Jistě bych byl pro Harmu vrcholně nepřitažlivý - nemám dva metry, nepáchnu pižmem, kouřem a krví, z nosu mi nečouhaj půlmetrový chlupy...Navíc mám rád psy...
Mě ale jarlo staroslověnské literární památky vůbec nezajímají. Spíš se s nima bavil o tom, co nášsrozděluje a spojuje. O jejich kultuře a tak. Nechal bych si vyprávět, než abych vyprávěl. Piškvorky asi neumí, tak bych s nima zahrál nějakou jejich hru:-)
:-D To mi připomnělo spíše ten vtip o JZD a týpkovi, co tvrdil, že rozumí řeči zvířat....u ohrady s ovcemi předseda ztratil nervy a zabečení komentoval: "To vůbec není pravda, bylo to jen jednou a byl jsem ožralý!" :-D
Předpokládám, že máš na mysli v sáze. Z výše postavených bych vzdor ne přílišné popularitě zvolil Catelyn. Když bych to rozšířil, pak možná lady Olenna (je to doufám ta, kterou unesl Ramsay). A nebo Maege Mormont.
Sanse! Nedávno jsem totiž zjistil, že jsem se beznadějně zamiloval. A TO MYSLÍM NAPROSTO VÁŽNĚ (bude mi 15, jí je 13). Zdává se mi o ní ve snech, a není dne ani hodiny, abych na ni nepomyslel. Je to o to horší, protože vím, že je to neexistující fiktivní postava, ale stejně si nemůžu pomoct. No, mým velkým přáním je, abych se jednoho dne probudil na Orlím hnízdě, jako nějaký Malíčkův sluha, s knihou "Vladař", abych mu mohl dávat užitečné rady a abych byl co nejblíže mé vysněné lásce...
Komentáře
Já bych chtěl sloužit nečekaně Dany...:-)
Proč mě Dany nepřekvapuje? :))
Pročpak jsi nezvolil Sansu?