Kvíz: Píseň s humorem

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Toto téma poběží na podobném principu jako vážný kvíz, nicméně zde nebudou existovat špatné odpovědi. Jeden uživatel vymyslí nějakou otázku, pokud možno v kreativním stylu. Příklad: "Jak získal Ohař svou přezdívku?" Následující uživatel pak odpoví něco vtipného a bláznivého, příklad: "Jedná se o zkomoleninu. Původně mu říkali Ohoř." Zároveň pak zadá další otázku.

Jak jsem zmínil, nelze odpovědět chybně. Jedinou podmínkou je, aby to v sobě mělo alespoň trochu vtipu. :)

Já tedy začnu.

Otázka: "Jaké je nejčastější využití dornských krvavých pomerančů?"

2456710

Komentáře

• upraveno 13. února 2012
    Ja si myslím že to bude death metalová kapela
    Jednoznačně ARNAL!
    Otázka č. 12: Co přesně je potřeba k probuzení draka?
    Tormund Giantsbane s tím svým obřím pyjem!

Otázka:
    Wherever whores go?
    nová otázka:
    Otázka č. 12: Co přesně je potřeba k probuzení draka?

Záleží od typu draka: najčastejšie stačí sadistický súrodenec alebo čerstvé mäso z Dorne :)

Otázka č: 13: pri pristávaní draka na Zdi: Čo sa hovorí miesto Huston máme problèm!?
    Ech, nostalgia...
    Houston už ti neodpoví :)

Otázka č. 13: Funguje Castle Black stejně jako řetězec White Castle, popřípadě má nějakou konkurenci ?
  • AvivAviv
    upraveno 27. ledna 2016
    1 - Využitie krvavých pomarančov is known. Je to zbraň! Získava sa úplne zdarma bez pričinenia, neustále sa bnovuje rastom na strome a pri páde spôsobuje prudké bolesti zasiahnutých častí, ako aj príšerné polepenie šťavou, ktoré je otravné a privolá ešte otravnejší a občas i nebezpečnejší hmyz. Jedná sa o originálny nástroj mučenia i popráv, kedy odsúdenca vodia od vetvy k vetve a čakajú, až naň spadne ďalší pomaranč. Jedná sa o útrpne pomalú smrť (jako lžičkou) a v prípade nečakanej pomalosti ani nehrozí, že by odsúdenec ešte pred tým umrel hladom. Je to stará a ctená tradícia v Dorne. Princ Doran sa takto pobytom pod pomarančovníkom udržiava v bdelosti po celý deň a taktiež skladá každodenne skúšku odvahy.
    2 - Ále... Bylo mu takhle na sever od Dorne zima.
    3 - Žeby preto, že stratil rukavice? Bych chtěla vidět vás, jaké by jste měli ruce, kdybyste se motali za Zdí bez rukavic.
    4 - Odpověď je v názvu. Normálne sa platí zlatom, ale ak nezaplatíte ním, čaká vás platba Železnou cenou. Tím železnejší, čím déle Banku nutíte čekat. Železní z ostrovov sú vlastne runaway exekútori.
    5 - Ale ovšem. A moc veliký. Tak veliký že došel k názoru, že mu neurobí čest dokud se nezasměje nejlépe ze všech a to se dělá na konci. Konce se bohužel nedožil, proto sme se té podívané nedočkali, ovšem je známo, že se i přesto o něco pokusil. Dôkazom je úsmev jeho mŕtvoly, ktorý ani Cersei nedokázala ignorovať.
    6 - Kdyby jen to... Celý ASOIAF svet sa prepóluje!
    7 - To byste chtěli vědět, co hoši? No, k vám domu určitě ne.
    8 - Zubná pasta se používá na lidskej chrup. Kousačov chrup je daleko podobnější čtyřnohým obyvatelu světa, jež se živí masem. Proto klučina používa... PEDIGREE DENTASTICK!
    9 - Nightmare king - Boogeyman - former general Kozmotis Pitchiner nowdays known as Pitch Black U Ašaje má základnu.
    10 - Tak já to předělám na Winds of Winter, jo? Má reakce - "No proto..."
    11 - Hledá zakopanej poklad!
    12 - Cokoliv, jen ne Mushu. To pak už nezobudíte ani toho draka, ani jeho upadlou hlavu.
    13 - Na to ti odpoviem len otázkou. Je vôbec Čirny hrad schopný predstavovať pre niečo iné konkurenciu?

