Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Ano...je to tu....

Která ze zúčastěných žen ve vás probouzí erotické fantazie (já vím, že všechny..chlípníci:-)...No ale ať nejsem zdlouhavý jak head :D , prostě si vyberte jednu(tři), se kterou by jste se rádi pomilovali a zbytek zařídí zásilková služba "Citadela"...

Záměrně vynechávám Aryu (promiň Aleku..ale Arya je fakt dítě a já nechci být v databázi Europolu..složka potencionální pedofilové) a Brienne z Tarthu (holka co má 1,9 m a 90 kilo, k tomu svaly jak Arnold, snad může přitahovat jen Kousače a Rorgeho).....

Hlasovat mohou i ženy...lesbická láska je vítána... :D

PS: Dal jsem tři možnosti hlasování....doufám, že to oceníte... :)

13468912

Komentáře

• upraveno 30. června 2011
    Jarla: Až se bojím zeptat, co by znamenalo moje jméno.....ne kecám jdu si to okamžitě vygooglit :)
    Taky jsem ze svého jména odvázaná :-D
    Znamená čistá, mravná, cudná - koží, boží, kůl!
    Ne nepřijde, protože se o význam jmen už dávno nikdo nestará, nicméně já jsem se svým jménem Ondřej zcela spokojen, zatímco říkat někomu křečík, nebo vlk, to je prostě divné.
    Andrea = odvážná, statečná
    Anežka = neposkvrněná, čistá

Klaudie skutečně znamená kulhavá..to bych své dceři nedal:-)
    Chlapi se nestarají, ale ženské výběrem jména stráví polovinu mládí :-D

A křečík mu říkáme ze srandy. Tobě rodiče říkali vždycky jenom jménem ? My jsme měli kvanta přízvisek pro každou příležitost :-))
    Anežka - Agnus či-li beran - myšleno neposkvrněný beránek boží
    Andrea je ženský ekvivalent Andrej - česky Ondřej - Andros je řecky muž!

Nenech se oblafnout eufemismy :-D Najdi si etymologický význam.
    My když jsme hledali jméno pro dcerku...tak náš rozhodně význam zajímal...Mně neříkali samozřejmě jen jménem. Občas mi taky řekli čuně...Jinak Ondřej je dobré jméno s dobrým významem...
    Samozřejmě, ale z diskuse jsem opravdu nepochopil, že jde jen o přezdívku.
    Ano Ondřej je v pořádku, latinsky je v podobném významu Marek, i když jeho etymologie není docela jistá.
    Martin je z Mars - takže božský válečník, i když neúměrně agresivní.
    Ivo je lukostřelec - to taky kluka neurazí.
    Anežka z řeckého hagné ....čistá, neposkvrněná, ctnostná
    Andrea se dá vykládat jako statečná, odvážná..a ano mužná...O mužatce ale nikde není řeč...Kdo chce normální (ve smyslu běžná) jména bít nějak si to vždy překroutí, že?:-))

Mým zdrojem je kniha Miloslavy Knappové, ...a tvým?
    Agnus je zase přenesenina z řečtiny, kde to beránek ještě není, tak tady nedělej fóry. :-)))) A spatlat Anderu, coby mužatku - z toho čiší jen to, že ti to jméno je iracionálně nesympatické, s významem to nemá co dělat, v řečtině Ondřej taky nemá jen význam mužný, ale i statečný atd. - to se přeneslo do ekvivalentu latinského virtus. :-/
    Ivo je lukostřelec - to taky kluka neurazí.
    Já bych se tedy Ivo jmenovat nechtěl. A i kdyby to ve významu znamenalo největší borec ve Vesmíru. V tom možná bude zakopaný pes, co kdybys se nejprve zamyslela nad tím, že dítěti může být úplně jedno jaký má jeho jméno význam, když se mu i tak ve škole posmívají? (smajl s očima v sloup)
    Anna Bauerová - Tisíc jmen v kalendáři : tam je třeba uvedeno kromě agnus dei - beránek boží, také doplňující věta, že se někteří přiklánějí k řeckému hagné.
    Ber to tak, že žáden z těch autorů nechce pohanit žádné jméno - je jasné proč - aby byla jeho kniha oblíbená. Takže se význam opíše eufemismy a nikomu to neuškodí a každý je spokojený. Já se spokojím jedině s čistou pravdou a ne s podbízivými slovíčky :-)
    Běžná jména dnes a běžná jména před sto lety...to je rozdíl :-D
    Ve škole se budou posmívat každému, kdo se nechá...je vuřt jak se jmenuješ :-D Děcka jsou krutá, protože postrádají empatii - Lukáš guláš, Barbora brambora...
    Kdysi jsem říkala bratrovi - máš to dobré - ze jména Jiří se toho moc vykutit nedá...útrpně na mne pohlédl - tos ještě neslyšela Jiří, máš na řiti chmýří a oba jsme se složili v křečích :-D

