Anotácie (súhrny) kapitol - AGOT, ACOK, ASOS, AFFC
Pozdravujem vás, hrdinovia Piesne...
Zavítal som sem, pretože sme sa s Alekom pustili do tvorby krátkych súhrnov kapitol jednotlivých kníh Piesne podľa postáv. Ja osobne som si ako prvého zobraj Jona, Alek Eddarda a pripojil sa aj Heavy head so Sansou. A toto téma bude slúžiť na diskusiu o tejto našej tvorbe, konkrétne z prvej knihy - Hry o tróny.
Zatiaľ mám spracované dve Jonove kapitoly a preto mám otázku: budeme ich dávať postupne sem a po dokončení postavy (alebo celej knihy) ich uvedieme ako finálny článok?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Haló? Tak jak se daří? Pomalu končí zkouškový, blíží se jaro, čas zase něco vyplodit, nemyslíte? Ostatně, víte přece, že nebude žádný Tanec s draky, dokud to tady nezesúhrnujeme :-)))
huh, od tý doby, co je kolegyně na mateřský, (zdravím Léta), nějak je míň a míň času na cokoliv. Ale já se polepším.
Jaro se blíží. Sumáře budou. Koho já to vlastně dělám? :P
Flankere, Léto nějak obcuje s tvými spolupracovnicemi? :o :wink:
Kdepak, ale nějako se mu nepozdávalo plození dětí. 8) Zkrátka posazuje svět bez závazků. :wink:
jop. poďme na to. Aryua si už brúsi zúbky :)
Eee, sypu si popel na hlavu, ale kamarád mě ukecal, abych mu pučil Hostinu pro vrány. Čte rychle, ale pár dní to potrvá.
Hostinu? A my už máme Bouři hotovou? :-)
Pokud jde o Bouři, tu už mám já osobně hotovou dávno :wink: , ale chtěl jsem už mít z krku i brienne :)
Ser Flanker je normální stávkokaz. :evil: :lol:
To víš, v době nadšeného budování kapitalismu si solidní práci rozvracet nedáme :lol:
Prolog - Alek
Catelyn (7/7) - Léto
Arya (13/13) - sarven
Tyrion (11/11) - flanker
Davos (6/6) - Alek
Jon (12/12) - Flanker
Dany (6/6) - Léto
Bran (4/4) - Alek
Epilog - Alek
Sam (4/5) - Léto
Jaime (3/9) - head
Sansa (3/7) - head
Takže si ukažme na ty smrdutý záprtky, či jak se to Léto nazval :-)
Přes víkend něco dodám. :P
Já pořád čekal na sarvena, aby všechna tíha nešla na jeho hlavu. Kdo mohl tušit, že bude mít tak mocný finiš? :wink:
to vieš, tri dni v robote bez roboty. tak som si našiel robotu :)
Poslední Samovu kapitolu mám samozřejmě už dávno zesumářenou, s uveřejněním jsem čekal pouze na Zpozdilé lordy, aby se necítili tak osamoceně. 8) Jsem v zásadě velmi altruistický zlovlk. :P
Co se týče sarvena, tam mám vážné podezření na doping. Na mé několikeré výzvy o dodání vzorku moči nereagoval... což se víceméně rovná přiznání viny. :(
Asi se mu zrovna nechtělo. Měls mu něco nalejt. :|
Tak, Brienne dokončena, co vy ostatní zpozdilí lordi Freyové?
Stále čekám, až opadne vlna veder, abych mohl efektivně pracovat. Zatím to nejde. :)
Skvělá práce, já jsem po dnešku úplně mrtvej z tvorby galerie obsazení GoT, ale v týdnu už bych se k tomu snad dostanu a začnu to dávat do kupy.
head: jaký vedra? dneska bylo ideální počasí na koukání z okna, tak třeba to zejtra dojde i k vám :-)
BTW nezůstává něco neobsazeného? Nemám přehled.
Pokud se nepletu volné jsou kapitoly Cersei (10) a z prostředí Železných ostrovů (cca 4).
Arya sarven hotovo
Brienne flanker hotovo
Jaime head
Sansa head no comment :-)
Sam Léto
Dorne sarven
Ostrovy
Cersei
Prolog Alek (ano, vždy si nakládám nejvíc :-)
Že bych si dal Ostrovy? Do Cersei se mi zrovna nechce... BTW Alekova pilnost zaslouží řádně ocenit :lol:
začal som dorne. už sa vezie.
Já Sansu nejprve hluboce promýšlím, abych věděl, jak ji správně uchopit. :wink:
v rukavičkách
Dyť to znáš heade, když máš takovejhle materiál, prostě zavři oči a dej se do práce. Já tak dneska začal s Cersei.
Jo a prolog už mám vlastně hotovej dávno, jsem zjistil. Jsem děsně pracovitej. Měl bych se nějak odměnit. :-)
Co se povýšit z lorda velitele na krále králů?
Noo, měl jsem na mysli spíš něco jako citronový zákusek. :-) Král králů je divný, ale Noční král, to zní dobře. I když nedopad nejlíp, měl fešnou družku...
Teď sem přečet měl fešnou držku... :lol:
U Aleka jeden nikdy neví. :twisted:
Mno i držku má fešnou :-)