14 - Má Velký Jiný taky Velkou Jinou a dědice, nebo je single? Nebo něco jiného?
  • 5 - Tywin smysl pro humor nemá, pročež byl zvažován do filmu "Šíleně smutný lord"... bohužel místo pohádky to skončilo jako horor, protože se nedokázal zasmát ani na konci, kdy měl, což skončilo popravou vyvolené...
    14 - Velký Jiný má Ledově Chladnou Jinou (protože ŽHAVÁ vášnivá noc by jim byla osudná), ale existence Malých Jinčat není vyloučena.
    15 - Proč se v Západozemí předpokládá podle víry v Sedm existence "Sedmi pekel", ale nikdy nezmiňuje možnost "být v sedmém Nebi"? (Zdravím Ondřeje Havelku...)
  • AvivAviv
    upraveno 28. ledna 2016
    14 - Já vím, vlastní otázka... Ale dodatečně mi přišlo na mysl... Možná má Velký Jiný i jinou orientaci.
    15 - Stáročia sa jazykovedci, historici, kultúrologovia, antropológovia a dokonca aj teológovia a mistri z Citadely dohadovali, prečo by to tak mohlo byť. Otázka to byla tak zapeklitá, že sa jednoznačne zhodnúť nemohli. A tak vznikli tri hypotézy.
    Prví zní - Protože každé nebe je na jednoho boha, jenže Cizinec, znám jako strašlivá to výstraha, a nebe nejdou dokopy a tedy jedno nebe chybí.
    Druhá vznikla za asistence vědátoru mimo svět ASOIAF a zní - V monoteistických náboženstvých je jedinej buh a přesto je tam sedmé nebe, nebo "cloud nine" nemluvě o devíti kruzích pekelných. Tím pádem ve Westerosu, kde je bohu sedm musí být 49. nebe, nebo taky "cloud 63" a šedesáttři kruhu pekelných.
    Třetí zní - Protože ve Westerosu nebe není. Ten svět je tak pochmúrnej, že zdejšímu obyvatelstvu existence nebe ani nenapadla.

16 - Co všechno se dá stihnout, zatímco člověk letí ven z Měsíčních dveří?
  • SagartSagart Amo ergo sum
    16. Zeptejte se Lysy!
    17. Proč Jiní zeď prostě neobejdou (neobeplujou) když jim brání v cestě??!
  • 17 - Nemohou obeplout, protože by se rozpustili v mořské vodě, jelikož jsou polární.

18 - Proč se Brynden Blackfish Tully nikdy neprovdal?
  • 16: Stihnout se dá spousta věcí, třeba napsat SMSku, vyfotit selfie a tak. Naopak je vyzkoušeno, že padák se ušít nestihne...
    18: Žádná jej nechtěla,... když se s ním byť trochu seznámila, zjistila, že třetí den smrdí ryba i host... a navíc, že ryba smrdí od hlavy...
    19: Kdo hraje Zlou královnu, která chce otrávit krásnou plavovlásku v pohádce Cersei a sedm Tyrionů?
  • Jay napsal(a):

16: Stihnout se dá spousta věcí, třeba napsat SMSku, vyfotit selfie a tak. Naopak je vyzkoušeno, že padák se ušít nestihne...
    18: Žádná jej nechtěla,... když se s ním byť trochu seznámila, zjistila, že třetí den smrdí ryba i host... a navíc, že ryba smrdí od hlavy...
    19: Kdo hraje Zlou královnu, která chce otrávit krásnou plavovlásku v pohádce Cersei a sedm Tyrionů?

18 - To mu jakože páchne dech? :-k
  • @Aviv: Co já vím, já ta přísloví nevymýšlel (ale jsou notoricky zmáná)...
  • AvivAviv
    upraveno 29. ledna 2016
    Tys je nevymýšlel, ale si je použil s úmyslem něco vysvětlit. Ryba smrdí od hlavy a jestliže Brynden je ryba, tak... Ale dobrá, slovní hříčka uznaná, nemusí to dávat praktický smysl.
    19 - Taky Cersei. Má rozdvojenou osobnost. Její zrak je na tom ještě špatněji, protože vidí sedmoro tam, kde je jen jeden Tyrion. A tohle vešchno se ji děje v hlavě. Naštěstí ji zachrání Jaime, což se v jejím vnitřním světě projeví polibkem z pravé lásky a zřítením toho královského individua z útesu. A holka se probudí spátky do příčetnosti.

