Hodnocení povídek

upraveno 25. října 2012 v Povídky
Fanouškovská fikce postupuje do další fáze. Všechny povídky najdete na této stránce, pod hodnotícím formulářem. Případně v PDF dokumentu a ve formátech pro elektronické čtečky .mobi (Kindle) a .epub.

Číst celý článek zde
1235716

Komentáře

• upraveno 18. června 2012
    Tento jeden by byl poctěn, ale rozumí a respektuje pravidla.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 19. června 2012
    Aleku, plánuješ ty povídky i ve verzi e-knihy, jak jsi někde zmiňoval?
  • upraveno 19. června 2012
    Vydáme to ve vlastním nákladu a zbohatneme!! :-)
    upraveno 19. června 2012
    No, já bych to možná i koupila, když nebude přemrštěná cena. Ale jen pokud si najmete korektora. A jiného než Talpress pro Tanec :))
    Tak jsem si přečetla všechny vaše povídky a musím říct, že všechny jsou opravdu povedené. Až mě to donutilo přemýšlet nad vlastní teorií :D.

Ale nemůžu hodnotit. U poloviny hodnocení mi to píše:
    "The value XY has already been submitted once for the Povídka, kterou hodnotíte jako 1. nejlepší (5 bodů) field. You may have already submitted this form, or you need to use a different value."

A takhle to mám i u druhého a čtvrtéhp místa (ne, nemám tam jednu povídku na více místech a ne, nehlasuji znovu). :/
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. června 2012
    Začínám vás a ty vaše povídky nenávidět. Nejen že teď lituji toho, že jsem taky nějakou nenapsal. A už dva dny jsem z Tance nepřečetl ani stránku. Ale dokonce jsem se dnes do jedné povídky tak začetl, že mi málem nestihl autobus.
    Nevada napsal(a):

No, já bych to možná i koupila, když nebude přemrštěná cena. Ale jen pokud si najmete korektora. A jiného než Talpress pro Tanec :))

Nájemného korektora, který projíždí krajem/textem a neštítí se ani té nejšpinavější práce?
    Nevěděla bys o nějakém? Já jo. :-)

Jinak, už mi došlo, že to je Talpressovská taktika. Schválně nasekat v prvním vydání plno chyb, aby mohli slíbit, že bude druhé, opravené, pak třetí s jinou obálkou a čtvrté v pevné ozdobné vazbě. ;-)
    Nevada napsal(a):

A o co přesně by byl zájem? Mobi? ePub?
    upraveno 19. června 2012
    heavy_head napsal(a):

Nájemného korektora, který projíždí krajem/textem a neštítí se ani té nejšpinavější práce?
    Nevěděla bys o nějakém? Já jo. :-)

Ne-e, nemám šajn :o))
    heavy_head napsal(a):

Jinak, už mi došlo, že to je Talpressovská taktika. Schválně nasekat v prvním vydání plno chyb, aby mohli slíbit, že bude druhé, opravené, pak třetí s jinou obálkou a čtvrté v pevné ozdobné vazbě. ;-)

Mně přesně tohle napadlo taky. Jen s ještě jedním mezistupněm, kdy po prvním vydání vyjde slíbené druhé, které bude pořád obsahovat většinu chyb. Až teprve to třetí bude jakžtakž..
    Alek napsal(a):

Nevada napsal(a):

Mobi by bylo fajn. Díky případně předem :)
    Blackfish napsal(a):

Tento jeden by byl poctěn, ale rozumí a respektuje pravidla.

Chudinko....
    Moc to bolelo, když Tě kastrovali ? ;-)
    Alek napsal(a):

Nevada napsal(a):

Mobi by bylo fajn. Díky případně předem :)

To je fuk. Calibre přežvejká fšechno.
  • JayJay
    upraveno 20. června 2012
    Auuu. Proč mě ty nejšílenější teorie napadají až nyní po závěrce:

1) Smícháním Hvězdopadského rodu a Ashařina (údajného) osudu (jako skok do moře)... a drobným zkomolením... nemohlo by vzniknout jméno Mordane? (jak je stará se tuším nikde nezmiňovalo) :o)
    2) "Ten starý hlupák si do posledního okamžiku myslel, že to jeho sestře provedl Rhaegar" Roose Bolton
  • upraveno 20. června 2012
    Jay napsal(a):

