Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mě spíš zajímala ta Husitská trilogie, ale asi to zase takový terno nebude...
Mě osobně přijde žánr fantasy hroznej kýč, k Písni jsem se dostala přes kamaráda, kterej má nejradši nějaký šílený chemický knížky, ale Píseň se mu zalíbila, takže jsem si to taky přečetla a moc se mi to zalíbilo, ale sdílím jeho názor, že Píseň je fantasy pro ty, kteří nemají rádi fantasy.
No, ale s tím násilím jsi mě odhadl přesně. Já mám nejradši hlavně takové ty postavy, které násilí nesnáší, anebo takové ty drsné holky, které si nosí kudlu v botě, ale když už musí někoho zabít, mají s toho aspoň výčitky svědomí.
A zápletka o tom, že chodí borec a zabíjí a zabíjí a zabíjí a sem tam ošuká nějakou čarodějnici, to mi přijde trošku hloupý...
:-D
Zaklínače jsem četla taky a je to jedna z mých nejoblíbenějších ság, tak teď nevím, čeho jsem cílová skupina :(
Do Twilightu asi nepůjdu, stačily mi filmy. O přečtení 50 odstínů šedi a toho dalšího jsem vážně uvažovala, protože mě zajímá "co na tom sakra je", ale asi si počkám na film a ve slabší chvilce si ho pustím (předpokládám, že horší jak Magic Mike a Twilighty to nebude).
:anxious: