Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...
Ano...je to tu....
Která ze zúčastěných žen ve vás probouzí erotické fantazie (já vím, že všechny..chlípníci:-)...No ale ať nejsem zdlouhavý jak head :D , prostě si vyberte jednu(tři), se kterou by jste se rádi pomilovali a zbytek zařídí zásilková služba "Citadela"...
Záměrně vynechávám Aryu (promiň Aleku..ale Arya je fakt dítě a já nechci být v databázi Europolu..složka potencionální pedofilové) a Brienne z Tarthu (holka co má 1,9 m a 90 kilo, k tomu svaly jak Arnold, snad může přitahovat jen Kousače a Rorgeho).....
Hlasovat mohou i ženy...lesbická láska je vítána... :D
PS: Dal jsem tři možnosti hlasování....doufám, že to oceníte... :)
Komentáře
Já možná ani nevím, se kterou ženou bych se chtěl kamarádit. S většinou ženských postav bych chtěl žít nebo být aspoň jejich milenec a s tím zbytkem (od Lysy po Brienne) nechci mi společného nic...
Zapper: To bys musel být ale hodně velkej tvrďák, abys jí stačil:-)
Já bych chtěl sloužit nečekaně Dany...:-)
Proč mě Dany nepřekvapuje? :))
Pročpak jsi nezvolil Sansu?
Jako sluha bych sloužil maximálně tak jako otevírač dveří někde v rudé baště a vyposlouchané informace bych prodával CIA (Malíček), KGB (Varys) nebo MI6 (Cersei). Podle toho kdo by učinil lepší nabídku. Ale jako seveřan bych po smrti Roberta v KL zůstat nemohl.
A kdybych měl být členem nějaké osobní stráže? ohnul bych koleno u Starků jako Sansin bodyguard. Při zajmutí Eddarda by mne přišel Ohař rozdrtit na paštiku, nebo bych zdrhl. Schovával bych se ve městě. Po svatbě by mne nezbylo nic lepšího, než se přidat k Brienne a Podrickovy a táhnout se s nimi krajinou. Takže momentálně bych někde v lese visel na šňůře, protože jsem podle Cat porušil přísahu a Sansu jsem neochránil.