Jo Olorine a naokraj - žádnou Andreu krom jedné fajn doktorky neznám :-)) Žádnou iracionální nenávist nepředpokládej :-) Ovšem předponu andro skutečně nepřekroutíš. Když v mužském rodě to znamená muž, tak v ženském je podstatné jméno...?
    Nechápu...Pro by ti, co se přiklánějí k řeckému hagné neměli mít pravdu, jen proto, že to zní líp...?
    Navíc hodně jmen nemá jednoznačný výklad...Je ale super, že tvým zdrojem je jediná žena nebojící se říkat pravdu...:-)))
    Můj jméno už má :-))
    Hele, mě to je jedno. Klidně tomu svému dej třeba Emanuel, ale takovým dětem se říká, že se jim rodiče pomstili. :-/

Jak chceš přiklonkovávat do češtiny významy nějakým starořeckým příponám??
    A jmenuje se fakr Roauld..či jak si to psala?:-)
    Tak co tady pořád řešíš???
    Šmankote, já nic neřeším :-D Vy řešíte :-)) Ale mi to vůbec nevadí - klidně řešte :-)) Já ani nechápu, jak jsme sem došli :-D
    Já jsem jenom zvědavý...Toť vše a obhajuji některá jména...Asi jsem se do toho moc zažral..:-))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. června 2011
    Tak já bych to měl mít u slovanskejch patriotů se jménem Václav dobrý.

BTW když ségra byla v naději, taky ležela ve jménech, a mimo jiný narazila na takový pěkný: Chrabroš.
    Co Chrabroš, ale v naší matrice je i Něhoslav, Žibřid, Šebíř, Stojan,...:-D

Teď si vzpomínám, že jsem našla v telefonním seznamu, že tady za kopcem od nás bydlí Chrudoš Bachorek...A taky žije a dokonce má i pevnou linku :-)
    Další chudák! :-))))
    Taky tam byl Lothar Jahoda....
    Kdysi jsem měla závojnatky a jmenovaly se Mechtilda a Klotilda :-)

Hm a spolužačka se provdala za Rocha (Rochus) - prima kluk :-) Další v dlouhé rodinné linii Rochů...
    upraveno 30. června 2011
    Stojan Jakotyč, ten co studuje s vyznamenáním?
    upraveno 8. července 2011
    Tak kamarádky nebudou a milenky nám zahálej. Slova kapitána Aubreyho z Master and Commander: "Na naše manželky a milenky. Kéž se nikdy nepotkají."
  • upraveno 9. července 2011
    Kamarádka - Harma psí hlava (tam snad z mé strany žádné postranní úmysly nehrozí)
    Milenka - jednoznačně Arianne
    upraveno 9. července 2011
    Kamarádit se s psokatem? To je zvrácenost.
  • upraveno 9. července 2011
    No já to bral spíš tak, že by z našich stran nemohlo dojít k tomu, že by jeden myslel na něco víc:-))
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 9. července 2011
    A co ta druhá? :o))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.