Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
myslela jsem v češtině
tady si můžete zoomnout :)
http://i49.photobucket.com/albums/f252/CanisD/Shipyard/Drawings/SW/SuperSDs.png
Kdyby se rozhodli zfilmovat byť jen něco z toho, tak by to dopadlo tak jako Píseň.. Zarytí fanoušci by to vyhejtovali jako gondoly Enterprise a uniformy v Abramsově StarTreku.. I když trekkies jsou možná větší fundamentalisti a celkově komplikovanější osobnosti než fanoušci předaleké galaxie.. Ale takhle můžou začít s čistým štítem.
Co se týká těch mezi epizod, které budou prokládat hlavní trilogii, ví se o čem budou? Slyšel jsem že Boba Fett (z toho moc nadšenej nejsem, neměl jsem nikdy moc tu postavu rád..), příběh Yody (to by bylo moc pěkný :) ); I když někdy bych i rád viděl Starou republiku.
Řekla bych, že i Boba Fett a Yoda jsou jen dohady.
Draci a dinosaury... neobvyklá kombinácia, však? Čo majú spoločné? Dátum 12.6.2015 patrí vydaniu filmu Jurassic World. V ten istý deň by sa mal dočkať aj Warcraft film svojho prvého verejného traileru! Ďalší trailer bude zverejnený v zime - 18.12.2015 a to pred vydaním Star Wars: The Force Awakens. Narozdiel od traileru ukázaného na poslednom BlizzCone, tieto budú prístupný pre celý svet.
Okrem toho predstavujeme aj nových hercov a ich postavy:
Callum Keith Rennie ako Moroes
Terry Notary ako Grommash Hellscream
Dylan Schombing ako Varian Wrynn
Ruth Negga ako Lady Taria, manželka Llaneho
Koukám teď (za chvíli už určitě nebudu koukat) na "nejdražší čínský film v historii, Dragon Blade, bohužel, recenze jsem nečetl, očekával jsem něco pěkného ve stylu Tygr a drak. Člověk míní ale Jackie Chan mění.. Jsem na začátku a když historický film začíná záběrem na vesmírnou družici, která dokáže 3D projekci a proměnit římské ruiny (uprostřed číny btw) v "jak to tenkrát vypadalo", je něco špatně. Pak je tam nějaká čínská holka, a nějakej kluk, kterej vypadá úplně stejně jako ta holka. Pak tam najednou je střih na 40př.n.l. a je tam pan Chan, který by nemusel mít žádné brnění, protože ho dokonale ochrání ta vrstva make-upu kterou má na držce. Pak se tam objevil Jon Kusak na koni a já si řekl že další hodinu a půl nezvládnu. -> DELETE
Na nejdražší čínský film to má otřesnou kameru, otřesný filtry na tý kameře a ještě otřesnější CGI, prosím, vyvarujte se toho...
http://film.moviezone.cz/star-wars-rogue-one/trailery/
Ukradli scénu s džípem a místo džípu dali skleněnou kouli a mnohem protivnější spratky, well done :wall: Digi ještěrky nesahají Spielbergovým loutkám ani po paty.
Tak aspoň niečo na tom filme bude inteligentné =D
Nie žeby ma to trápilo, len som si nemohol pomôcť