Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Není, (německý originál vyšel v roce 1993) ale zato byl uvnitř plakátek Tajemství Twin Peaks, fotky s uvedením co koho spojuje (přátelství, láska, drogy). Milé ze strany nakladatele. :)
I ty vtipálku :lol: :lol: :lol:
Já jsem teď půjčila jedné nevěřící kámošce Magické střípky od Sapka. A líbily se jí, aby taky ne :wink:
To to trvalo. :roll:
Ach ano, vzpomínám si na ni. Výrazný jižanský typ. Nebo máš více kámošek? :wink:
Mám více kamarádek :lol: , ale tohle je shodou okolností ona :wink:
Sere Těžkohlavý, než se uvážeš do svazku manželského, pomni! Stoupenkyně Stannise by mohla vnést svár a utrpení do našich řad. Ostříhej se! :twisted:
Vlčí princeznu zrovna čtu potřetí, je to moje oblíbená knížka, řadím ji těsně nad Bouři mečů. :!:
Ano, to mi trochu vrtá hlavou. Jak může být nevěřící, když ví, kdo je Stannis?
A jak je vůbec možné, že tvá kamarádka nemá tušení o existenci tohoto fóra? Copak by ji netěšilo, stejně jako tebe, potkat zde samotného Strážce fóra, a příjemně s ním pohovořit?
Jsem galantní.
Ten Léto se ale nemožně lísá. To je vrchol! Že s ním hanba netřese! :evil:
To bylo dobré, bratře. :lol:
:lol: :lol: :lol: Ale ona vůbec neví, kdo je Stannis. Pod jeho praporce jsem ji zařadila proto, že je tam původně Shireen a ta je malilinkatá, takže je celý znak vidět :wink: My jsme jenom tak blbly s photoshopem :wink:
Ale čas od času jí vyprávím nějaké Ašiny hlášky. :twisted:
Fantasy sice nečte, ale minulý rok jsme spolu byly na akci Kutnohorské stříbření, kde jsme byly za středověké dámy. Já v rudé róbě se složitě vyrobeným závojem a ona v hnědých šatech s prostříhanými rukávy.
Ale na Křivoklátských slavnostech si Bára koupila dřevěný štít a plánuje meč, takže se na letošní akci se asi ozbrojíme :lol: :lol: :lol:
Chceš autogram? :wink:
Ano, prosím! Pošli podepsaný navoněný kapesníček (nebo jinou součást dámského příslušenství) na adresu:
Zlovlk Léto
Zimohradská 88
Sever
728 59
Západozemí
Budu ti zavázán! :P
Každá správná dáma má s sebou zlovlka. To ti potvrdí kdokoliv na tomto fóru, klidně se zeptej. :P A pak už další výzbroj nepotřebuješ. 8)
Ten Léto nad sebou začíná ztrácet kontrolu! :roll: Ještě chvíli a začne mluvit o světlu své duše. :x Asi mu smažu pár jeho nejvydařenějších příspěvků. :twisted:
Jak ta Týna může vědět, co si myslím? Psal jsem to přece kurzívou! :?:
Nebyla by fotečka středověkých dam?
Možná je to taky telepatka... i když každý v Západozemí by měl vědět, že tato schopnost je vyhrazena zlovlkům. :twisted:
Týno, musím ti něco říct...
...nebo radši ne.
Ten ser Těžkohlavý vypadá nebezpečeně. :roll: Musím někde vyštrachat číslo na mobil Chundeláče, Ducha a Nymerie, pak bude má vyjednávací pozice o něco lepší. :wink:
A ranilo by to mou křehkou dívčí psychiku? Jestli ano, tak mi to neříkej. :oops:
Bohužel, foťák se rozbil. A to jsme si s kostýmy daly takovou práci :cry: :cry: :cry:
Ha! Teď jsem si všiml, že heavy_head zařadil Tyninu Vlčí princeznu do společnosti Hellerovi Hlavy XXII. či Glodingova Pána much... Eh, musím se po nějakém tom výtisku porozhlédnout...
A teď jí řekne, že se s ní chce pomodlit. :roll:
To je škoda. Co se dá dělat. Ach. :cry:
Hodlám vykovat meč Světlonoš a potřebuji k tomu povolnou asistentku. Tak mě napadlo... :wink:
Ano, je to špica, jeden z vrcholů současné české (a možná i evropské) literatury. Velmi podmanivé a originální, psané lehkým, přitom ale velmi zručným stylem. Týna je jedna z hlavních představitelek tzv. postmoderního nového románu. Vřele doporučuji. :!:
Na Eddarda si taky musím dát pozor. Je příliš bystrý.
Špica, meč... co by na tyto symboly asi řekl Sigmund Freud? :shock:
To, co na všechno... Ten chlap měl největší problém sám se sebou... :lol:
Jaká škoda, ani já ani Bára zrovna nemůžem... :cry:
Jenom si ze mne dělejte legraci :cry: :twisted:
Ona je snad telepatka! Jak může uhodnout, co si myslím? Nepůjčil jí snad Tuf svého kocoura? :shock:
"Za vším hledej sex?" :twisted: :oops:
Jak příhodné...
Přivedl si mne na myšlenku, že si příště vyrobíme na kostýmy rodové znaky. Bára je jasná obyvatelka Dorne, tak dostane slunce a kopí a já si ten svůj ještě rozmyslím.
Možná draka, ale na to mám málo stříbrné vlasy. I když byli i tmavovlasí a blond Targaryeni, takže...možná... :twisted:
Breaking News!
HBO oznámilo zrušení připravované seriálu Píseň ledu a ohně. Namístě něj zakoupilo práva na zfilmování Vlčí princezny. Od tohoto projektu si slibuje přilákání jak mládeže a romantických dívek, tak milovníků filosofie a hlubšího vyznění a filmových fajnšmekrů. 8)
Opravdu ne? Je to vynikající příležitost zachránit svět a vstoupit do dějin.
"Odhal svou hruď, Týno Týno..." :twisted:
Myslím, že by řekl: "Hodor!" :lol:
Slyšte mě řvát! Aspoň podle fotky Lannisterka jak vyšitá - blond vlasy a zelené oči, jasný lev na purpuru!
Eh, promiň. Takový malý, nevinný polovtípek...
Chudák Sigi, ten dobře věděl, co mluví.
Jak víš, že mám zelené oči?
No aspoň na fotkách to tak vypadá ;-) Nebo chceš zapírat?
Nezapírám, mám zelené oči. Jenom jsem se ptala, jak to víš. Ale teď už to vím i já :wink: