Kvíz: Píseň s humorem

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Toto téma poběží na podobném principu jako vážný kvíz, nicméně zde nebudou existovat špatné odpovědi. Jeden uživatel vymyslí nějakou otázku, pokud možno v kreativním stylu. Příklad: "Jak získal Ohař svou přezdívku?" Následující uživatel pak odpoví něco vtipného a bláznivého, příklad: "Jedná se o zkomoleninu. Původně mu říkali Ohoř." Zároveň pak zadá další otázku.

Jak jsem zmínil, nelze odpovědět chybně. Jedinou podmínkou je, aby to v sobě mělo alespoň trochu vtipu. :)

Já tedy začnu.

Otázka: "Jaké je nejčastější využití dornských krvavých pomerančů?"

1235710

Komentáře

• SagartSagart Amo ergo sum
    77. "Not Today"
    80. Proč šla Dany do domu neumírajících?
  • 80 - Je neplodná, takže ako zaistí pokračovanie svojej Targaryenskej dynastie? Tým, že nezomrie. V tom šíleném domku se to chtěla naučit. To neumírání.

81 - Podarí sa UnCat dokončiť svoju pomstu?
    81. Nepodaří, lebo ji zničí UnFrey, jako poslední koho zabila...

82. Jakou barvu vlasů má Varys?
  • 82 - Väčšina obyvateľstva nad tým nedumá. Má priveľa práce s hľadaním zbytkov a teplého úkrytu, vďaka ktorým by sa dožili ďalšieho dňa, prípadne hľadá niečo, čo by sa dalo vyrabovať, znásilniť a podpáliť. O niečo menšia väčšina je zas zaneprázdnená svojím do zamatu, myrských krajok a kožušín navlečeným egom a zámockými pletkami. Ostáva skutočne len hŕstka ľudí, ktorí usúdili, že ako prisťahovalec z Essosu by mohol mať tmavohnedé, či čierne vlasy. Ešte zvedavejší a lepšie informovaní predpokladajú plavý porast typický pre Slobodné mestá. Figlliari si ho predstavujú s oslnivou mrkvovou kšticou. Skutoční špekulanti a konšpirátori si vedúcimi pohľadmi (lebo všetko ostatné by Varysova vtáčia CIA určite odhalila a oznámila šéfovi a každý správny špekulant a konšpirátor predsa vie, čo by nasledovalo) prikyvujú, že jeho vlasy sú Targaryensky striebrozlaté. Pravda je však iná...
    Varys má...
    ...
    ...ŠEDINY! :-o

83 - Má Gregor Hora-která-jede Clegane mezi předky obry spoza Zdi?
  • 83 - Hora ne, Tyrion ano.
    84 - Co si asi tak řekl Balerion, Černý děs, největší z Targaryenských draků, když se v době své enormní velikosti po ránu probudil, vykonal hygienu, vlezl na váhu a uzřel, kolik mu tato ukázala?
  • 84 - Nic, protože nic neuzřel. Váha to skrátka neunesla a už nebyla schopna ukázat zcela nic.

85 - Co vedlo Aegona Dobyvatele k tomu, že si udělal Železný trun zrovna takovej, jakej je?
    85. Původně chtěl vytvořit meč z obsidiánu, ten mu však rozkradli jakýsi drobní lesní trpaslíci s hnědou pletí a on se musel spokojit s železem...

86. Proč děti lesa neovládli pomocí svých zelenověštců krále Západozemí a skrze něj neovládli kontinent?
  • 86 - Pobyt v jeho hlavě byl traumatickým zážitkem, jež nechtěli znovu zakusit.

