Melisandra a Stannis

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování
1171820222329

Komentáře

• upraveno 13. června 2012
    Já s tím nebudu mít problém, pokud to udržíte v nějaké slušné rovině a hlavně pokud si pro to zložíte vlastní diskuzi - to je hodně snadný, zvládnete to všichni. Tahle diskuze je teď absolutně na zavření či pročištění. A ne jen tahle, v poslední době se to nějak až moc rozjelo do prapodivných směrů :-(
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 13. června 2012
    Mohla by byť téma "Odpadisko pre zbytočnosti aneb Egohora"
    Krimíme prase - bude zabijačka :-))
    upraveno 13. června 2012
    A se šípkovou, nebo se zelím?
    mám s tým veľký problém, človek, ktorý hnusne uráža iných a je neschopný diskusie je pre mňa na obtiaž. chápem, že niekoho to baví, živiť trolla, mne to vyslovene zavadzia takáto "diskusia"
  • upraveno 19. června 2012
    64871: dovolim si citovat prosezlesa, kedze to nie je taky problem vcitit sa do jeho hlavicky: "Ty to vobec nechapes, ze sa ja cudujem. Co cakam od tejto na hlavu padlej komunity. To chces akoze argumentovat rozpravkou pre male deti? Idem uz, lebo ma caka moja priatelka, ktora ma urcite vacsie prsia ako ty!"
    64871: Selmy je postava z knížky, a ne reálný člověk, já se tu bavím o realitě.
    Miss Utahraptor: Jelikož se mě zeptal tady, tak jsem mu tady odpověděl.
    Myslím, že jako první by odpadli Aeron a nejvyšší septon, pak lord Strom a ve finále by si to rozdali mel a laskavý muž. Být magií nadaný vrah je dobré, ale mel zase umí vycítit a předvídat útoky na svou osobu....
  • upraveno 20. června 2012
  • upraveno 20. června 2012
  • upraveno 21. června 2012
    Mel by jen ležela v koutě a rodila stíny :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 21. června 2012
    NE ne. Všichni by se pobili až na Mel a Laskavého muže, kteří by si řekli že vlastně je to prašť jak uhoď a že jim jde vlastně o stejnou věc.
    Aeron nemá žádné schopnosti .-) Vždyť ani nedokázal prosadit svého krále...
    Tomu by to nakopal možná i nejvyšší septon se svými meči a hvězdami, ostatně zajal královnu...

Mel má kolem sebe hradbu fanatiků a schopnost vycítit nebezpečí proti své osobě. S laskavým mužem by to byl pat.

A Strom je starej šmírák, je těžký ho zabít, ale když se někdo dostane do centrály, jsou v maléru .-)
    Což mi připomíná, že pro lidi by asi bylo dost praktické, aby se spojili s těmi podzemními elfy. Očividně si umí zajistit, že jim mrtvoly nelezou do baráku. Dost možná pomáhali i postavit zeď. Teď je otázka - vydrží? nevydrží? a co roh zimy? ha?
    Aeron má supr schopnost - lidi ho nechávají, aby je topil :)
    Mel má tu schopnost jen nadlouho dopředu, jestli se nepletu, a (po vzoru Mistra Prasete): Já Mám Pravdu! :D
  • upraveno 21. července 2012
    Mohla bych mít dotaz ? Ve druhé sérii filmového zpracování knihy jsme mohli v jednom díle vidět Stannise a Melissandru, jak spolu počali dítě :-D
    Jen si už nevzpomínám, jestli tomu tak bylo i v knize, nebo si to tvůrci takhle upravili do seriálu ? Zajímá mě to kvůli charakteru Stannise, jestli by byl schopný podvést svoji manželku. Děkuji za odpověď :):D
  • upraveno 21. července 2012
    upraveno 22. července 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    V tomto nebudu nikdy souhlasit. Stannis by nikdy s Mel nesouložil se zdůvodněním početí syna, to je jeden z naprostých seriálových úletů.

A ještě jednou: GRRM nic neschvaluje...
  • upraveno 22. července 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Je pravda, že Mel s ním asi něco provádí (podle toho, že Stannis si jejich setkání nepamatuje), ale spíš to přisoudím nějakejm kejklům než vědomýmu souložení z vlastního rozhodnutí... :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.