Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Ano...je to tu....

Která ze zúčastěných žen ve vás probouzí erotické fantazie (já vím, že všechny..chlípníci:-)...No ale ať nejsem zdlouhavý jak head :D , prostě si vyberte jednu(tři), se kterou by jste se rádi pomilovali a zbytek zařídí zásilková služba "Citadela"...

Záměrně vynechávám Aryu (promiň Aleku..ale Arya je fakt dítě a já nechci být v databázi Europolu..složka potencionální pedofilové) a Brienne z Tarthu (holka co má 1,9 m a 90 kilo, k tomu svaly jak Arnold, snad může přitahovat jen Kousače a Rorgeho).....

Hlasovat mohou i ženy...lesbická láska je vítána... :D

PS: Dal jsem tři možnosti hlasování....doufám, že to oceníte... :)

1678911

Komentáře

• SagartSagart Amo ergo sum
    @Everett_Young

Pod sněhovou peřinou předpokládám :other: :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Sagart Používání Jiných zbraní bylo zakázáno Radou OSN pro Západozemí po Tanci draků na tomto černém seznamu se nachází:
    1) Oživlé mrtvoly, nekromancie je v rozporu s lidskými právy
    2) Draci, je neetické zapalovat protivníky za živa a útočit na ně ze vzduchu
    3) Kouzla, je neetické zabíjet protivníky na druhé straně země, bez toho a niž byste jim pohlédli do očí.

Každý kdo těchto zbraní použije, nebo bude usilovat o jejich získání hrozí přísné tresty
  • AvivAviv
    upraveno 3. února 2016
    Er... Z Ledu je Přísežník a Vdovin nářek, pokud ti to nevadí.
    A já se začínám bát, že Malíček bude stát bokem a strašně moc se smát. :D
    Achileus napsal(a):

@Sagart Používání Jiných zbraní bylo zakázáno Radou OSN pro Západozemí po Tanci draků na tomto černém seznamu se nachází:
    1) Oživlé mrtvoly, nekromancie je v rozporu s lidskými právy
    2) Draci, je neetické zapalovat protivníky za živa a útočit na ně ze vzduchu
    3) Kouzla, je neetické zabíjet protivníky na druhé straně země, bez toho a niž byste jim pohlédli do očí.

Každý kdo těchto zbraní použije, nebo bude usilovat o jejich získání hrozí přísné tresty

Když to řekneš do očí Jinému, Qyburnovi, Daenerys a Dámě v rudém a přežiješ li to, budu s tebou souhlasit. V případě tvého úmrtí ti upravím barvu očí :D
    @Sagart Nic upravovat nemusíš, mám je modré od přírody :-D

Kdo řekl, že jim to řeknu jednotlivě do očí? Uspořádám velkolepý summit, který se uskuteční ve Dvojčatech, tato radostná událost bude spojena se SVATBOU :twisted:
  • Achileus napsal(a):

Kdo řekl, že jim to řeknu jednotlivě do očí? Uspořádám velkolepý summit, který se uskuteční ve Dvojčatech, tato radostná událost bude spojena se SVATBOU :twisted:

Koho mieniš spojiť zväzkom manželským? Dacey a Everetta?

Achileus napsal(a):

Doufám že mě pozveš, mám velmi rád svatby. Lord Walder mě sice teď nemůže vystát, jelikož jsem mu slíbil že si vezmu jednu z jeho vnuček ale nakonec jsem se oženil s jistou Dacey Mormont, to ale řekl bych nevadí :) Rozhodně se těším na Qyburna, to je celebrita Západozemí. V blesku dokonce psali že prý dokáže vyléčit šedý lupus :D
    Takže s mojí účastí na tvém velkolepém summitu počítej. Jen co přijdu já, přijde i zima :other:

Koho mieniš spojiť zväzkom manželským? Dacey a Everetta?

To rozhodně ne. S Dacey jsme šťastně svoji a Everett si má nyní brát Jeyne Westerling.Tak snad mu ji nikdo nevezme...
    :D
    @Aviv Jasně a Everett si jako první vyzkouší atrakci vystřel si na svého svatebčana :-D
  • Jelikož je zvaná i Mell a Dany, tak to s tou zimou asi nebude tak horké.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Sagart meh,... to raději Ašu. Jayne Westerling je nudná a průměrná. Navíc taková ne zrovna chytrá slepička. Na tohle mě do Dvojčat nedostaneš.

@Aviv z tohohle už se nevykecáš :-P
    Danny je tam pozvaná na obsluhu profesionálního grillu a Mel tam má prý předvést stínohru.
    Prostě jen občerstvení a kulturní vložka...@Aviv
  • AvivAviv
    upraveno 3. února 2016
    Já budu svědkem. A kdybys náhodou zdrhnul, nebo se ti něco přihodilo, s radostí splním tvou povinnost. ;-)
    Everett_Young napsal(a):

@Sagart meh,... to raději Ašu. Jayne Westerling je nudná a průměrná. Navíc taková ne zrovna chytrá slepička. Na tohle mě do Dvojčat nedostaneš.

