Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...
Ano...je to tu....
Která ze zúčastěných žen ve vás probouzí erotické fantazie (já vím, že všechny..chlípníci:-)...No ale ať nejsem zdlouhavý jak head :D , prostě si vyberte jednu(tři), se kterou by jste se rádi pomilovali a zbytek zařídí zásilková služba "Citadela"...
Záměrně vynechávám Aryu (promiň Aleku..ale Arya je fakt dítě a já nechci být v databázi Europolu..složka potencionální pedofilové) a Brienne z Tarthu (holka co má 1,9 m a 90 kilo, k tomu svaly jak Arnold, snad může přitahovat jen Kousače a Rorgeho).....
Hlasovat mohou i ženy...lesbická láska je vítána... :D
PS: Dal jsem tři možnosti hlasování....doufám, že to oceníte... :)
Komentáře
Král je důsledku stejně ten, koho za něj ostatní akceptujou. Takovýho Eduarda IV. v Anglii taky prohlásil králem králotvůrce Warwick, ačkoli slabomyslný král Jindřich VI. ještě žil.
P.S. - Kingmaker je má oblíbená historická postava. Je z něj taky patrná inspirace GRRM (Kingmaker vs. Kingslayer apod.)
1. Ygritte
2. Aša
3. Melissandra
Život bez rizika není život... :)
Nevím jestli to tu někdo někdy v posledních letech říkal ale 100% u mě Val, Dany je moc namyšlená, Cersei dá i bráchovi, Sansa je moc mladá a naivní... Prostě jednoduše Val je nejlepší volbou protože o ní vím málo a asi nebude taková jako ty ze slunečních krajin. viz. (Oh sličný ser Loras si k nám kráčí na koni asi mě chytnou mdloby VIDÍTE TO on se na mě usmál!! Ser Loras se na mě usmál!!)
Šel bych si to hodit na půdu...
Ale nic proti Varysovi. Kdyby naslouchal. Jakože naslouchá...
Taktiež, v takom svetlejšom prevedení, Dany ako jedna z najväčších krásavic. Je na nej čosi magnetické a jej kapitoly sa mi veľmi páčili. Teda neskoršie to začalo trocha viaznuť a psy na olivách ma nezaujímali, ale Dany je dosť zaujímavá. A zbožňujem fialovú farbu.
A mám rada tomboy Myu. Je to skôr také priateľské, ale mám pocit, že keby došlo na niečo viac, nebránila by som sa.
Zelenú farbu mám ešte radšej než fialovú, lenže Cersei by som sa bála.
Ale v ASOIAF je veľa príťažlivých žien.