Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Ano...je to tu....

Která ze zúčastěných žen ve vás probouzí erotické fantazie (já vím, že všechny..chlípníci:-)...No ale ať nejsem zdlouhavý jak head :D , prostě si vyberte jednu(tři), se kterou by jste se rádi pomilovali a zbytek zařídí zásilková služba "Citadela"...

Záměrně vynechávám Aryu (promiň Aleku..ale Arya je fakt dítě a já nechci být v databázi Europolu..složka potencionální pedofilové) a Brienne z Tarthu (holka co má 1,9 m a 90 kilo, k tomu svaly jak Arnold, snad může přitahovat jen Kousače a Rorgeho).....

Hlasovat mohou i ženy...lesbická láska je vítána... :D

PS: Dal jsem tři možnosti hlasování....doufám, že to oceníte... :)

16781012

Komentáře

• to ještě nevíš že mě oživil můj sekundant- Melisandra a potom tě nechala shořet i s tvým bílím chodcem :D
  • SagartSagart Amo ergo sum
    DanielSvatoš napsal(a):

to ještě nevíš že mě oživil můj sekundant- Melisandra a potom tě nechala shořet i s tvým bílím chodcem :D

Mohu tě ujistit že stvoření z ledu nehoří, pakliže Melisandra nehází firebally, tak jí teď svítí modře oči a nakopává ti mrtvolu :other: :other: :other: :other: :other: :other: :other: :other: :other: :other: :other:
  • Tak nevím, jestli by si tahle medvědice chtěla někam vyjít s Jinou zombií? :-k :D
    Aviv napsal(a):

Tak nevím, jestli by si tahle medvědice chtěla někam vyjít s Jinou zombií? :-k :D

Kdybych to byl já, tak zcela určitě.
    A to ještě v černém hábu za chladné noci, při měsíčku a chovali bychom se k sobě chladně :other:
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Za mě Maegary, Sansa a Cersei :-D

Jinak k té debatě o jménech, vím, že se mnou bude spousta lidí polemizovat, ale není nad starobylé české jméno, kterým byl pokřtěn 2. nejvýznamnější zemský patron Království Českého a má maličkost má tu čest být jeho nositelem. Dámy a pánové, přivítejte prosím... VOJTĚCHA!!!
  • A co takovej Svatopluk, nebo Mojmír?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 3. února 2016
    A zatímco @Sagart okusuje nejbližší mrtvolu, a @DanielSvatoš se smaží v plamenech pekelných Melisandřiných, Everett a Dacey spolu odcházejí do západu slunce, držíce se za ruku a za zvuku písně I will always love you =D
    @Achileus Proč zrovna tyhle? 8-O
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Everett_Young Protože jsou moje typy - vzhledově samozřejmě se Cersei bych žít nechtěl, s Maegary bych klidně žil, ale ženit se s ní je profesionální riziko a pro výrobce rakví garance jistého zisku :twisted:
  • Everett_Young napsal(a):

A zatímco @Sagart okusuje nejbližší mrtvolu, a @DanielSvatoš se smaží v plamenech pekelných Melisandřiných, Everett a Dacey spolu odcházejí do západu slunce, držíce se za ruku a za zvuku písně I will always love you =D

A Aviv sa nenápadne pritmolí z druhej strany, ešte nenápadnejšie prepletie prsty s prstami druhej ruky a úplne najnenápadnejšie odchádza s nimi. :D
  • @Aviv je na skupinová dobrodružství... :D
    @sfik co by ne? :-P

(ostatní uživatelé tuto část příspěvku ignorujte)
    @Aviv jen se přidej, místa je tu dost :-D Slovenka, pokud si dobře pamatuji tak z gymplu, takže nejspíš chytrá, ještě řekni že máš trošku dominantní nebo sadistické sklony (ačkoli to není podmínkou) :-P
  • Jednoznačně a bez pochyb Arianne Martell. A jak tak koukám na zdejší osazenstvo, byla by to výzva! =D
  • Já bych šel do Daenerys, i s výhodou, že když jí odkopnete, tak vás pošle do vyhnanství místo toho, aby vám strčila palcát do zadku, otrávila vás, či na vás poslala bratra-dvojče-nejlepšíhošermířezápadozemí :D
  • Ale ona Joraha neposlala preč, pretože za ňou prestal behať, ale preto, že sa dozvedela, že o nej klebetil s Malou radou kráľa Roberta.
  • AvivAviv
    upraveno 3. února 2016
    Mellien napsal(a):

Jednoznačně a bez pochyb Arianne Martell. A jak tak koukám na zdejší osazenstvo, byla by to výzva! =D

Na ni se již stojí fronta. :D
  • Mě teda to promiskuitní Dorne vůbec nijak neláká...
  • Ani když vezmeš do úvahy, že díki té promiskuitě měli spoustu příležitostí trénovat s kvalifikovanými učiteli (učení hrou) a rozvíjet své schopnosti a objevovat nové obzory v tomhle směru?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Neustálá hrozba pytlačení v revíru bere chutě.
  • No a já to mám opačně.
  • Tohle fantaskní okénko otevírá duše... :D
    Everett_Young napsal(a):

Jen aby ta nejbližší mrtvola nebyla tvoje, příště si rozmysli co sem píšeš lidský červe :D :D :other:
  • Nah... S trochou ohňa pre teba a obsidiánu pre tvojho šéfa a nemusí sa zvažovať nič. :D
    Aviv napsal(a):

Nah... S trochou ohňa pre teba a obsidiánu pre tvojho šéfa a nemusí sa zvažovať nič. :D

Myslím že nemáš li benzin, nebude ti trochu ohňa stačit, radši si zvaž, zda máš v plánu měnit barvu očí :D :other:
    @Sagart myslím, že s Dacey a s dobrovolnicí @Aviv bychom si našli lepší zábavu než vaše Jiné hrátky s R`hllorem =D
  • Ja mám svoje čokoládové okále rada, modré ledky rozhodne nechcem. Takže zajdu pro Dany, která si díky Drogonovi poradí i bez benzínu.
    @Aviv takže Slovenka, gymplačka a ještě hnědé oči k tomu... ok, už raději mlčím, nebo bych mohl říct něco nevhodného.
  • Everett_Young napsal(a):

@Sagart myslím, že s Dacey a s dobrovolnicí @Aviv bychom si našli lepší zábavu než vaše Jiné hrátky s R`hllorem =D

Tak tak. Odídeme do toho slnka západu, napríklad na Medvedí ostrov našej Dacey, alebo niekam ďaleko od všetkých tých strašiakov, trebars na Letné ostrovy. Oni síce ležia na juhu a nie na západe, ale nikto navravel, že za súmraku nemôžme odbočiť. :D
    Everett_Young napsal(a):

Aviv napsal(a):

Ja mám svoje čokoládové okále rada, modré ledky rozhodne nechcem. Takže zajdu pro Dany, která si díky Drogonovi poradí i bez benzínu.

Vidím že se proti mě spikla strana ohně. Těm vzkazuji že Led zvítězí, neboť Led setne vaše hlavy jako hlavu Eddardovu, dříve než řeknete Valar Morghulis :D
    Však počkejte až se Chladná moc na severu probudí s veškerou svojí mocí, povstanou ledoví draci a pak nastane pravý a nadmíru spravedlivý souboj o krásnou medvědici :D :D
    @Sagart neboj, naše medvědí trojka bude i v té nejchladnější noci hezky v teple pod peřinou :-P
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.