@Aviv z tohohle už se nevykecáš :-P

Pokud seženš Ashu tak Ašu, stejně myslím že Jeyne už určitě zabral nějaký král :)
  • AvivAviv
    upraveno 3. února 2016
    To je hezké. Já zaslechla, že Jiný bude dělat chladírnu (zmrzlina, zákusky, rychlokazivé jídlo a tak) v zadné částí hradu, daleko od hlavního sálu.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Aviv Utíkat nehodlám, ale ani si na ní nedělám žádné přednostní právo, takže se klidně zastav a můžeš vesele plnit povinnost taky ;-)
    @Aviv To je jen pověra, o chlad se zcela osobně Studenoruký.
    Jiný, jakožto můj věrný panoš mi bude podávat sklenice Dornského vína...
    @Sagart Na svatbu jsou zváni i Jiní účastníci, těm jsou ovšem vyhrazeny atrakce v Jiné části Dvojčat. Jedná se o atrakce typu Rhollovo dračí solárium - pro tuto atrakci se doslova zapálíte, obsidiánová ruleta a setkání s Azorem Ahaiem. Tyto atrakce doporučuje 9 Jiných z 10

Na závěr bych vás rád upozornil, že pořadatel nenesenenese odpovědnost za zranění či smrt, které jsou častým vedlejším jevem těchto atrakcí..
  • Everett_Young napsal(a):

@Aviv Utíkat nehodlám, ale ani si na ní nedělám žádné přednostní právo, takže se klidně zastav a můžeš vesele plnit povinnost taky ;-)

Tenhle přístup se mi líbí. Omnoho viac než ten Sagartov monopol.
  • Ráta se i zranění či smrt pořadatele? :twisted:
    Aviv napsal(a):

Everett_Young napsal(a):

No ne. Zase jsou já a mí jiní takto odstrkováni. Toto je rasismus. Vůči bílým (chodcům) a.k.a. Jiným, proti kterým bojují černí (vrány). Jestli budu na těchto fórech vídat taký rasismus proti bílým tvářím, odstěhuji se okamžitě na sever a svolám odboj proti rasismu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    upraveno 3. února 2016
    @Aviv Se smrtí pořadatele se samozřejmě (ne)počítá...
    Achileus napsal(a):

Kdykoli pořadatel zemře, moji "lidé" jej vrátí do "živého" stavu...
  • AvivAviv
    upraveno 3. února 2016
    Sagart napsal(a):

Aviv napsal(a):

Everett_Young napsal(a):

No ne. Zase jsou já a mí jiní takto odstrkováni. Toto je rasismus. Vůči bílým (chodcům) a.k.a. Jiným, proti kterým bojují černí (vrány). Jestli budu na těchto fórech vídat taký rasismus proti bílým tvářím, odstěhuji se okamžitě na sever a svolám odboj proti rasismu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    Ne. To sa ti nedeje kvôli tvojej rase, ale kvôli tvojím puritánskym zastaralým zväzujúcim názorom ohľadom milostných vzťahov. Možno si dokonca i homofób a myslíš si, že sexuálny život smie začať až po svadbe. Dúhu na teba! :D :D :D
  • AvivAviv
    upraveno 3. února 2016
    Sagart napsal(a):

Achileus napsal(a):

Jo? Tak kdes trčel počas RW?! :evil: :D
    @Aviv Na toto musím říci že i Jiní jsou slušní Jiní, kteří mají své pravidla a zákony, Jiní jsou slušní ledoví mužíčci, které zlá poslední aliance Dětí lesa a Lidí porazila, Azor Ahai porazil Jiného hrdinu Velkého Jiného a zatlačil tuto utlačovanou rasu na Sever.
    Jiní jsou jen utlačovaná rasa, co se brání.
    A na závěr, oni jsou jiní než puritáni :D
    Aviv napsal(a):

Sagart napsal(a):

Achileus napsal(a):

Jo? Tak kdes trčel počas RW?! :evil: :D
    Chtěl jsem se dostavit, pak mě ale nějaká velká ledová barikáda zastavila v cestě. Jinak bych určitě dosšel :D
  • Jo tohle! Tak to vypadá, že se nebudeš moci dostavit ani teď. Ale nebuď smutný. Pošleme ti fotky! :D
    @Sagart Jsou to Otherfobové :-D
    Navrhuji přerozdělit Jiné do Západozemí na základě kvót, věřím, že Jiní tuto zaostalou feudální společnost multikulturně obohatí :twisted:
  • To bychom rádi, tohle obohatění. Ale nestojíme o žiadne vnucovanie ich restrikčných, úmrtiu vystavujúcich a ľudské práva porušujúcich zvykov, ako bol ten, ktorý sa pokúsil uplatniť Sagart na Západozemskej občianke Dacey Mormont. :hand:

(bože, toto sa začína zvrhávať :D)
  • PaxterRedwynePaxterRedwyne Ripe for victory
    Sagart napsal(a):

.... podávat sklenice Dornského vína...

To snad ani nemyslíš vážně... :roll:
    Jinak co všichni vidíte na Dacey?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.