Tak my teď paříme Orcs must die! Ve volných chvilkách jedeme oddechově druhé kolo Clash of heroes. A sama si pokračuji v Terrárii, když vyšetřím sem tam někdy čas :-) Overlorda 2 si ještě šetřím....a jedničku jedu znova :-)
Jelikož na mém netbooku nic moc novějšího nefachá, mají tu zde místo starší gamesky. Již zmíněný Pharaoh, HoMaM IV, Original War, Sim City 4, NHL 06, Star Trek Armada, Star Trek Bridge Commander... :-)
Pivo se vyrábí skoro ve všech takových hrách. V Anno se zase mohlo pěstovat konopí a to ve velkém. :-) A chlastat mošt, pivo, víno, kafe... hrozně složitá ekonomika.
Hraje někdo World of Tanks? Já hraju za němce hlavně, vyzkoumaný mám nejvíc King Tiger na VIII Tieru ale nejvyšší koupený tanky mám Panthera a Tigera :)
Blackfish: Hraju už nějakej čas. Vyzkoumáno: IS-7; IS-4; BatChatalion 25t; a teď si jedu pro MAUS (tam jsem teprve u Porshe Tigra). Jinak doporučil bych ti ject něco jiného. E-100 (finální tank u tvé větve) je nejhorší Tier X ve hře a jak v klanových válkách tak v Random bitvách je skoro nepoužitelný.Mimochodem, nechtěl bys do klanu???
Komentáře
V Anno se zase mohlo pěstovat konopí a to ve velkém. :-) A chlastat mošt, pivo, víno, kafe... hrozně složitá ekonomika.