Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
-_- Stavím sa, že to moja grafická karta nerozhýbe...
ad flankerovo video - to je to první a nejjednodušší kolo...ty další jsou podstatně složitější, spletitější - více vchodů ve více chodbách a více cílových portálů k obraně....obránce musí zvládat uhájit všechny a to nejen proti klasickým orkům, ale i malým a děsně rychlým gnolům, ogrům, ohnivým ogrům, obněným ogrům a ledovým ogrům, gnoll hunterům, dvěma nebo třema druhům létacích hajzlů a vybuchujícím gnolům s batohem náloží....
Za každé kolo hráč dostane novou past či kouzlo - za rychlost a nepuštění žádného hajzla další body, za které pasti a kouzla vylepšuje - 1-5 bodů.
Výběr pastí pro každé konkrétní kolo a vhodně vybraná strategie, který úsek a jak bránit rozhoduje valnou měrou o výsledku. Jde tedy o dokonalé zvládnutí možností všech pastí, jejich dosah a účinnost a jejich rekombinaci, kterou musíte pro každé kolo překopat - ne nevystačíte s jednou, co se vám osvědčí v nějakém kole. V dalším to bude velmi pravděpoodbně naprosto jinak.
V nej ste boli čosi ako boh... Pomocou úkonov ako dážď rýb, búrka, pád meteoritu a pod.ste menili Zem. Podľa kominábie sa táto Zem rôzne vyvýjala...
A absolútne si neviem spomenúť názov.. Hral som ju množstvo rokov dozadu, je to staršia hra :/
V prvních dvou dílech ale rozhodně nefigurovaly žádné mrakodrapy, 2ka byla inspirovaná antikou.
pokúsil som sa to nakresliť, tebárs niekedy sa mi stalo, že sa mi nevytvoril dom pre tých neandertalcov z toho meteoritu, ale taký "rybník", alebo sa niekedy počas búrky vytvorila rieka v strede, viz "obrázok", vpravo hore sú vlastne tie tlačidlá, to som označil červenou ./
Napriek tomu vďaka..
Takže Windows... Hral som to na 2000 myslím... Alebo XP...
Skúsim ten odkaz, potom poviem...
BTW: Nešlo o ONLINE hru na nete, ale o hru v počítači so všetkými súbormi .) Len tak na okraj pre istotu