87 - Na Severu se říká, že "tě Podzim něžně políbí a Zima tvrdě ošuká". Co dělá Jaro a Léto (ne zlovlk, ten tě oslintá nebo sní)?
  • JayJay
    upraveno 23. února 2016
    85 - Ne zcela jasný návod od Ikei...
    85 - Nevkus s megalomanstvím ruku v ruce.
    85 - Naprostý nadbytek mečů jichž se v rámci odzbrojovacích dohod potřeboval zbavit.
    86 - Protože je to nenapadlo (stejně jako Aryu nechat zabít Tywina, prostě kiks epických rozměrů).
    87 - Takže Jaro Slávik... (ne, to by bylo laciné), tak dobře, když je to tak nasnadě, tak ve smyslu vtipu O dvanácti měsíčkách ("...když se s námi všemi deseti vyspíš") je odpověď nasnadě Hledají si vzájemně místo, kam jim ho ani Renly nestrčí, protože (z pohledu seveřanů) jsou teplý...

88 - Jak hluboký je nejhlubší důl v Západozemí (předpokládám, že jde o nějaký v lokalitě Zlatý zub).
    88. Je tak hluboký, že když tam něco strčíš, tak to ani Renly nenajde....

89. Kolik potomků má Walder Frey?
  • 84 - (Já vím, odpovídat na svojí otázku,... když mě teď napadlo)... "Co to je "tuna"? Nemůže to ta váha převést na běžně užívané jednotky jako automobily Škoda, Boeingy 747, fotbalová hřiště a podobně?"
    89 - Jako Bloodraven očí - Tisíc a jedno (Tisíc proto, že to je "obrovské číslo", mnohem větší, než WF zvládne napočítat, Jedno proto, že je LS zredukuje...)

90 - Jakou teplotu mají Zimohradská jezírka (Srovnávací studie s Karlovými vary)?
  • 88 - Lidé, kteří jeho hloubku chtěli změřit se již nevrátili a v době jejich zmizení se z hlubin šířil řev a ohni podobná záře. Tenhle fenomén je objektem výskumu mistra Sagarta.
    89 - Tak to neví ani Varys.
    90 - Teplota se liší od jezírka k jezírku. Některé jsou jen vlažné, tak 20°C, v jiných se dá uvařit vejce na tvrdo.

91 - U koho se Lord Manderly učil vařit?
    Aviv napsal(a):

88 - Lidé, kteří jeho hloubku chtěli změřit se již nevrátili a v době jejich zmizení se z hlubin šířil řev a ohni podobná záře. Tenhle fenomén je objektem výskumu mistra Sagarta.

Abych se také nikdy nevrátil, co?! :D

91. U Tyriona, akorát místo zpěváků a básníků se dal na vyšší level.

92. Jak zemřel Balerion (drak :) )
  • Sagart napsal(a):

Aviv napsal(a):

88 - Lidé, kteří jeho hloubku chtěli změřit se již nevrátili a v době jejich zmizení se z hlubin šířil řev a ohni podobná záře. Tenhle fenomén je objektem výskumu mistra Sagarta.

Abych se také nikdy nevrátil, co?! :D

91. U Tyriona, akorát místo zpěváků a básníků se dal na vyšší level.

92. Jak zemřel Balerion (drak :) )
    Odhalils mě! To máš za tu kletbu, víš? :-D
    A já myslela, že u Hannibala Lectra...
  • 92 - Byla to sebevražda. Už byl zoufalej ze svý rostoucí hmotnosti, jež tady zmínil už Jay. To víte, málo pohybu, co ho pořád drželi zavřeného v hradu...

93 - Do Králova přístaviště dorazila Tienne - písečný had se zálibou v jedech. Koho očekávate jako první oběť/oběti smrti za "nejasných okolností"?
    93. Zde záleží na tom, zda bude Cersei toužit po další známosti typu lady Teana, či ne...

94. Proč nosí Night watch zrovna černé hadry stylu emo?
  • JayJay
    upraveno 24. února 2016
    93 - Rudou baštu (komplet),... kuchaři připraví nějakou baštu pro celý dvůr, a Tyenne ji dochutí.
    94 - Aby se nemuseli převlékat do smutečního na pohřeb, kterých zažijí nepočítaně... (zkusili jste se převlékat v takové klendře, která tam musí být...? Brrr...)