20 - Proč je Chundeláč tak... Chundelatej?
    19. Zlou královnou je Maergery Tyrell která po svém xtém manželství je stále pannou. Nyní si nahání nového frajera kterým je sladký princ Jaime. Otázkou je ke které dívce se princ přitulí a také ta, zda šest dalších Tyrionových klonů dělali stejní náckové jako Clonetroopery z Kamina. Protože pokud ano, tak zazní "Order 77" a Cersei zemře uškrcením od "malých bratrů" a všechno dobře dopadne.
    20. Chundeláčovi chundelaté chlupy jsou důkazem že je pravým symbolem "starých, drsných a vousatých" králů severu a zvěstí toho že usedne na trůn se železnou korunou a porazí Jiné v druhé bitvě o úsvit.

21. Je li dračí sklo a ocel zabijákem milovaných Jiných, co zabíjí draky stejně účině?
  • 22 - Já bych řekla, že jiné draky.

23 - Jak zní recept na citrónové zákusky?
    23. Úplně jinak než recept na masové koláče od lorda Moc-tlustého-než-aby-mohl-jezdit-na-koni

24. Proč se Rhaegarovi nepodařilo zabít Roberta?
  • 24 - Protože si v tom zmatku a roztržitosti přinesl na bojiště místo meče harfu.

25 - Co měl Ned Lyanně slíbit?
  • 25 - Že Jon Snow bude aspoň něco vědět.

26 - Proč Jon Snow nic neví?
  • 26 - Vo tom se... Nic neví.

27 - Bude Bolestínsky Edd opravdu posledním mužem na Zdi?
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 30. ledna 2016
    @Aviv 28 Ano bude, protože to je Edd
    29) Co říkal Aerys, když ho Jaime řezal?
  • 29 - Nech toho nebo to povím tvému tátovi!

30 - Co by na to Tywin řekl..?
    30. Ty jsi můj syn Jaime

31. Proč se Orlí hnízdo ještě nezřítilo z hory?

• 31 - Pretože je z kameňa. A viete, čo hovorieva Mya - "Men come and go. They lie, or die, or leave you. A mountain is not a man, though, and stone is a mountain's daughter. I trust my father, and I trust my mules. I won't fall." Orlie hniezdo je z kameňa a preto ho otec hora (not that one, the real literal mountain) nenechá zrútiť sa.

32 - S kolika mu... Ne. S kolika lidmi Cersei spala?
    32. Počítám li se i já, tak se třinácti

33. Proč Noční hlídka nepodporuje něžné pohlaví?
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    33. Umíte si představit Lady velitelku?
    34 Proč mají Jiní modré oči?
  • upraveno 30. ledna 2016
    33. V dobách svých začátků se Hlídka snažila začlenit kohokoli, kdo se nabídl, ale ukázalo se, že ženy jsou obecně méně odolné vůči mrazivému počasí. Hlídka seznala, že náklady na topivo, vlčí kožešiny a sirupy proti kašli jsou neúnosné, pročež raději obětovala obdenní přísun lahodných obědů na úkor nespecifikovaných dušenin a své členky vypravila na zvláštní misi do Dorne.

34. Odkud má své jméno Stín za Ašajem?

Edit: aj, moc dlouho jsem to psala :)
  • 29 - Koľko krát ti mám hovoriť - Predo mnou špicaté predmety nevyťah... Argh!
    30 - To máš za to, ještěrko!
    Kľud, toto je splácanie dlhu. My Lannisteri svoje dlhy vždy poctivo platíme. A tebe už pár rokov dlžím tááák veľa...
    33 - Divokí ich stále unášali, aby spestrili genofond a južanské slečny netušili, že za Zdí je povolené, aby žena od chlapa utiekla. Teraz, keď prijali kopijnice zo severu, by sa to malo zmeniť.
    34 - Protože tam slnko moc nevidí a tak si netvoří moc pigmentu.
    E34 - Od těch, co ho za tím Ašajem viděli.

35 - Kam člověk dovidí z vrcholu hlavy Braavoskej sochy?
    35. Dolů

36. Proč nezabuje Mellisandra svým stínem Velkého Jiného?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.