Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...
Ano...je to tu....
Která ze zúčastěných žen ve vás probouzí erotické fantazie (já vím, že všechny..chlípníci:-)...No ale ať nejsem zdlouhavý jak head :D , prostě si vyberte jednu(tři), se kterou by jste se rádi pomilovali a zbytek zařídí zásilková služba "Citadela"...
Záměrně vynechávám Aryu (promiň Aleku..ale Arya je fakt dítě a já nechci být v databázi Europolu..složka potencionální pedofilové) a Brienne z Tarthu (holka co má 1,9 m a 90 kilo, k tomu svaly jak Arnold, snad může přitahovat jen Kousače a Rorgeho).....
Hlasovat mohou i ženy...lesbická láska je vítána... :D
PS: Dal jsem tři možnosti hlasování....doufám, že to oceníte... :)
Komentáře
A to ještě v černém hábu za chladné noci, při měsíčku a chovali bychom se k sobě chladně :other:
Jinak k té debatě o jménech, vím, že se mnou bude spousta lidí polemizovat, ale není nad starobylé české jméno, kterým byl pokřtěn 2. nejvýznamnější zemský patron Království Českého a má maličkost má tu čest být jeho nositelem. Dámy a pánové, přivítejte prosím... VOJTĚCHA!!!
pekelnýchMelisandřiných, Everett a Dacey spolu odcházejí do západu slunce, držíce se za ruku a za zvuku písně I will always love you =D(ostatní uživatelé tuto část příspěvku ignorujte)
@Aviv jen se přidej, místa je tu dost :-D Slovenka, pokud si dobře pamatuji tak z gymplu, takže nejspíš chytrá, ještě řekni že máš trošku dominantní nebo sadistické sklony (ačkoli to není podmínkou) :-P
Však počkejte až se Chladná moc na severu probudí s veškerou svojí mocí, povstanou ledoví draci a pak nastane pravý a nadmíru spravedlivý souboj o krásnou medvědici :D :D