Já s tím nebudu mít problém, pokud to udržíte v nějaké slušné rovině a hlavně pokud si pro to zložíte vlastní diskuzi - to je hodně snadný, zvládnete to všichni. Tahle diskuze je teď absolutně na zavření či pročištění. A ne jen tahle, v poslední době se to nějak až moc rozjelo do prapodivných směrů :-(
mám s tým veľký problém, človek, ktorý hnusne uráža iných a je neschopný diskusie je pre mňa na obtiaž. chápem, že niekoho to baví, živiť trolla, mne to vyslovene zavadzia takáto "diskusia"
64871: dovolim si citovat prosezlesa, kedze to nie je taky problem vcitit sa do jeho hlavicky: "Ty to vobec nechapes, ze sa ja cudujem. Co cakam od tejto na hlavu padlej komunity. To chces akoze argumentovat rozpravkou pre male deti? Idem uz, lebo ma caka moja priatelka, ktora ma urcite vacsie prsia ako ty!"
Myslím, že jako první by odpadli Aeron a nejvyšší septon, pak lord Strom a ve finále by si to rozdali mel a laskavý muž. Být magií nadaný vrah je dobré, ale mel zase umí vycítit a předvídat útoky na svou osobu....
Aeron nemá žádné schopnosti .-) Vždyť ani nedokázal prosadit svého krále... Tomu by to nakopal možná i nejvyšší septon se svými meči a hvězdami, ostatně zajal královnu...
Mel má kolem sebe hradbu fanatiků a schopnost vycítit nebezpečí proti své osobě. S laskavým mužem by to byl pat.
A Strom je starej šmírák, je těžký ho zabít, ale když se někdo dostane do centrály, jsou v maléru .-)
Což mi připomíná, že pro lidi by asi bylo dost praktické, aby se spojili s těmi podzemními elfy. Očividně si umí zajistit, že jim mrtvoly nelezou do baráku. Dost možná pomáhali i postavit zeď. Teď je otázka - vydrží? nevydrží? a co roh zimy? ha?
Aeron má supr schopnost - lidi ho nechávají, aby je topil :) Mel má tu schopnost jen nadlouho dopředu, jestli se nepletu, a (po vzoru Mistra Prasete): Já Mám Pravdu! :D
Mohla bych mít dotaz ? Ve druhé sérii filmového zpracování knihy jsme mohli v jednom díle vidět Stannise a Melissandru, jak spolu počali dítě :-D Jen si už nevzpomínám, jestli tomu tak bylo i v knize, nebo si to tvůrci takhle upravili do seriálu ? Zajímá mě to kvůli charakteru Stannise, jestli by byl schopný podvést svoji manželku. Děkuji za odpověď :):D
Je pravda, že Mel s ním asi něco provádí (podle toho, že Stannis si jejich setkání nepamatuje), ale spíš to přisoudím nějakejm kejklům než vědomýmu souložení z vlastního rozhodnutí... :)
Komentáře
Tomu by to nakopal možná i nejvyšší septon se svými meči a hvězdami, ostatně zajal královnu...
Mel má kolem sebe hradbu fanatiků a schopnost vycítit nebezpečí proti své osobě. S laskavým mužem by to byl pat.
A Strom je starej šmírák, je těžký ho zabít, ale když se někdo dostane do centrály, jsou v maléru .-)
Mel má tu schopnost jen nadlouho dopředu, jestli se nepletu, a (po vzoru Mistra Prasete): Já Mám Pravdu! :D
Jen si už nevzpomínám, jestli tomu tak bylo i v knize, nebo si to tvůrci takhle upravili do seriálu ? Zajímá mě to kvůli charakteru Stannise, jestli by byl schopný podvést svoji manželku. Děkuji za odpověď :):D
A ještě jednou: GRRM nic neschvaluje...