... 2) "Ten starý hlupák si do posledního okamžiku myslel, že to jeho sestře provedl Rhaegar" Roose Bolton

:D Geniální.
  • upraveno 21. června 2012
    Inu hodnotit jsem nehodnotila - svých 5 nej jsem si už našla, ale teď přijde těžká práce - jak vyhodnotit tu stupnici bodovou...to si vážně budu muset udělat poznámky a hodnocení pro sebe - co proč a jak moc...a pak to subjetivně "spravedlivě" seřadit.....i když mám spíše dojem, že třeba 2 povídky se mi líbí stejně moc a podobně :-))
    Jsem teprve v první třetině a musím říct, že laťka je nastavena tak vysoko, že se bude hodnotit všechno, úplně všecičko, možná i včetně přechodníků. :-)
    Alek napsal(a):

Nevada napsal(a):

Mobi klidně taky uvítám. Převedla jsem si to do mobi, ale vadí tam ta hlavička s čislováním.
    "/ ICE & FIRE POVÍDKY ~ PŮ VOD JONA SNĚHA / xx"
    Všichni čekají až na červenec. Typické. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 21. června 2012
    Taky už mám svých TOP 5, ale seřadit je, bude pekelné.
  • JayJay
    upraveno 22. června 2012
    Jarla napsal(a):

Inu hodnotit jsem nehodnotila - svých 5 nej jsem si už našla, ale teď přijde těžká práce - jak vyhodnotit tu stupnici bodovou...to si vážně budu muset udělat poznámky a hodnocení pro sebe - co proč a jak moc...a pak to subjetivně "spravedlivě" seřadit.....i když mám spíše dojem, že třeba 2 povídky se mi líbí stejně moc a podobně :-))

No, já z toho vybral tak tři TOP, včetně pořadí a pak tam mám chumel... Kdosi mi poradil, ať si v takovém případě hodím kostkou... a vzhledem k tomu, že totéž předvedl Sheldon v TBBT, tak o tom jako statistik začínám vážně uvažovat... Což je řešení s nímž můžu být subjektivně spokojen...
  • JayJay
    upraveno 22. června 2012
    heavy_head napsal(a):

Všichni čekají až na červenec. Typické. :-)

Nečekají, jen využívají veškerý čas... Jinak rád bych v dohledné době ke každé povídce dal finální komentář dávající tušit, jak jsem hlasoval a následně odhlasovat.
  • upraveno 22. června 2012
    Já jsem schopný určit maximálně tak tři místa. Je opravdu nutné uvést pět nejlepších?
  • upraveno 23. června 2012
    Chmur napsal(a):

Já jsem schopný určit maximálně tak tři místa. Je opravdu nutné uvést pět nejlepších?

Tak tam něco tipni, autorům to bezpochyby udělá radost(každý bod)
    ;)
    P.S. Zpočátku mne mrzelo, že jsem kvůli státnicím nic nezplodil, ale po přečtení jsem rád, protože můj potencionální výtvor by v porovnání s těma výbornejma povídkama vyzněl bezpochyby zcela trapně - a k autorům - smekám!!!
    Mám stejný problém jako Kolikokoli, nejde mi odeslat hodnocení. ;(
    tak jsem to zkusil trochu upravit, dejte vědět, jestli pomohlo.

Můžu to změnit, že povinně budou teba jen 3 - ale je to škoda, když už jste to pročetli ne? :-)
    Ach, děkuji. Už to funguje :).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 23. června 2012
    Já hodnotil teď a bez problému.
    Už to funguje, díky.
    Ale bylo to těžké, stále mám špatný pocit, že jsem nějakým fakt dobrým nemohla dát body taky.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. června 2012
    Neměnit!!! Já to silou vůle omezila na 5 povídek a ještě abych to musela zmenšit na 3...
    to ne, stupnice určitě zůstane, jen můžu nastavit, že povinně bud nutné hodnotit jen třeba tři. Teď prostě ohodnotíte bud pět nebo žádnou.
  • upraveno 24. června 2012
    Takže formáty pro el. čtečky: .mobi (Kindle) a .epub. Připomínky na mě hrňte, po ukončení soutěže budu vytvářet nějaké 2. vydání, tak se to bude hodit.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.