Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

12122242627394

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. prosince 2011
    Jdu si pro lupu!
    Mě to hodně zkreslily židle a sedačka - Arya a Bran sedí na vyšších židlích, než je sedačka, na které jsou Sansa a Theon + Theon je dost shrbenej...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. prosince 2011
    - muhehe, já tyhle sestřihy žeru. Taková moje úchylka. A než přijde nový rok, tak jich sem určitě ještě několik dám :D
  • upraveno 13. prosince 2011
    pekné video, to sú tohtoročné filmy predpokladám :) ale zaujímalo by ma čo za film je 0:30
    pekné video, to sú tohtoročné filmy predpokladám :) ale zaujímalo by ma čo za film je 0:30
    upraveno 13. prosince 2011
    To je Thor. "azgard" nebo jak se jmenuje to město bohů
    cože?! dobre že som to asi pred mesiacom pozerala, no vidím že moja pamäť zlyháva...
  • upraveno 15. prosince 2011
    Pokud se chcete mrknout na dobře udělaný horor doporučuju tohle Sirotek hlavní dětská herečka je výborna a mihne se tam i Roden.
    Pokud jestě nevíte co je nejočekavanější a nejlepé obsazený film příštího roku malá nápověda filmová událost roku . Tohle taky vypadá hodně dobře Sněhurka a lovec
    upraveno 15. prosince 2011
    derfel napsal(a):

Pokud jestě nevíte co je nejočekavanější a nejlepé obsazený film příštího roku malá nápověda filmová událost roku . Tohle taky vypadá hodně dobře Sněhurka a lovec

Mnozí s tebou jistě nebudou souhlasit. A já také. :)
    dark knight rising bude mať v pondelok trajler a bez ohľadu na čokoľvek je 2012 v znamení Hobita.
    Exp neboli zlí, ale ani úžasní (a to som cieľovka jak brno), ak bude 2 výrazne lepšia budem milo prekvapený.
    Hobita jsem nepočítal protože příští rok bude jen půlka, nebude kompletní. A v rámci minimálně unikátnosti obsazení jsou Expendables 2 jednoznačně film roku.
    tak zas chuck norris je skor vtip ako legenda typu arnie, bruce a sly - a tí tam boli už v jednotke, čiže zase trochu nesúhlas, ale nenechaj sa znechutiť :)
    keď už sme pri top obsadení, pamätám si, že fakt brutálne vyzeralo osadenie pri Sin City, v prvom trajlery (tuším) keď začali vypisovať mená, vyzeralo to skôr ako zoznam z encyklopédie hollywoodu ako titulky filmu :)

a ešte k Ex2, dobrou správou vyzerá byť že Arnie dostane trochu viac priestoru, čo nikdy nezaškodí v takomto filme :)
    Obsazení vidím unikátní, protože tom je taková sbírka už trochu zaprášených akčních herců posledních desetiletí a jejich nástupců. Ve době svý největší slávy nepotřebovali Arnie a Stallone mít společný film, protože oba chtěli být hlavní hvězdu. V Exp2 jsou v podstatě jejich nástupci ( Jet Li a Jason Statham). Takový mezistupeň mezi těmito dvojicemi je Willis. K tomu Lundgren a Van Damme, taky takový "soupeři" kteří teda nerozdíl od prvních jmenovaných společný film natočili ( Univerzální voják). Jinak řečeno takový obszení by ještě před pěti léty všichni brali jako dobrý vtip. U Arnieho at už si o jeho herectví myslí většina lidí cokoliv tak třeba i u fantasy a scifi filmů ( nejen akčích) si okamžitě představíte jeho ( Terminátor, Conan ) Třeba nový Conan nesahá atmosferou původnímu ani po kotníky.
    Tenhle film hodně rád vynechám... Sice Willise a Stathame (všechno ale s nima taky nemusím vidět. Kde jsou ty časy kdy hrál Statham v Ritchieho filmech) mám docela rád, ale ten zbytek? To bude kokotina...
    Tenhle film je prostě o tom, že po náročném a parném srpnovém dni zapadneš večer do kina a dvě hodiny si užíváš řemeslně velmi dobře udělanou akční podívanou, plnou (úmyslných) roztomilých klišé. Někdo tomu říká guilty pleasure.
    Jo asi jo ale znám asi lepší filmy na guilty pleasure.
    :-)
    Tak guilty pleasure je čistě subjektivní záležitost, žejo.
  • upraveno 16. prosince 2011
    Pro mě už je guilty pleasure Transformers nebo Piráti z Karibiku. Tyhle letní blockbustery jsou ideální na vypnutí mozku.
  • upraveno 16. prosince 2011
    Ben Nevis: Ale jenom první díly ;) Ani guilty pleasure by totiž nemělo vyloženě urážet rozum. Jinak bych z poslední doby přidala ještě třeba Prince z Persie.
    upraveno 18. prosince 2011
    - pro ty kdo neviděl je to možná trošku spoilerové.
  • upraveno 19. prosince 2011
    já jsem vždycky za guilty pleasure považoval filmy, který jsou neskutečně dementní, ale clověk se u nich směje na plný kolo. Pokud možno s partou lidí a zásobou alkeholu...
    př. http://www.csfd.cz/film/258268-megazralok-vs-obri-chobotnice/
    http://www.csfd.cz/film/240892-tyranosaurus-zhouba-azteku/
    http://www.csfd.cz/film/203234-dunyayi-kurtaran-adam/
  • upraveno 19. prosince 2011
    pravda je taká, že každý môže mať za guilty plesure, čo len chce. a exp boli v pohode, snáď aj exp 2 budú. každopádne budúci rok vyzerá veľmi zaujímavo, pravda už len tretí batman a hobit by stáli za všetko a ono toho bude výrazne viac
    upraveno 19. prosince 2011
    To si takhle koukám do prohlížeče a zjišťuji co je ve světě nového:
    - Havel je mrtev. Státní smutek.
    - Kim Čong-il z toho dostal infarkt.
    - Zítra první trailer na Hobbita!!! Ou jéé. It's f**king awesome!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jen drobná technická - Kim to zabalil dřív než Havel. Ale zase jsem k tomu četla hlášku, že Havel se holt odebral bojovat proti komunismu do vyšších sfér.
    Aha. Mno já jsem se to dověděl až dnes, protože včera nedostali jakékoli jiné zprávy prostor.
    Jinak teď se rozjela mánie okolo trailerů na Batmana a Titány. Tak snad je zítra ve 4 hodiny ráno setře Hobbit. :-)
    upraveno 21. prosince 2011
    Tramtadadá!!!
    Cesta začíná Pane Bilbo. Ještě 358 dní do premiéry.

• upraveno 21. prosince 2011
    tak vyzerá to skvelo!!! nech už je december budúceho roku!!!
  • upraveno 21. prosince 2011
    Slintám...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Už JEN 358 dní!!! Moc se těším, vypadá to prostě skvěle!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Neni špatný, ale asi mě víc bere Prometheus.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.