Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Ano...je to tu....

Která ze zúčastěných žen ve vás probouzí erotické fantazie (já vím, že všechny..chlípníci:-)...No ale ať nejsem zdlouhavý jak head :D , prostě si vyberte jednu(tři), se kterou by jste se rádi pomilovali a zbytek zařídí zásilková služba "Citadela"...

Záměrně vynechávám Aryu (promiň Aleku..ale Arya je fakt dítě a já nechci být v databázi Europolu..složka potencionální pedofilové) a Brienne z Tarthu (holka co má 1,9 m a 90 kilo, k tomu svaly jak Arnold, snad může přitahovat jen Kousače a Rorgeho).....

Hlasovat mohou i ženy...lesbická láska je vítána... :D

PS: Dal jsem tři možnosti hlasování....doufám, že to oceníte... :)

167891012»

Komentáře

• Z AWOIAF

Appearance
    See also: Images of Dacey Mormont
    Dacey is six feet tall, a lanky woman who finds herself at ease in a lady's garb or in leather armor.[2] Despite her long features, Dacey remains elegant in dress and dance.[3]

Lákavé. Niekde na predchádzajúcich stránkach nájdeš aj lákavé vizuálne zobrazenie.
    Taktiež, táto mladá žena má mnoho kvalít - fyzicky zdatná, sebestačná, spoľahlivý partner do boja, prirodzená a prirodzene krásna, rozumná, priateľská, s príležitostnými wisecrack poznámkami, chápavá, schopná ohromnej oddanosti, niet žiadnej zmienky, že by nejako žiarlila na mladú Westerling či si nárokovala Robba, hoci bolo pomerne zjavné, že ju takpovediac uchvátil, ale zúžitkovala to pri sprevádzdaní Robba ("I've fought beside the Young Wolf in every battle, and he hasn’t lost one yet."). A ten jej smutný koniec len podporuje sympatie.

image
  • Přidám se do vaší rozvětvené diskuse- Dacey mne taktéž neláká, protože, víte co říkal Tormund o medvědicích :twisted:
    Ale podle gusta...
    Arianne, to už je něco jiného, protože je stejně jako celé Dorne taková Jiná :other: :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Souhlasím s @Aviv . Dacey je vzhledově velice zajímavá (vysoká, tmavé oči, šlachovitá postava, černovláska...), na svůj věk je dost vyspělá, povahově mnohem přitažlivější než velká většina ostatních ženských postav. Je spolehlivá, odvážná a absolutně loajální. Prostě správná tvrdá holka z Medvědího ostrova.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Paxter Redwyne napsal(a):

Sagart napsal(a):

.... podávat sklenice Dornského vína...

To snad ani nemyslíš vážně... :roll:
    Jinak co všichni vidíte na Dacey?
    Musíš pochopit že Dacey je můj dokonalý fyzický protějšek. Prostě patříme k sobě a to i přesto že si ji nárokují i jiní, ano jiní hrdinové :)
    Aviv napsal(a):

To bychom rádi, tohle obohatění. Ale nestojíme o žiadne vnucovanie ich restrikčných, úmrtiu vystavujúcich a ľudské práva porušujúcich zvykov, ako bol ten, ktorý sa pokúsil uplatniť Sagart na Západozemskej občianke Dacey Mormont. :hand:

(bože, toto sa začína zvrhávať :D)

Já rozhodně neporušuji lidská práva a kdyby přeci jenom ano, tak jsme přece ve WestErosu, zde je to normální :)
    Achileus napsal(a):

@Sagart Jsou to Otherfobové :-D
    Navrhuji přerozdělit Jiné do Západozemí na základě kvót, věřím, že Jiní tuto zaostalou feudální společnost multikulturně obohatí :twisted:

Jiní představují budoucnost Západozemí. :other:
  • Hmm, koukám, že nejsem jediná kdo má spoustu, spoustu, SPOUSTU věcí na práci (jako třeba učení a tak) :-#
    Dreamer napsal(a):

Hmm, koukám, že nejsem jediná kdo má spoustu, spoustu, SPOUSTU věcí na práci (jako třeba učení a tak) :-#

Práci člověk nechává na pátek, učí li se, tak během chatování na tomto všemi duchy prokletým fóru :D Prostě času dost...
  • Nemluvě o psaní esejí, které už měli být odeslané.
    Aviv napsal(a):

Nemluvě o psaní esejí, které už měli být odeslané.

Pokud myslíš tam tu jistou esej, tak chvíli počkej :D :D
    Pokud ji nemyslíš, tak dostaneš zřejmě nějaký dokuiment, který budeš moci rituálně vhodit do Koše :D
    @Aviv Doufám ž jsi dostala ten esej co jsi chtěla :)
  • Jé... Ja som mala na mysli to, čo píšem (skôr nepíšem, keďže píšem sem) do školy, but this outcome is appreciated. Idem sa mrknúť na tvoje životné dielo.
    Aviv napsal(a):

Jé... Ja som mala na mysli to, čo píšem (skôr nepíšem, keďže píšem sem) do školy, but this outcome is appreciated. Idem sa mrknúť na tvoje životné dielo.

Jsem věděl že to nebude ono, i když to byl jediný dokument, co mě napadl. Tak soráč, no :D Ovšem alespoň budeš mít nadhled o tom, jak je to se západozemí.
    A pochopitelně se za toto milé nedorozumění pokorně omlouvám :D :D
  • Nemohu ti odpustit, jelikož není co odpouštět. Tohle nepatrné nedorozumění vedlo k radostnému... Skrátka, že som rada ajkeď tu došlo k chybe v komunikácii. Bola to užitočná chyba v komunikácii.
    @Aviv To mě těší :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.