Stala se taková drobná...tragédie, která...tak nějak...sama od sebe...nechtěně...zničila...no vlastně...celou Valyrii. Koukám že podporování od ostatních k použití celé řady čistících prostředků včetně meteoritů, moru, ohně, války, invaze mimozemšťanů atd atd se neminulo účinkem :)
Přikláním se k názoru, že tahle byla opravdu zatím nejlepší. Je vidět, že autor/ka má obrovskou fantazii, mě by nikdy nenapadlo to pojat takhle vtipně. A kdyby napadlo, tak bych to urřitě nějak podělala. Smála jsem se dlouho a hodně nahlas. (Když jsem se to pokoušela předčítat bráchovi, tak to prostě nešlo :D)
No, co by se dalo očekávat od vědce se jménem Igor, že?! :D Vtipné detaily (magicky obarvované oči na "normál", rrrrr-hlorrrr...). Napoprvé považuji povídku za dobrou- Punťa mě přiměla znovu skouknout Jak vycvičit draka. :)
Pratchetta jsem nikdy nečetla, ale takhle nějak si představuju, že píše. :) Díky ti, autore, za skvělé pobavení. A jestli ještě někdy budu mít křečka, pojmenuju ho Aegon (a budu doufat, že si jednou pokecáme).
Komentáře
Skvelo napisane, pacilo sa
Vtipné detaily (magicky obarvované oči na "normál", rrrrr-hlorrrr...).
Napoprvé považuji povídku za dobrou- Punťa mě přiměla znovu skouknout Jak vycvičit draka. :)
A jestli ještě někdy budu mít křečka, pojmenuju ho Aegon (a budu doufat, že si jednou pokecáme).