AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
1192022242528

Komentáře

• upraveno 20. července 2012
    Takže týždeň 30.-5. padol, teda zostal 6.-12.,
    - dni: piatok sobota, nedeľa
    + dni: pondelok, utorok, streda, štvrtok
    Takže týždeň 30.-5. padol, teda zostal 6.-12.,
    padl pro ukázkovou hru, ale můžeme uspořádat klasický hraní... :-)
    Já jsem 8.-18. pryč, 6.-7. nejspíš můžu, ale když tak to dejte beze mě.
    A vůbec, ať se to dá nějak rozumně dohodnout. Výuková hra, termíny v týdnu 6.-12. : http://www.doodle.com/te94be3nfn4enqkt
    Alek napsal(a):

Tak výukovou hru udělejme tehdy, kdy můžete opravdu všichni... to bude lepší, když budete začínat na stejno.

OK, souhlas.
    Pojďme tedy zahrát ten další týden. Bohužel se mi už zaplnila středa 8.8., navrhuji tedy jeden z těchto dnů: po 6.8, ut 7.8., čt 9.8.
  • JayJay
    upraveno 20. července 2012
    Alek napsal(a):

Tak výukovou hru udělejme tehdy, kdy můžete opravdu všichni... to bude lepší, když budete začínat na stejno.

Ajjj... to zní lákavě. V tom týdnu 8.-12. bych se třeba i nechal zlákat. Kdekoli po Praze by neměl být problém a alespoň se seznámím s některými lidmi v reálu. Určitě bych rád, kdyby mi někdo dal věděl kdy a kde se dohodlo.
    Jayi, dva posty nad tebou je doodle odkaz. Tam můžeš vyplnit, kdy se ti to hodí, a podle toho se pak určí, který den a hodina budou nejvhodnější pro všechny.
    Označeno a ač budu mít ranní, pondělí a středa mám zaplněné.
  • JayJay
    upraveno 23. července 2012
    sveva napsal(a):

Jayi, dva posty nad tebou je doodle odkaz. Tam můžeš vyplnit, kdy se ti to hodí, a podle toho se pak určí, který den a hodina budou nejvhodnější pro všechny.

No jo, nové technologie... Tak jsem se tím snad prokousal... Jen pro zajímavost, je již řečeno, kde je to plánováno uskutečnit (mám tak nějka obavu, že se "znalost automaticky předpokládá")?
  • upraveno 23. července 2012
    A jak to teda vidite s hranim ten pristi tyden? Ja jsem rozhodne za.
    Jay: Ten doodle je termín výukovej hry, teda znalosť sa nepredpokladá.

Aqwa: Môžeme ten ASoS dať opäť :]
    Myslím, že Jay se ptal na to, kde se bude hrát. To by mě taky docela zajímalo, máte nějakou oblíbenou lokaci? :-)
    Ahh.. zle som si prečítal otázku, teda hrať by sa malo v čajovni Ruspina, bližší popis nájdete na vrchu v prvom príspevku threadu.
    Výuková hra - přesně tak, Ruspina asi ideál.

Běžná hra - příští týden - klidně ASOS, dokud ho zas nezapomenu :-) kdyby se podařilo začít opravdu v 5, ještě lépe třeba ve 4, tak to věřím už stihneme.
    Já příští týden mám čas asi jen ve středu nebo v pátek a to ještě nevím jistě. Uvidím, až ten týden přijde.

Co se týká výukové hry, tak podle Doodle to zatím vypadá na úterý 7.8. (bez Aqwartyho, který to ale už umí). Čas 16:00, pokud to Jay stíhá, jinak 17:00 . Ještě pořád jsou 2 místa víceméně volná a je čas, takže je to pořád otevřené.

A taky by se asi mělo říct, co se vlastně přesně učit. Já nevím, jestli někdo tady z nás vlastně fyzicky má 2. edici a jisté věci z ní u nás stejně nejsou moc populární (rodové karty, ehm, ehm). Na druhou stranu, učit pravidla 1. edice asi nemá úplně smysl (navíc ty má zase 2. obecně lepší bych řekl). Viděl bych to tak, že buď někdo přinese 2. edici, nebo se bude hrát první podle pravidel druhé (což by znamenalo jen jiné rodové karty a karty divokých, žádný zásadní rozdíl z výukového hlediska).
    Já mám doma druhou edici, můžu jí vzít.
  • upraveno 24. července 2012
    na výukovou hru můžu kdykoli, doplním se časem i do doodlu
    No, co zitra? Najdeme 5-6 lidi na deskovku?
    Zítra? Ja som v košiciah, takže no way.. :P
    tento tyden teda nikdo? A pristi tyden je vyukova hra?
    Aqwarty: Tento týždeň nič, budúci normálna hra a ten ďalší výukova.
    Ach, dekuju, komecne se v tom orientuju:-) Tesim se na pristi tyden:-)
  • upraveno 25. července 2012
    Jo a na ten pristi tyden jsme se shodli na kdy?
  • upraveno 25. července 2012
    No Luboš psal, že to upřesní příští týden :-)
  • JayJay
    upraveno 26. července 2012
    sveva napsal(a):

Myslím, že Jay se ptal na to, kde se bude hrát. To by mě taky docela zajímalo, máte nějakou oblíbenou lokaci? :-)

Jo, jo, přesně na to se Jay ptal... Kousek od Václaváku je OK. Zkusím to na těch 16.00 (projednou se snad zvládnu z práce utrhnout dříve - zatím neslibuji, potvrdím to pondělí předtím).
  • upraveno 29. července 2012
    Na tú normálnu hru nemôžem prísť, predĺžil som si dovolenku v Košiciach o týždeň. Sorry :p
  • upraveno 30. července 2012
    Tak uzavřeme termín výukové hry, z Doodle je to celkem jasné, nejvíc lidí a z toho všichni nováčci mohou v úterý, takže tedy úterý 7.8. v Ruspině (odkaz viz záhlaví, uvnitř doleva dozadu). Čas buď 16:00 nebo 17:00 podle toho, jak bude moct Jay (můžeš říct, kdy v pondělí napíšeš?). Sveva donese na hraní 2. edici.

A protože Zapper a já budeme případně jen přihlížet, tak pro další 2 zájemce se místo pořád najde.
  • upraveno 2. srpna 2012
    Lubos napsal(a):

Čas buď 16:00 nebo 17:00 podle toho, jak bude moct Jay (můžeš říct, kdy v pondělí napíšeš?).

Jayi?
  • upraveno 3. srpna 2012
    Hola, neda si dneska vecer nekdo deskovku? Mam v zaloze Arkham Horror, mansion of Madness, pripadne ten AGOT.
  • upraveno 3. srpna 2012
    Počítám s tím úterkem, hru s sebou vezmu. Jen by asi bylo blbé přinést tam tu "napečenou odměnu", když budeme v čajovně (myšleno v podniku, kde se od člověka očekává, že si pití i jídlo bude kupovat), že? :) Neznám to tam, tak se ptám...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.