Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování
1678911

Komentáře

• SagartSagart Amo ergo sum
    @Everett_Young

Pod sněhovou peřinou předpokládám :other: :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Sagart Používání Jiných zbraní bylo zakázáno Radou OSN pro Západozemí po Tanci draků na tomto černém seznamu se nachází:
    1) Oživlé mrtvoly, nekromancie je v rozporu s lidskými právy
    2) Draci, je neetické zapalovat protivníky za živa a útočit na ně ze vzduchu
    3) Kouzla, je neetické zabíjet protivníky na druhé straně země, bez toho a niž byste jim pohlédli do očí.

Každý kdo těchto zbraní použije, nebo bude usilovat o jejich získání hrozí přísné tresty
  • AvivAviv
    upraveno 3. února 2016
    Er... Z Ledu je Přísežník a Vdovin nářek, pokud ti to nevadí.
    A já se začínám bát, že Malíček bude stát bokem a strašně moc se smát. :D
    @Sagart Nic upravovat nemusíš, mám je modré od přírody :-D

Kdo řekl, že jim to řeknu jednotlivě do očí? Uspořádám velkolepý summit, který se uskuteční ve Dvojčatech, tato radostná událost bude spojena se SVATBOU :twisted:
    @Aviv Jasně a Everett si jako první vyzkouší atrakci vystřel si na svého svatebčana :-D
  • Jelikož je zvaná i Mell a Dany, tak to s tou zimou asi nebude tak horké.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Sagart meh,... to raději Ašu. Jayne Westerling je nudná a průměrná. Navíc taková ne zrovna chytrá slepička. Na tohle mě do Dvojčat nedostaneš.

@Aviv z tohohle už se nevykecáš :-P
    Danny je tam pozvaná na obsluhu profesionálního grillu a Mel tam má prý předvést stínohru.
    Prostě jen občerstvení a kulturní vložka...@Aviv
  • AvivAviv
    upraveno 3. února 2016
    Já budu svědkem. A kdybys náhodou zdrhnul, nebo se ti něco přihodilo, s radostí splním tvou povinnost. ;-)
  • AvivAviv
    upraveno 3. února 2016
    To je hezké. Já zaslechla, že Jiný bude dělat chladírnu (zmrzlina, zákusky, rychlokazivé jídlo a tak) v zadné částí hradu, daleko od hlavního sálu.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Aviv Utíkat nehodlám, ale ani si na ní nedělám žádné přednostní právo, takže se klidně zastav a můžeš vesele plnit povinnost taky ;-)
    @Aviv To je jen pověra, o chlad se zcela osobně Studenoruký.
    Jiný, jakožto můj věrný panoš mi bude podávat sklenice Dornského vína...
    @Sagart Na svatbu jsou zváni i Jiní účastníci, těm jsou ovšem vyhrazeny atrakce v Jiné části Dvojčat. Jedná se o atrakce typu Rhollovo dračí solárium - pro tuto atrakci se doslova zapálíte, obsidiánová ruleta a setkání s Azorem Ahaiem. Tyto atrakce doporučuje 9 Jiných z 10

Na závěr bych vás rád upozornil, že pořadatel nenesenenese odpovědnost za zranění či smrt, které jsou častým vedlejším jevem těchto atrakcí..
  • Ráta se i zranění či smrt pořadatele? :twisted:
    upraveno 3. února 2016
    @Aviv Se smrtí pořadatele se samozřejmě (ne)počítá...
  • AvivAviv
    upraveno 3. února 2016
  • AvivAviv
    upraveno 3. února 2016
    @Aviv Na toto musím říci že i Jiní jsou slušní Jiní, kteří mají své pravidla a zákony, Jiní jsou slušní ledoví mužíčci, které zlá poslední aliance Dětí lesa a Lidí porazila, Azor Ahai porazil Jiného hrdinu Velkého Jiného a zatlačil tuto utlačovanou rasu na Sever.
    Jiní jsou jen utlačovaná rasa, co se brání.
    A na závěr, oni jsou jiní než puritáni :D
  • Jo tohle! Tak to vypadá, že se nebudeš moci dostavit ani teď. Ale nebuď smutný. Pošleme ti fotky! :D
    @Sagart Jsou to Otherfobové :-D
    Navrhuji přerozdělit Jiné do Západozemí na základě kvót, věřím, že Jiní tuto zaostalou feudální společnost multikulturně obohatí :twisted:
  • To bychom rádi, tohle obohatění. Ale nestojíme o žiadne vnucovanie ich restrikčných, úmrtiu vystavujúcich a ľudské práva porušujúcich zvykov, ako bol ten, ktorý sa pokúsil uplatniť Sagart na Západozemskej občianke Dacey Mormont. :hand:

(bože, toto sa začína zvrhávať :D)
  • PaxterRedwynePaxterRedwyne Ripe for victory
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.