Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Ano...je to tu....

Která ze zúčastěných žen ve vás probouzí erotické fantazie (já vím, že všechny..chlípníci:-)...No ale ať nejsem zdlouhavý jak head :D , prostě si vyberte jednu(tři), se kterou by jste se rádi pomilovali a zbytek zařídí zásilková služba "Citadela"...

Záměrně vynechávám Aryu (promiň Aleku..ale Arya je fakt dítě a já nechci být v databázi Europolu..složka potencionální pedofilové) a Brienne z Tarthu (holka co má 1,9 m a 90 kilo, k tomu svaly jak Arnold, snad může přitahovat jen Kousače a Rorgeho).....

Hlasovat mohou i ženy...lesbická láska je vítána... :D

PS: Dal jsem tři možnosti hlasování....doufám, že to oceníte... :)

168101112

Komentáře

• upraveno 12. července 2011
    Stanis??? jeho brat si zabral trón nasilim, tak Stanis nemá nárok...no veď najprv by ti utal končeky prstov a potom by ti dal pár titulov, aby si mu služil :)) skvela predstava
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. července 2011
    A nevzali si snad Targaryeni trůn násilím předtím? :)))
    Král je důsledku stejně ten, koho za něj ostatní akceptujou. Takovýho Eduarda IV. v Anglii taky prohlásil králem králotvůrce Warwick, ačkoli slabomyslný král Jindřich VI. ještě žil.
    Přesně, po uchvácení trůnu ztrácí bývalý rod jakýkoli nárok. Je to jejich problém, že si ho nechali vzít...
    P.S. - Kingmaker je má oblíbená historická postava. Je z něj taky patrná inspirace GRRM (Kingmaker vs. Kingslayer apod.)
    Král je důsledku stejně ten, koho za něj ostatní akceptujou.
    V tom případě byl Stannis odpočátku odepsanej.
    Když ti bude před domem stát kohorta obrněnců, ještě rád akceptuješ i takového jako Stannis :-)
    no dobre, to beriem...ale tak sa mali zbavit vsetkych dedicov, co by si v buducnosti mohli narokovat kralovstvo znova pre seba. Co sa aj stalo :-) uz aby boli draky boja schopné a vyrazili si vziat tron spet
    jasně, máš pravdu. Všichni ti sežraní a spláení budou celý šťastný, že šly do věčnejch lovišť pod praporem Daenerys a budou vesele trávený ve svobodný zemi. :))
    Pro obyčejného vojáka je jedno, jestli zemře dračím ohněm nebo kopím. A za Daenerys se umírá stejně bolestivě jako za Stannise.
    No, ono nejde jen o toho vojáka. Když drak vychrlí oheň, ten se už neptá na rozdíl kombatant/nonkombatant. Nehledě na to, co všechno sežere... A jak moc se dá ovládat... A kým...
    Těch scénářů s draky je mnoho. Možná zachrání svět, možná je Dany obětuje protože se stanou neovladatelní, možná spálí celé západozemí...
    To ano, a obávám se, že nakonec to nebude tak úplně ani jeden z nich.
  • upraveno 13. července 2011
    Taky myslím, že sága neskončí tím, že na trůnu bude sedět silný a spravedlivý vládce a navíc někdo, koho tam fanoušci chtějí.
  • upraveno 13. července 2011
    Posadí sa tam polomŕtva Catelyn :)
  • upraveno 15. července 2011
    K původnímu tématu diskuse:

1. Ygritte
    2. Aša
    3. Melissandra

Život bez rizika není život... :)
    upraveno 15. července 2011
    Život bez údu taky...
    Varys by s tebou Flankere jistě nesouhlasil...
    Varyse ať ošoustaj Jiní :)
    To bylo od tebe zlé. Mám Varyse celkem rád. Co tě vede k tak nemilosrdné reakci..?:-)
    Varys tvrdí, že slouží říší a já mu věřím.
    Pouhý slovní obrat. Vy taky berete všechno vážně :) I já Varyse docela beru. Leč život jako eunuch si teda představit nedovedu.
    Fascinuje mě evoluce tohohle tématu k o tématu kdo má rád toho kastráta.
    Nevím jestli to tu někdo někdy v posledních letech říkal ale 100% u mě Val, Dany je moc namyšlená, Cersei dá i bráchovi, Sansa je moc mladá a naivní... Prostě jednoduše Val je nejlepší volbou protože o ní vím málo a asi nebude taková jako ty ze slunečních krajin. viz. (Oh sličný ser Loras si k nám kráčí na koni asi mě chytnou mdloby VIDÍTE TO on se na mě usmál!! Ser Loras se na mě usmál!!)
  • upraveno 16. července 2011
    Život lidský, žitý bez údu?
    Šel bych si to hodit na půdu...

Ale nic proti Varysovi. Kdyby naslouchal. Jakože naslouchá...
    Jenže aby si někdo získal Val musel by bejt tvrdej jak zeď a divokej jak oheň. O Val toho moc nevím, jen to že je krásná,....což je dobrá devíza :-)
    upraveno 16. července 2011
    A pokouší se utíkat.
    Věřím v sílu taktiky takže pokud by za to stála tak asi zapálím věž poplach zmatek štastná a vlhká Melisandra...
  • speedy napsal(a):

Sanse! Nedávno jsem totiž zjistil, že jsem se beznadějně zamiloval. A TO MYSLÍM NAPROSTO VÁŽNĚ (bude mi 15, jí je 13). Zdává se mi o ní ve snech, a není dne ani hodiny, abych na ni nepomyslel. Je to o to horší, protože vím, že je to neexistující fiktivní postava, ale stejně si nemůžu pomoct. No, mým velkým přáním je, abych se jednoho dne probudil na Orlím hnízdě, jako nějaký Malíčkův sluha, s knihou "Vladař", abych mu mohl dávat užitečné rady a abych byl co nejblíže mé vysněné lásce...

To poznám. Nie so Sansou, tá ma nezlákala, ale už som zažila pár intenzívnych platonických vzplanutí pre fiktívne postavy. Trvali pár dní až pár mesiacov.

• Anonym napsal(a):

Proč ? Mám plný chrup všech těch hebrejských jmen, které jsou považovány za "hezké české" - žádné z výše uvedených není české a jen Petr a Pavel jsou aspoň evropské :(

Mne sa z tých domácich páči meno Dragovít. Nevieš jeho etymologiu?
  • Je známo, že Arianne je v tomhle směru obdařená i zkušená i ochotná. Husté tmavé kudrny, snědá pokožka, to vypadá moc hezky. To bych zkusila ráda. A možno i iné Dornské poklady.
    Taktiež, v takom svetlejšom prevedení, Dany ako jedna z najväčších krásavic. Je na nej čosi magnetické a jej kapitoly sa mi veľmi páčili. Teda neskoršie to začalo trocha viaznuť a psy na olivách ma nezaujímali, ale Dany je dosť zaujímavá. A zbožňujem fialovú farbu.
    A mám rada tomboy Myu. Je to skôr také priateľské, ale mám pocit, že keby došlo na niečo viac, nebránila by som sa.
    Zelenú farbu mám ešte radšej než fialovú, lenže Cersei by som sa bála.
    Ale v ASOIAF je veľa príťažlivých žien.
  • jak už můj nick napovídá jednoznačně Ariane Martell :-)
  • @Arys Oakheart Jak to tady čtu, být Tebou, tak žárlím :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.