Anotácie (súhrny) kapitol - AGOT, ACOK, ASOS, AFFC

upraveno 23. května 2011 v Sumáře kapitol

Pozdravujem vás, hrdinovia Piesne...

Zavítal som sem, pretože sme sa s Alekom pustili do tvorby krátkych súhrnov kapitol jednotlivých kníh Piesne podľa postáv. Ja osobne som si ako prvého zobraj Jona, Alek Eddarda a pripojil sa aj Heavy head so Sansou. A toto téma bude slúžiť na diskusiu o tejto našej tvorbe, konkrétne z prvej knihy - Hry o tróny.

Zatiaľ mám spracované dve Jonove kapitoly a preto mám otázku: budeme ich dávať postupne sem a po dokončení postavy (alebo celej knihy) ich uvedieme ako finálny článok?

1234579

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. června 2008

Velice se hanbím, zatím stále na Skřeta nebyl čas, alespoň jsem pročetl kapitoly a sesumíroval si v hlavě hrubou verzi. Snad zítra bych mohl napsat první dvě.

• upraveno 2. června 2008

Jen klid, zas to všechno chtějí hodit na nás. 8)

Sansa ani Jaime se nedají uspěchat. Než vypustit nějaký nedodělek, to raději nic! :idea:

Ach, ta děcka... :wink:

• upraveno 3. června 2008

šak to, ten čas keby sa našiel... tiež musím prelúskať kapitoly najskôr...aspoň si ich občerstviť...

Aaa, pardon, já věděl, že tam budou chyby v počtech...já to totiž nepočítal, zkopčil jsem jen Létovo počty a doplnil, co jsem si zrovna pamatoval. Ale tim líp, tak je toho dokonce víc! Takže šup šup, ať už to je. :-)

A než se ten z řetězu utržený kantor vrhne i na mě, dovolím si upozornit, že moje počítání je poněkud staršího data. :wink:

Vnesme do toho trochu soutěžního ducha. :idea:

"Kdo dosumáří jako poslední, je smradlavý záprdek!" :twisted:

upraveno 4. června 2008

Jak říkal Lister zbavený strachu.

To ale není poctivé, někteří toho mají více a méně času, který dobrovolně obětují v zájmu veškerého Západozemstva a ještě se jim dává přídomek Zpozdilý? Někdy je lépe přemýšlet, než být Hasty. :lol:

• upraveno 4. června 2008

dobre hovoríš, človíčku. my enti nemáme radi ľudí, ktorí sú uspechaní... :)

Quote:
    A než se ten z řetězu utržený kantor vrhne i na mě, dovolím si upozornit, že moje počítání je poněkud staršího data. :wink:

No jo, vzdyt já ti to nevyčítám, jen mě to nebavilo počítat, tak jsem to otipoval.

Quote:
    dobre hovoríš, človíčku. my enti nemáme radi ľudí, ktorí sú uspechaní... :)

Ajaj, tak to asi umřu, než to dokopem. Ale třeba bych vás mohl namotivovat. GRRM se tajně prokecl, že to tu sleduje a četl o našem předsevzetí, že bychom mohli souhrny dokončit před vydáním ADWD. No a on ted to velký ohlášení pozdržuje právě kvůli nám, abychom to stihli. Tak kdy že to bude hotový??! :-)))

Předpokládám, že si svoje postavy rádi doděláte sami a pomoc nechcete, takže já se asi pomalu vrhnu na Hostinu...

Teď to vypadá, jako bychom s Alekem uplatňovali taktiku "zlý policajt - hodný policajt". :D

Ještě mě napadlo, že bychom vás mohli motivovat roztleskávačkami. :idea:

My zlovlci taky nemáme nějak zvlášť rádi lidi. Ale když ze severu vanou studené větry a břicho škemrá hladem, nelze si moc vybírat. 8)

Tím zběsilým kantorem jsem myslel mistra sarvena a jeho "pätorky". :wink:

upraveno 4. června 2008

Ano, přimlouvám se za roztleskávačky.

