Hodnocení povídek

upraveno 25. října 2012 v Povídky
Fanouškovská fikce postupuje do další fáze. Všechny povídky najdete na této stránce, pod hodnotícím formulářem. Případně v PDF dokumentu a ve formátech pro elektronické čtečky .mobi (Kindle) a .epub.

Číst celý článek zde
145791016

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. července 2012
    Aha, takže:
    #207 = 7, #215 = 15
    :-)
  • upraveno 1. července 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Aha, takže:
    #207 = 7, #215 = 15

No jo, jenže já měla #221... To do 17 nevychází...
    do toho tam ale jsou nějaké drafty, které ještě nebyly odeslány a nelze je tak počítat
    a začíná to od 203 :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. července 2012
    Aha takže:
    200 + ( základní konstanta 3 + [ proměnná X + neznámí koeficient Y ] ) = Z
    a Z = ( X + Y ) - 203
    přičemž za Z dosaďte svoji hodnotu: A - 203
    Aleku, a je pravda, že kdo z tipérů uhádne správné konečné pořadí, dostane speciální cenu? :-)
    Vlastně se chci optat - někteří zde chtěli ještě tipovací soutěž....nemělo by se už nějak stanovit, kdy to vypukne ? Tohle hlasování má končit za dva dny, ne ? Pokud teda je zájem, tak by se poté mohla na pár 2-3 dny dát tipovací soutěž (v době, kdy už bude bodování dané). A potom zveřejnit vítěze?
    A vítěz by si měl připravovat téma na další kolo :-)) Myslím téma povídek - přes prázdniny budou mít studentíci čas...:-D
    Monte: :-) Ta konstanta je daná tím, že ty první tři byly testovací formuláře, které byly smazány, ale v databázi už ten index zůstane

head: to leda tak nějakou tu hru... Co se týče DVD, tak to vyhraje nejlepší povídkář - bude vyhlášeno příští pondělí.
    Bude vyhlášeno pořadí povídek podle čísel bez zveřejnění jmen a pak budou ještě 2-3 dny na tipovačku?
    to už si zařidte jak chcete nějakou tu tipovačku... to můžete spustit klidně hned ne? a tipovat všech 15...
    Určitě ne, dokud nebude dohlasováno! Jinak by to pozbylo smyslu i s celou anonymitou autorů :-))
    no vyhlášení samozřejmě nemůže být dřív, ale tipy klidně... ale jak říkam, tohle si zařidte jak chcete, moc hlav moc ví. Konec té hlavní soutěže je v neděli 8.7. o půlnoci. V pondělí pak vyhlásím vítěznou povídku - klidně anonymně, když budete chtít.

Hildegarda napsal(a):

Zaracha? Budem hadat... Zeby matika, fyzika a dvojka zo spravania? :)

Trojka z matiky, chémie, dejepisu a bioli... Vedy, ktoré nenávidím a dejepis, ktorý som si pooral dvomi začiatočnými písomkami a aj keď som sa na deják naučil, nenabral som odvahu sa prihlásiť (ja som radšej vyvolaný než sa sám prihlásim...)

A z fyziky prekvapivo dvojka :D Pretože náš pán profesor, ktorý nás učí aj na matike sa fizyku našťastie nesnaží vysvetľovať, len ukáže prezentáciu, z ktorej sa dá učivo pochopiť :D
    trojka z dejepisu???? hanba, hanba, hanba. vravím ako bývalý učiteľ dejepisu.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 2. července 2012
    sarven napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Zaracha? Budem hadat... Zeby matika, fyzika a dvojka zo spravania? :)

Trojka z matiky, chémie, dejepisu a bioli... Vedy, ktoré nenávidím a dejepis, ktorý som si pooral dvomi začiatočnými písomkami a aj keď som sa na deják naučil, nenabral som odvahu sa prihlásiť (ja som radšej vyvolaný než sa sám prihlásim...)

A z fyziky prekvapivo dvojka :D Pretože náš pán profesor, ktorý nás učí aj na matike sa fizyku našťastie nesnaží vysvetľovať, len ukáže prezentáciu, z ktorej sa dá učivo pochopiť :D
    trojka z dejepisu???? hanba, hanba, hanba. vravím ako bývalý učiteľ dejepisu.
    Ale.. ale.. veď hovorím, že mi to pokazila jedna či dve písomky na začiatku a potom somsa neodvážil odpovedať.. ja som v tom nevinne... mám nahodiť Tyrinove oči? (psie nepomáhajú)
    Montezuma3 napsal(a):

Aha takže:
    200 + ( základní konstanta 3 + [ proměnná X + neznámí koeficient Y ] ) = Z
    a Z = ( X + Y ) - 203
    přičemž za Z dosaďte svoji hodnotu: A - 203

Neber to osobne, ale... Zmizni s tou prekliatou matikou ať ji vemou Jiní...

