Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...
Ano...je to tu....
Která ze zúčastěných žen ve vás probouzí erotické fantazie (já vím, že všechny..chlípníci:-)...No ale ať nejsem zdlouhavý jak head :D , prostě si vyberte jednu(tři), se kterou by jste se rádi pomilovali a zbytek zařídí zásilková služba "Citadela"...
Záměrně vynechávám Aryu (promiň Aleku..ale Arya je fakt dítě a já nechci být v databázi Europolu..složka potencionální pedofilové) a Brienne z Tarthu (holka co má 1,9 m a 90 kilo, k tomu svaly jak Arnold, snad může přitahovat jen Kousače a Rorgeho).....
Hlasovat mohou i ženy...lesbická láska je vítána... :D
PS: Dal jsem tři možnosti hlasování....doufám, že to oceníte... :)
Komentáře
Znamená čistá, mravná, cudná - koží, boží, kůl!
Anežka = neposkvrněná, čistá
Klaudie skutečně znamená kulhavá..to bych své dceři nedal:-)
A křečík mu říkáme ze srandy. Tobě rodiče říkali vždycky jenom jménem ? My jsme měli kvanta přízvisek pro každou příležitost :-))
Andrea je ženský ekvivalent Andrej - česky Ondřej - Andros je řecky muž!
Nenech se oblafnout eufemismy :-D Najdi si etymologický význam.
Martin je z Mars - takže božský válečník, i když neúměrně agresivní.
Ivo je lukostřelec - to taky kluka neurazí.
Andrea se dá vykládat jako statečná, odvážná..a ano mužná...O mužatce ale nikde není řeč...Kdo chce normální (ve smyslu běžná) jména bít nějak si to vždy překroutí, že?:-))
Mým zdrojem je kniha Miloslavy Knappové, ...a tvým?
Ber to tak, že žáden z těch autorů nechce pohanit žádné jméno - je jasné proč - aby byla jeho kniha oblíbená. Takže se význam opíše eufemismy a nikomu to neuškodí a každý je spokojený. Já se spokojím jedině s čistou pravdou a ne s podbízivými slovíčky :-)
Běžná jména dnes a běžná jména před sto lety...to je rozdíl :-D
Kdysi jsem říkala bratrovi - máš to dobré - ze jména Jiří se toho moc vykutit nedá...útrpně na mne pohlédl - tos ještě neslyšela Jiří, máš na řiti chmýří a oba jsme se složili v křečích :-D
Jo Olorine a naokraj - žádnou Andreu krom jedné fajn doktorky neznám :-)) Žádnou iracionální nenávist nepředpokládej :-) Ovšem předponu andro skutečně nepřekroutíš. Když v mužském rodě to znamená muž, tak v ženském je podstatné jméno...?
Navíc hodně jmen nemá jednoznačný výklad...Je ale super, že tvým zdrojem je jediná žena nebojící se říkat pravdu...:-)))
Jak chceš přiklonkovávat do češtiny významy nějakým starořeckým příponám??
BTW když ségra byla v naději, taky ležela ve jménech, a mimo jiný narazila na takový pěkný: Chrabroš.
Teď si vzpomínám, že jsem našla v telefonním seznamu, že tady za kopcem od nás bydlí Chrudoš Bachorek...A taky žije a dokonce má i pevnou linku :-)
Kdysi jsem měla závojnatky a jmenovaly se Mechtilda a Klotilda :-)
Hm a spolužačka se provdala za Rocha (Rochus) - prima kluk :-) Další v dlouhé rodinné linii Rochů...
Milenka - jednoznačně Arianne