Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A taky jsem fanouškem teprve něco přes rok, takže si zatím neumím představit, jaké to je, čekat na další díl šest let...
BTW1:
Teraz ma napadlo, nebol to GRRM, kto vytvoril seriál "To je vražda, napsala" ? :D
BTW2:
Vedeli ste, že už je aj kuchárnička týchto jedál s názvom A Feast of Ice and Fire ? :D Na FB je reklama...
Ja som to myslel zo srandy, je tam teda dosť hostín a pod., ale je tam naozaj aj ten dej a neboj sa, ja ho vnímam a milujem to čítanie... :) A medzi vecou: Ja so Tanec ešte nečítal :)
Z druhé strany patří neodmyslitelně ke stylu, jakým je Píseň psaná a upřímně- miluji ty pasáže popisující propečené fláky masa s křupavými kůrčičkami , citronové, jahodové a jakékoli jiné zákusky a litry různých vín na to. <3
I když taková Meereenská kuchyně.... U kobylek se mi obracel žaludek, u psa předváděl takovou artistickou sestavu, že by se za ní ani špičkové cirkusy stydět nemusely... :D
Inak, je pravda, sťažujem sa tu, ale je to zaujímavá časť deja, len mi trocha vadilo včera večer opisovanie kusu syra a chleba a dokonca aj duseniny z rýb, ktoré nemám rád, keď som bol hladný :D A to bola ešte chudobná hostina...
Ty popisy jídel jsou super, otázka jestli by nám středověká kuchyně chutnala.
A holubí koláč bych si nedala 100%. :-)
Ale niekedy pri citrónovom záksuku... Vóóóó...
Ale aj to skpové v hrášku yb som odmietol :D
zmaturzpromuje skor ako vyjdu Vichry :)V prvom rade mám ambíciu dosiahnuť to, že raz medzi tými menami scénaristov Hry o tróny uvidíte aj to moje :D