlasujícího... :-O
    to asi bude
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.