95 - Co způsobilo zkázu Valyrie?
  • 94 - Nikdo jiný je nechtěl, tak byli odvezení k Zdi.
    95 - Komunisti! Kapitalisti! Cirkev! Ilumináti!!! (nikomu sa totiž nechce priznať, že skutočnou príčinou bolo strácanie kľučov)

96 - Aký pokrm je v Západozemí najpopulárnejší?
  • JayJay
    upraveno 25. února 2016
    96 - Na základě ankety jsme získali následující odpovědi: Sansa (s trochu glumovským přízvukem): KOLÁŠŠŠŠKY, sssSITRÓNOVÉ KOLÁŠŠŠKY, Robert: Kančí, kanec: Robertí... Ned: Led NÉÉÉ (pardon překladatelský oříšek, říkal něco ve stylu, že zmrzliny už je přejedený ale, že když jinak nedáme, že si ještě jednu porci dá i kdyby ho to mělo stát hlavu), Aerion: Divoký oheň, Harrenov: Lasiččí polévka, Hodor: Hodor!!!, Jiní: Maaaasssssoooo..., Bran: Jojen, Bleší zadek: krysí maso na ohni od Babicčky, dvůr v Dorne: Krvavé pomeranče ... ovšem Západozemí jako globál díky masivnímu zapojení rolníků vynesl do popředí 3. místo: Chléb, 2. místo: Jablka a tadáááá místo první zcela nečekaně po strhujícím finále obsadila tadáááá: OVESNÁ KAŠE. (Statistik se ve mě nezapře...)
    A nebo napadá: Jaká jsou "další pravidla" Hry o trůny (krom těch již vyzrazených)?
  • Ovesnou kaši mám ráda taky.

97 - Ach, ty dieťa leta... Je to Hra o tróny. Tam nie sú pravidlá, len porazení a víťaz.

98 - Co a kde dělá Tyrionuv strejda Gerion?
    98. S tím oním Valyrijským itemem co našel a novým stylem účesu spí s Daenerys a nechává fanoušky Písně v představě, že je Benjen.

99. Kdo poctí tuto diskuzi jubilejní stou otázkou?
    99. Já

100. Jak skončí Ramsay Bolton?
  • Sagart napsal(a):

99. Já

=D Tohle mě fakt pobavilo, ale odpovídat se mi nechce :D
  • 100) Knižní: jako skutečný reek, tak jak si zaslouží :twisted:'
    seriálový: po smrti své lásky se pomstí té zrůdě Theonovi a stáhne ho z kůže kterou pověsí na Hrůzově. A pak, jako pravý tragický hrdina sám ukončí svůj život, jenž už pozbyl veškerého smyslu.

101) jak skončí Theon?
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Everett_Young
    101) S Varysem založí KAE - Klub angažovaných eunuchů a společně budou vládnout Západozemí
    102) Co udělá Malíček s Harrym?
  • @Achileus

102) Boku no pico =D

103) kdo je vůdce Harpyjí?
  • 99 - Navrhujem niekoho z adminov... Ale takhle je to taky fajn.
    100 - Ze Zimohradu bude muset utíkat a duch chudinky Hornwood jej zažene daleko od civilizace do lesa. Pak, pronásledován vlčí svorkou doplněnou o jeho vlastní pejsky se zříti z útesu (přesněji jej z něj postrčí něco s výrazným zápachem) a pád přežije, jen aby se ho v chladných vlnách oceánu zmocnili krakatice a pěkně si na něm pošmákli. Ty jejich přísavky maj prý zuby, které rozřežou kuži na cáry. A to je milé děti na dnes všechno. Dobrou noc.

101 - Dosáhne velikost Nymeriiny svorky taky ta samá čísla, co jistí puntíkovatí pejsci?
  • Ach, pozdě, pozdě...
  • 101 - Theon se stane Duchem Zimohradu.
    102 - Netuším, ale rozhodně to nebude to sedmnáct let se tahajíci fiasko, co zažil Tom s Potterem.
    103 - V ako Vendetta... :-$

104 - Co by se stalo, kdyby někdo Mell vzal ten rubín, co nosí na krku?
    104. Osoba, která by jej ukradla by byla o bude o drahokam bohatší. A taky o popel černjěší...

105. Jaká tajemná osoba může být Benjenem?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.