Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Ano...je to tu....

Která ze zúčastěných žen ve vás probouzí erotické fantazie (já vím, že všechny..chlípníci:-)...No ale ať nejsem zdlouhavý jak head :D , prostě si vyberte jednu(tři), se kterou by jste se rádi pomilovali a zbytek zařídí zásilková služba "Citadela"...

Záměrně vynechávám Aryu (promiň Aleku..ale Arya je fakt dítě a já nechci být v databázi Europolu..složka potencionální pedofilové) a Brienne z Tarthu (holka co má 1,9 m a 90 kilo, k tomu svaly jak Arnold, snad může přitahovat jen Kousače a Rorgeho).....

Hlasovat mohou i ženy...lesbická láska je vítána... :D

PS: Dal jsem tři možnosti hlasování....doufám, že to oceníte... :)

145791012

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 9. července 2011
    Řekla by ty můj pejsáčku :))
  • upraveno 9. července 2011
    Jistě bych byl pro Harmu vrcholně nepřitažlivý - nemám dva metry, nepáchnu pižmem, kouřem a krví, z nosu mi nečouhaj půlmetrový chlupy...Navíc mám rád psy...
    Na česneku v troubě ? :-)
    upraveno 9. července 2011
    Navíc mám rád psy...
    Tím spíš nechápu tu touhu po přátelství. Když Harmě usekli hlavu a nabodli jí na klacek, dost mě to potěšilo.
    U mňa je to ohľadom tohto topicu Asha Greyjoy.
  • upraveno 10. července 2011
    Tím spíš nechápu tu touhu po přátelství.
    Tohle jsem ani nemyslel moc vážně, spíš jsem si jen tak na základě jiných diskuzí našel v Písni ženskou, se kterou bych si nikdy nic nezačal ve smyslu intimním.
    Já možná ani nevím, se kterou ženou bych se chtěl kamarádit. S většinou ženských postav bych chtěl žít nebo být aspoň jejich milenec a s tím zbytkem (od Lysy po Brienne) nechci mi společného nic...

Zapper: To bys musel být ale hodně velkej tvrďák, abys jí stačil:-)
    upraveno 10. července 2011
    Co se týče žen a dívek, který vypadaj celkem sympaticky a zároveň ne moc přitažlivě, tam bych zařadil asi Meeru Reed nebo Myu Kámen.
    Meeru Reed nebo Myu Kámen
    No vidíš a já si je představoval obě přitažlivě....
    Samozřejmě, vkus je individuální :)
    Ještě jste opoměli Daenerysiny dorthacké "kamarádky / učitelky" :-D
    No tak to by byly přesně ty kamarádky takyrádky.
    Chmure - nechceš s nima prostudovat nějaké staroslověnské literární památky ? Třeba taky rády hrají piškvorky po nocích :-))
    Mě ale jarlo staroslověnské literární památky vůbec nezajímají. Spíš se s nima bavil o tom, co nášsrozděluje a spojuje. O jejich kultuře a tak. Nechal bych si vyprávět, než abych vyprávěl. Piškvorky asi neumí, tak bych s nima zahrál nějakou jejich hru:-)
    Cyvasse? Nebo Kterak bažinou se plížiti či Co bys kamenem dohodil?
    Jo klidně cyvass...
    Jaké hry asi mají dorthakové ? :-)) To vidím na pólo s mrtvou ovcí...
    Spíš bych tipoval, že námětem jejich her bude sedlání...
    Ty ses díval na seriál ! :-D
    Ale drahá, stalo se to jen jednou a nic to pro mne neznamenalo :)))
    :-D To mi připomnělo spíše ten vtip o JZD a týpkovi, co tvrdil, že rozumí řeči zvířat....u ohrady s ovcemi předseda ztratil nervy a zabečení komentoval: "To vůbec není pravda, bylo to jen jednou a byl jsem ožralý!" :-D
    A které ženě byste byli ochotni sloužit, samozřejmě jako rytíři nebo něco podobně privilegovaného..:-))?
    Předpokládám, že máš na mysli v sáze. Z výše postavených bych vzdor ne přílišné popularitě zvolil Catelyn. Když bych to rozšířil, pak možná lady Olenna (je to doufám ta, kterou unesl Ramsay). A nebo Maege Mormont.
    Ano v sáze. Olenna je matka Maceho Tyrella, královna trnů. Ramsay myslím unesl lady Hornwood...
    Já bych chtěl sloužit nečekaně Dany...:-)
    Jo, poplet jsem to.

Proč mě Dany nepřekvapuje? :))
    A tak sloužit Olenně taky nemusí být špatné. Mám pocit, že ta žena často bývá na té vítězné straně:-)
    Pročpak jsi nezvolil Sansu?
    Nad tou bych zatím raději vykonával dohled.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Chmur: Máš na mysli sloužit jako sluha nebo jako stráž?
    Jako sluha bych sloužil maximálně tak jako otevírač dveří někde v rudé baště a vyposlouchané informace bych prodával CIA (Malíček), KGB (Varys) nebo MI6 (Cersei). Podle toho kdo by učinil lepší nabídku. Ale jako seveřan bych po smrti Roberta v KL zůstat nemohl.
    A kdybych měl být členem nějaké osobní stráže? ohnul bych koleno u Starků jako Sansin bodyguard. Při zajmutí Eddarda by mne přišel Ohař rozdrtit na paštiku, nebo bych zdrhl. Schovával bych se ve městě. Po svatbě by mne nezbylo nic lepšího, než se přidat k Brienne a Podrickovy a táhnout se s nimi krajinou. Takže momentálně bych někde v lese visel na šňůře, protože jsem podle Cat porušil přísahu a Sansu jsem neochránil.
  • upraveno 11. července 2011
    Sanse! Nedávno jsem totiž zjistil, že jsem se beznadějně zamiloval. A TO MYSLÍM NAPROSTO VÁŽNĚ (bude mi 15, jí je 13). Zdává se mi o ní ve snech, a není dne ani hodiny, abych na ni nepomyslel. Je to o to horší, protože vím, že je to neexistující fiktivní postava, ale stejně si nemůžu pomoct. No, mým velkým přáním je, abych se jednoho dne probudil na Orlím hnízdě, jako nějaký Malíčkův sluha, s knihou "Vladař", abych mu mohl dávat užitečné rady a abych byl co nejblíže mé vysněné lásce...
  • upraveno 12. července 2011
    jediná a pravá dedička trónu je Daenerys...takže o nikom inom nemože byť reč :))
  • upraveno 12. července 2011
    Jediným a pravým dědicem je Stannis, ale nevím, jestli bych zrovna jemu chtěl sloužit :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.