Do začiatku školského roka ju fakt netúžim vidieť. :/
    Jarla napsal(a):

Vlastně se chci optat - někteří zde chtěli ještě tipovací soutěž....nemělo by se už nějak stanovit, kdy to vypukne ? Tohle hlasování má končit za dva dny, ne ? Pokud teda je zájem, tak by se poté mohla na pár 2-3 dny dát tipovací soutěž (v době, kdy už bude bodování dané). A potom zveřejnit vítěze?
    A vítěz by si měl připravovat téma na další kolo :-)) Myslím téma povídek - přes prázdniny budou mít studentíci čas...:-D

Ja chcem vyhrať, mám tému - Čo sa do prdele deje v Ašaji?

Autor nás dráždi hovorením o ňom, ja si ho predstavujem ako veľké mesto v temnote, ale doteraz (som v Hostine) tam NIKTO nebol!!!!!!!!!!! Ja som vo vytržení, chcem vedieť vaše predstavy :P A zdieľať tu svoju :P *slinty slint, Janos Slynt*
  • upraveno 2. července 2012
    Gepeto - no to pak musíš vyhrát...vyloženě na to, co se děje v Ašaji by mne zajímalo taky :-))
    Každopádně jsem zvědavá, jaké téma vybere výherce ať to bude kdokoliv (i když mám osobní tip), tak pevně věřím, že si na témátku nechá záležet a autoři povídek (a bude jich příště víc) se taky pochlapí a dají nám zase takové krásné počteníčko :-)
  • upraveno 8. července 2012
    Tak doufám, že ještě odhlasují ti, co zapomněli a zítra se ukáže, kdo si odnese tu krásnou sadu dvd :-))
    Výherce také obdrží právo vybrat příští téma soutěžních povídek, takže výzva pro ty, co se zůčastnili a přispěli povídkou - zamyslete se, ať můžete během týdne nejpozději dodat nové téma, aby nad ním mohli autoři přemýšlet :-) Do konce prázdnin bychom tak mohli zvládnout další kolo. Už teď se těším na vaše další výtvory, když jste mne tentokrát hezky navnadili :-))
    upraveno 8. července 2012
    Ja mám stále tú istú tému: Čo sa (do prdele) deje v Ašaji? :D

Okrem toho možno ešte aj nejaká téma typu Púte sem a tam/Wildove cesty -> sám autor by si vybral destináciu. Napríklad sme tu ešte nemali opis miest ako Lyz, Myr, Tyroš...

:) Nápadov je veľa...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ašaj nezájem
    flanker.27 napsal(a):

Ašaj nezájem

pfe, tvoja chyba :D Aby ti tu nedal ktosi tému Tisícstranové rozprávanie Daenerys a jej dobrodružstvá
    Nebo 'Úvahy Daenerys Targaryen na téma: Daario Naharis'... počkat, to je vlastně Tanec s draky.
    :D :D Nu, flanker, vyber si...

BTW: Veď vlastne ani nebolo povedané, aké "dobrodružstvá" som mal na mysli :D
    Ašaj je priveľká neznáma a príliš komplikovaná téma.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    V tom případě se svobodně rozhodnu rozvíjet svou spisovatelskou kariéru volným tématem :)
    Tak už se blíží konec hlasování, pospěšte si! :-)
  • JayJay
    upraveno 9. července 2012
    Aleku, tak kdy se dozvíme, že vyhrála povídka č.5? Od zveřejnění jsem o tom skálopevně přesvědčen a velmi by mě překvapilo, kdyby to dopadlo jinak. Ale samozřejmě zajímá, jak si vedly ostatní...
  • upraveno 9. července 2012
    Hehe - přesně totéž si myslím :-)) Šťastný majitel se tak může donekonečna dívat na seriál a jako bonus dodtane další majsterštyk z dílny HBO - Vražda prince Romera a jeho enormně prsaté ženy.

Tak kdepak máme to zveřejňování :-))
    O první místo se taky nebojím, spíš mě zajímá, kdo tu povídku napsal. :-) Doufám, že někdo, komu to DVD udělá radost... :-D
    A jsem moc zvědavá na další pořadí!
    Tak kde to vázne?
    Aleku, vzbud se!
    Hildegarda napsal(a):

Aleku, vzbud se!

Virtuální budíček? :)
    nechte ho žít....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.