Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...
Ano...je to tu....
Která ze zúčastěných žen ve vás probouzí erotické fantazie (já vím, že všechny..chlípníci:-)...No ale ať nejsem zdlouhavý jak head :D , prostě si vyberte jednu(tři), se kterou by jste se rádi pomilovali a zbytek zařídí zásilková služba "Citadela"...
Záměrně vynechávám Aryu (promiň Aleku..ale Arya je fakt dítě a já nechci být v databázi Europolu..složka potencionální pedofilové) a Brienne z Tarthu (holka co má 1,9 m a 90 kilo, k tomu svaly jak Arnold, snad může přitahovat jen Kousače a Rorgeho).....
Hlasovat mohou i ženy...lesbická láska je vítána... :D
PS: Dal jsem tři možnosti hlasování....doufám, že to oceníte... :)
Komentáře
Pod sněhovou peřinou předpokládám :other: :D
1) Oživlé mrtvoly, nekromancie je v rozporu s lidskými právy
2) Draci, je neetické zapalovat protivníky za živa a útočit na ně ze vzduchu
3) Kouzla, je neetické zabíjet protivníky na druhé straně země, bez toho a niž byste jim pohlédli do očí.
Každý kdo těchto zbraní použije, nebo bude usilovat o jejich získání hrozí přísné tresty
A já se začínám bát, že Malíček bude stát bokem a strašně moc se smát. :D
Kdo řekl, že jim to řeknu jednotlivě do očí? Uspořádám velkolepý summit, který se uskuteční ve Dvojčatech, tato radostná událost bude spojena se SVATBOU :twisted:
Takže s mojí účastí na tvém velkolepém summitu počítej. Jen co přijdu já, přijde i zima :other: To rozhodně ne. S Dacey jsme šťastně svoji a Everett si má nyní brát Jeyne Westerling.Tak snad mu ji nikdo nevezme...
:D
@Aviv z tohohle už se nevykecáš :-P
Prostě jen občerstvení a kulturní vložka...@Aviv
Jiný, jakožto můj věrný panoš mi bude podávat sklenice Dornského vína...
Na závěr bych vás rád upozornil, že pořadatel nenesenenese odpovědnost za zranění či smrt, které jsou častým vedlejším jevem těchto atrakcí..
Jiní jsou jen utlačovaná rasa, co se brání.
A na závěr, oni jsou jiní než puritáni :D
Navrhuji přerozdělit Jiné do Západozemí na základě kvót, věřím, že Jiní tuto zaostalou feudální společnost multikulturně obohatí :twisted:
(bože, toto sa začína zvrhávať :D)
Jinak co všichni vidíte na Dacey?