Viděl bych to nějak takto. :P

Vypadá trochu jako Lady během svých studií na Sorbonně! :lol:

upraveno 4. června 2008

Ještě Nymerii a budu plně spokojen.

• upraveno 5. června 2008

cez víkend pridám nové posty k Aryi. na moje slovo sera/kantora/mistra z Citadely

• upraveno 26. září 2008

Zjistil jsem, že předsevzetí nebo veřejně dané sliby mají pozoruhodnou motivační schopnost.

Takže tento víkend zveřejním další sumář.

Jestli Sansy nebo Jaimeho, to ještě nevím. Možná obou. :!:

• upraveno 26. října 2008

Tak se nám blíží druhé výročí existence. Samozřejmě již tradičně to oslavíme na Hradě, ale možná by to chtělo u té příležitosti nějak oživit ty naše souhrny a dokopat aspoň tu Bouři. Tož nabízím pomocnou ruku těm, kteří si vzali příliš velké sousto. ;)

Jen klid, já to dodělám. Nevím, jestli to stihnu do 28., ale do konce roku to bude.

Ale zeptej se sarvena. :)

dajte mi dátum a dovtedy to bude.

upraveno 27. října 2008

Mno, o víkendu bych mohl začít pracovat na Brienne. Tedy na jejím sumáři, vy zvrhlíci.

• upraveno 27. října 2008

Aleku, řekni do konce týdne. :twisted:

Proč zvrhlíci? Já dělám na Sanse průběžně. :o

datum? já myslel, že jsemt to řekl jasně...28.řijna 2008 :-)))

Ba ne, na ultimáta já nejsem. Já jsem spíš na ty dobrý příklady, ale vzhledem k tomu, že JÁ mám hotovo, tak už to nejde moc používat. Ale během listopadu by to bylo fajn. ;)

Nebudete-li pilně summářit, přijde Pörröturkki. :!: :o :arrow:

Neumím sice mongolsky, ale vytušil jsem z toho silnou hrozbu. :shock:

• upraveno 30. října 2008

No vida, výhrůžka zabrala, alespoň na majstra sarvena. Příště budu vyhrožovat Létem, svým vykonavatelem. ;)

upraveno 30. října 2008

Tipuju, že je to něco finského. Něco jako Joulupukki (asi to nepíšu správně, ale nevadí).

• upraveno 30. října 2008

Ano, něco jako Joulopukki, ale ještě o chlup drsnější.

Jak rašple, pánové! :twisted: 8)

upraveno 30. října 2008

Já si teda na rašple nikdy nepotrpěl. Vždycky radši pěkně tvarovaný.

• upraveno 31. října 2008

Flanker wrote:
    Já si teda na rašple nikdy nepotrpěl. Vždycky radši pěkně tvarovaný.

A líbí se ti drsné, husté černé chlupy a hluboké zelené oči? :idea: :)

Alek wrote:
    Příště budu vyhrožovat Létem, svým vykonavatelem.

To ale není v souladu s tradicemi Prvních lidí! Jakže to říkal lord Eddard? "Když udělíš jinému člověku ban, jsi povinován pohlédnout mu na avatar a přečíst si jeho poslední příspěvek. A pokud nejsi schopen udělat to, pak si ten člověk možná ani nezasluhuje dostat vyhazov. Admin, který se skrývá za placenými moderátory, brzy zapomíná na to, jaký je banán."

• upraveno 31. října 2008

Ty jsi ještě moderátor? :-)

Tak dobře no, nebudeš mým vykonavatelem, ale jen nástrojem mé zloby...a rovnou mám pro tebe první úkol. Všem ožužlej konečky prstů, aby nedošáhli do adresního řádku a nemohli odsud odejít. A kdybys neměl tak citlivý čenich, moh bys jim ožužlat i chodidla, já bych ti pak říkal familiérně Kozo. :-)

upraveno 31. října 2008

Léto wrote:
    A líbí se ti drsné, husté černé chlupy a hluboké zelené oči? :idea: :)

Hluboké zelené oči? Může být. Husté černé chlupy? Náš pes je bílej s tmavejma skvrnama. :wink:

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.