Hodnocení povídek
Fanouškovská fikce postupuje do další fáze. Všechny povídky najdete na této stránce, pod hodnotícím formulářem. Případně v PDF dokumentu a ve formátech pro elektronické čtečky .mobi (Kindle) a .epub.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale nemůžu hodnotit. U poloviny hodnocení mi to píše:
"The value XY has already been submitted once for the Povídka, kterou hodnotíte jako 1. nejlepší (5 bodů) field. You may have already submitted this form, or you need to use a different value."
A takhle to mám i u druhého a čtvrtéhp místa (ne, nemám tam jednu povídku na více místech a ne, nehlasuji znovu). :/
Nájemného korektora, který projíždí krajem/textem a neštítí se ani té nejšpinavější práce?
Nevěděla bys o nějakém? Já jo. :-)
Jinak, už mi došlo, že to je Talpressovská taktika. Schválně nasekat v prvním vydání plno chyb, aby mohli slíbit, že bude druhé, opravené, pak třetí s jinou obálkou a čtvrté v pevné ozdobné vazbě. ;-)
Moc to bolelo, když Tě kastrovali ? ;-)
To je fuk. Calibre přežvejká fšechno.
1) Smícháním Hvězdopadského rodu a Ashařina (údajného) osudu (jako skok do moře)... a drobným zkomolením... nemohlo by vzniknout jméno Mordane? (jak je stará se tuším nikde nezmiňovalo) :o)
2) "Ten starý hlupák si do posledního okamžiku myslel, že to jeho sestře provedl Rhaegar" Roose Bolton
"/ ICE & FIRE POVÍDKY ~ PŮ VOD JONA SNĚHA / xx"
;)
P.S. Zpočátku mne mrzelo, že jsem kvůli státnicím nic nezplodil, ale po přečtení jsem rád, protože můj potencionální výtvor by v porovnání s těma výbornejma povídkama vyzněl bezpochyby zcela trapně - a k autorům - smekám!!!
Můžu to změnit, že povinně budou teba jen 3 - ale je to škoda, když už jste to pročetli ne? :-)
Ale bylo to těžké, stále mám špatný pocit, že jsem nějakým fakt dobrým nemohla dát body taky.