Hodnocení povídek
Fanouškovská fikce postupuje do další fáze. Všechny povídky najdete na této stránce, pod hodnotícím formulářem. Případně v PDF dokumentu a ve formátech pro elektronické čtečky .mobi (Kindle) a .epub.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
#207 = 7, #215 = 15
:-)
200 + ( základní konstanta 3 + [ proměnná X + neznámí koeficient Y ] ) = Z
a Z = ( X + Y ) - 203
přičemž za Z dosaďte svoji hodnotu: A - 203
:-)
A vítěz by si měl připravovat téma na další kolo :-)) Myslím téma povídek - přes prázdniny budou mít studentíci čas...:-D
head: to leda tak nějakou tu hru... Co se týče DVD, tak to vyhraje nejlepší povídkář - bude vyhlášeno příští pondělí.
Do začiatku školského roka ju fakt netúžim vidieť. :/ Ja chcem vyhrať, mám tému - Čo sa do prdele deje v Ašaji?
Autor nás dráždi hovorením o ňom, ja si ho predstavujem ako veľké mesto v temnote, ale doteraz (som v Hostine) tam NIKTO nebol!!!!!!!!!!! Ja som vo vytržení, chcem vedieť vaše predstavy :P A zdieľať tu svoju :P *slinty slint, Janos Slynt*
Každopádně jsem zvědavá, jaké téma vybere výherce ať to bude kdokoliv (i když mám osobní tip), tak pevně věřím, že si na témátku nechá záležet a autoři povídek (a bude jich příště víc) se taky pochlapí a dají nám zase takové krásné počteníčko :-)
Výherce také obdrží právo vybrat příští téma soutěžních povídek, takže výzva pro ty, co se zůčastnili a přispěli povídkou - zamyslete se, ať můžete během týdne nejpozději dodat nové téma, aby nad ním mohli autoři přemýšlet :-) Do konce prázdnin bychom tak mohli zvládnout další kolo. Už teď se těším na vaše další výtvory, když jste mne tentokrát hezky navnadili :-))
Okrem toho možno ešte aj nejaká téma typu Púte sem a tam/Wildove cesty -> sám autor by si vybral destináciu. Napríklad sme tu ešte nemali opis miest ako Lyz, Myr, Tyroš...
:) Nápadov je veľa...
BTW: Veď vlastne ani nebolo povedané, aké "dobrodružstvá" som mal na mysli :D
Tak kdepak máme to zveřejňování :-))
A jsem moc zvědavá na další pořadí!
Tak kde to vázne?