AGOT hraní v Praze
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
- dni: piatok sobota, nedeľa
+ dni: pondelok, utorok, streda, štvrtok
Pojďme tedy zahrát ten další týden. Bohužel se mi už zaplnila středa 8.8., navrhuji tedy jeden z těchto dnů: po 6.8, ut 7.8., čt 9.8.
Aqwa: Môžeme ten ASoS dať opäť :]
Běžná hra - příští týden - klidně ASOS, dokud ho zas nezapomenu :-) kdyby se podařilo začít opravdu v 5, ještě lépe třeba ve 4, tak to věřím už stihneme.
Co se týká výukové hry, tak podle Doodle to zatím vypadá na úterý 7.8. (bez Aqwartyho, který to ale už umí). Čas 16:00, pokud to Jay stíhá, jinak 17:00 . Ještě pořád jsou 2 místa víceméně volná a je čas, takže je to pořád otevřené.
A taky by se asi mělo říct, co se vlastně přesně učit. Já nevím, jestli někdo tady z nás vlastně fyzicky má 2. edici a jisté věci z ní u nás stejně nejsou moc populární (rodové karty, ehm, ehm). Na druhou stranu, učit pravidla 1. edice asi nemá úplně smysl (navíc ty má zase 2. obecně lepší bych řekl). Viděl bych to tak, že buď někdo přinese 2. edici, nebo se bude hrát první podle pravidel druhé (což by znamenalo jen jiné rodové karty a karty divokých, žádný zásadní rozdíl z výukového hlediska).
A protože Zapper a já budeme případně jen přihlížet, tak pro další 2 zájemce se místo pořád najde.