Hodnocení povídek

upraveno 25. října 2012 v Povídky
Fanouškovská fikce postupuje do další fáze. Všechny povídky najdete na této stránce, pod hodnotícím formulářem. Případně v PDF dokumentu a ve formátech pro elektronické čtečky .mobi (Kindle) a .epub.

Číst celý článek zde
2456716

Komentáře

• upraveno 17. června 2012
    Autor může reagovat nepřihlášený, pod nickem s číslem povídky (někdo už to udělal). Holt aby si dával větší pozor na vyjadřovací prostředky a neprozradil se...

edit: Pravidlům by to snad nevadilo, ne?
  • JayJay
    upraveno 17. června 2012
    Jarwiks napsal(a):

Uff no zkusím to nějak stihnout vytisknout a poprat se s tím po večerech s baterkou na skanzenu, bo budu ted ksoro 14 většinou mimo net ;) Pokud by to šlo posunout o ten jeden den /včetně odeslání odpovědí/ docela bych byl rád ;)

Souhlasím. Ne že bych měl problém to do tédoby přečíst či zhodnotit,... ale ať se to neřeší ve stresu...
    Samozřejmě - to bych taky nechala na autorech - ať se v klidu vyjádří, ať si obhájí - mají-li potřebu, nebo objasní nepochopené....proč tomu bránit. Tedy samozřejmě pokud nemá někdo nějaký pádný protiargument - samo sebou :-)
    Hele já nevim, jen vim, že jste to chtěli mít anonymní, což mi přišlo rozumný.

Posun není problém, tak třeba 3.7.?
  • JayJay
    upraveno 17. června 2012
    Alek napsal(a):

Posun není problém, tak třeba 3.7.?

A na Husa je upálíme... vítěze i s povídkama. :o)
    Za mě 3.7. je OK. (byť každý další odklad protahuje čekání, ale snad se nějakých náznaků dočkám v diskuzi... žádné Cimrmanovské "My nesmíme ani naznačovat", autor si jistě rád přečte názory).
    Aleku - no to už tu proběhlo, že autor povídky č.15 reagoval nepřihlášený a tím vlastně svou identitu neprozradil. Tento způsob mi přijde jako rozumný, anonymitu nenarušuje, pokud ji neporuší autor sám....
  • JayJay
    upraveno 17. června 2012
    Aleku, kdys tu měl naposledy: stav 19 lidí online a nikdo nepíše, všichni čtou?...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. června 2012
    Tak sem to dojel poprvý. V následujícím tejdnu (no, spíš o příštím víkendu) to dám znovu pomalejc a pozorně...

Jinak teda první dojmy: Co nám to tu dříme talentů, lidi, co takhle oživit scénu fantasy literatury? :)
    Chtěla jsem ještě zmínit, že se mi líbí, jak ctitelka nepsala ani tak o původu Jona jako o původu heavyho :-D
    upraveno 17. června 2012
    Jarla napsal(a):

Chtěla jsem ještě zmínit, že se mi líbí, jak ctitelka nepsala ani tak o původu Jona jako o původu heavyho :-D

Co, kde, jak? :)
    Prej ctitelka, o headovi mohl psát jedině on sám. A že mu ta ženská stylizace jde, že? :-)))
    Za mě 3.7 dobrý :)
    Tedka ot jedu poprvé a zítra si to nějak vytisknu a počítám že do konce týdne to budu mít poprvé sjete /a nějaké kapitoly Tance doufám k tomu/ a pak začnu třídit. Díky.
    Psala to ženská a heavymu právě ženské psaní nejde :-)
    upraveno 17. června 2012
    Nějak pořád netušim o čem je řeč...
    flankere - vážně jsi četl všechny povídky ? :-))
    upraveno 17. června 2012
    Myslim, že jo :)
    já nečet žádnou a tohle jsem zaznamenal :-)
    Co jsem komu udělal, takhle mě nechat zapíchnout? :-)
    To je laškovné vyznání sympatií :-))
    upraveno 17. června 2012
    Však je to s láskou :)
    flanker.27 napsal(a):

Však je to s láskou :)

Nejen - taky s úctou a obdivem :-)
    upraveno 17. června 2012
    Heavy, žiješ? :))
    tak to som sa rovno mohla podpisat :)
    A povídka, na kterou jsem se nejvíc těšila tu není.... >:(
    MU: chyba ti nejaky prispievatel ci nejaka teoria? :)
    Hildegarda napsal(a):

MU: chyba ti nejaky prispievatel ci nejaka teoria? :)

Chybí mi pasáže
    Ašara Dayne náhle přestala tančit se svým partnerem, rozběhla se přes celý sál k Eddardovi, chlípně se usmívajíce, popadla ho za vousy, zlomila v pase a vrazila mu jazyk až do krku.
    Do sálu vklouzl Ned, rozcuchaný, poškrábaný a s rtěnkou na čele, dělal jakoby nic.
    Asi minutu po něm se v sále objevila i Ašara, rozčepýřená, tváře zarudlé, oči rozzářené, a rovněž se tvářila jakoby nic .
    targaryenská čtyřka
    , kterými mne jeden nejmenovaný uživatel navnadil a já se tááááák těšila na zbytek povídky, celkový kontext... :)
    No jo, no. Já to poslal pozdě a Alek už mi to nechtěl vzít. Padouch jeden. ;-)
    macrelka napsal(a):

A15 napsal(a):

Alek napsal(a):

Nějak mě to nenapadlo při zakládání, ale vzhledem k té anonymitě, je to zčáti takové plkání, na které momentálně nemůže autor reagovat.

Nemůže? Tak mi to smázni pls.
    no, asi nemůže vzhledem k tomu, že by se prozradil.. když se neví, od koho která povídka je :-)
    To už se dořešilo. Když se uživatel nepřihlásí a bude psát takto anonymně pod "provizorním" nickem a ohlídá si vyjadřovací prostředky, neprozradí se o nic víc, než povídkou samotnou.
    A15 napsal(a):

Alek napsal(a):

Nějak mě to nenapadlo při zakládání, ale vzhledem k té anonymitě, je to zčáti takové plkání, na které momentálně nemůže autor reagovat.

Nemůže? Tak mi to smázni pls.
    no, asi nemůže vzhledem k tomu, že by se prozradil.. když se neví, od koho která povídka je :-)
    edit: aha, já si nevšimla, že diskuse má druhou stránku a už jste to řešili.. tak se omlouvám za zbytečný příspěvek :-)
    heavy_head napsal(a):

No jo, no. Já to poslal pozdě a Alek už mi to nechtěl vzít. Padouch jeden. ;-)

Hoď to sem dodatečně nesoutěžně, do "Fanouškovské fikce". :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.