Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...
Ano...je to tu....
Která ze zúčastěných žen ve vás probouzí erotické fantazie (já vím, že všechny..chlípníci:-)...No ale ať nejsem zdlouhavý jak head :D , prostě si vyberte jednu(tři), se kterou by jste se rádi pomilovali a zbytek zařídí zásilková služba "Citadela"...
Záměrně vynechávám Aryu (promiň Aleku..ale Arya je fakt dítě a já nechci být v databázi Europolu..složka potencionální pedofilové) a Brienne z Tarthu (holka co má 1,9 m a 90 kilo, k tomu svaly jak Arnold, snad může přitahovat jen Kousače a Rorgeho).....
Hlasovat mohou i ženy...lesbická láska je vítána... :D
PS: Dal jsem tři možnosti hlasování....doufám, že to oceníte... :)
Komentáře
Appearance
See also: Images of Dacey Mormont
Dacey is six feet tall, a lanky woman who finds herself at ease in a lady's garb or in leather armor.[2] Despite her long features, Dacey remains elegant in dress and dance.[3]
Lákavé. Niekde na predchádzajúcich stránkach nájdeš aj lákavé vizuálne zobrazenie.
Taktiež, táto mladá žena má mnoho kvalít - fyzicky zdatná, sebestačná, spoľahlivý partner do boja, prirodzená a prirodzene krásna, rozumná, priateľská, s príležitostnými wisecrack poznámkami, chápavá, schopná ohromnej oddanosti, niet žiadnej zmienky, že by nejako žiarlila na mladú Westerling či si nárokovala Robba, hoci bolo pomerne zjavné, že ju takpovediac uchvátil, ale zúžitkovala to pri sprevádzdaní Robba ("I've fought beside the Young Wolf in every battle, and he hasn’t lost one yet."). A ten jej smutný koniec len podporuje sympatie.
Ale podle gusta...
Arianne, to už je něco jiného, protože je stejně jako celé Dorne taková Jiná :other: :)
Pokud ji nemyslíš, tak dostaneš zřejmě nějaký dokuiment, který budeš moci rituálně vhodit do Koše :D
A pochopitelně se za toto milé nedorozumění pokorně omlouvám :D :D