Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
edit: asi nejsem sám koho to zarazilo :-D
Filípka už to asi neodnaučíme, ale dalo nám s druhým bráchou pořádnou práci sestry naučit, že tohle je sračka a že mají číst něco jinýho. Ferdu, co je ještě na cestě si musíme pořádně vzít do parády a vychovat ho na krtkovi, vikingovi Vikovi, maxipsovi Fíkovi a pak volně přejít na Píseň. :-)
máma je průměrná, celkem nezajímavá a těhotná žena
táta je průměrný, celkem nezajímavý muž
Jarda je o rok starší, strašně chytrej, taky miluje Píseň, je to můj nejvíc nejlepší sourozenec, pořád mi něco ochotně vysvětluje a chodí se mnou do skautu
Potom jsem já
Filipovi teď táhne na tu sedmnáctku, poslouchá šílený tucačky, miluje tyhle kýčovitý fantasy a snaží se být za stranšnýho borečka, zatím se mu to ale moc nedaří a je spíš hrozně vtipnej (u toho, ne že jeho vtípky by byly vtipný), s Písní sekl ve třinácti, kdy prohlásil, že je to sexuální pakárna bez děje
Klára miluje volejbal, hraje na klavír, chodí s náma do skautu, je taky šíleně chytrá, je to celkem pěkná holka, kdyby nebylo Jardy, tak se jí i trochu věnuju
Verči je teď dvanáct, miluje toho Joffa a rod Freyů, do šuplíku si píše nějaký šílený fan fiction, našěstí není tak hrozně chytrá jako Jarda s Klárou, takže si nemusím připadat blbě, když nevím, že HCl je součástí žaludku, prtože ona jako moje zprízněná duše to taky neví
No a s Ferdou uvidíme, každopádně doufám, že to bude kluk, abychom byli vyrovnaní :-)
Stačí, nebo se mám pustit do širší rodiny? :-D
Tys nebyl poctěn žádnými sourozenci, nebo jich máš jenom málo?
Prodám/Daruji tedy jednoho polorodého bratra, čerstvě v pubertě.
Stav: těžce nepoužitelný.
A daruji ještě jednoho skrčka mužského pohlaví, obdařeného všemožnými závadami.
Stav: těsně před pubertou.
Zájemci nechť se hlásí kdekoli a kdykoli. :D
Na toho druhého je zbytečné plýtvat slovy.
Každopádně pěkná skupinka. Šprt, kráska, sportovec, sympaťák, černá ovce a už chybí jen jeden. Valonquar :twisted:
Nestraš s Valonquarem! Můj mladší bráška bude akorát velký a v děvkách žádnou zálibu mít nebude! :-)
@Everett_Young Onehdá mi vysvětlovala, že Joffa má pouze ráda (zasekla se v půlce Střetu), ale miluje Brana.
EDIT: Nebo na někoho koho mám rád.
Napsala jsem, že jsou průměrní, protože nejsou ani herci, ani politici, ani neprovozují nějaké superextra zábavné povolání.
A odhadl jsi správně - nejsme ani Romové, ani křesťani, ani muslimové.
Jo, stát Washington - ten uplakaný koutek USA (už začínám chápat proč tam tolik prší - všichni svatí brečí při pomyšlení na tu demenci).
@Lady Sansa
Uhm, jo. Taky broukl, špitla, odfrkl, zakňourala a mnoho dalších...