Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1248249251253254394

Komentáře

• To znamená, že tím padají reálie z těch knih? :D Super - to toh autora musí moc těšit. :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • upraveno 17. dubna 2015
    Amaroun napsal(a):

Nevada napsal(a):

Ale vlastně jsem trochu kecala. Ještě se mi líbil ten první záběr na havarovaný superdestruktor (jmenuje se to tak? Bože, musím si něco ze SW univerza zase přečíst).

Chtěl jsem se zeptat... Bude série mít něco společného s knihami? (Thrawnova trilogie)
    není to imperiální křižník?

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. dubna 2015
    http://www.theverge.com/2015/4/17/8439837/batman-v-superman-trailer-leak

pavel napsal(a):

star destroyer..

myslela jsem v češtině
  • @Nevada imperiální křižník??
  • @Montezuma3 takhle jsem vypadal :D
  • @Amaroun hlavně mu to může být celkem jedno základ jsou a vždycky byly původní filmy :) zbytek je jen nadstavba pro zájemce
    @M1on Řekla bych, že tohle je ta větší mrcha. Ta největší loď, co Impérium mělo, a ta se jmenovala tuším jinak. Ale fakt si nejsem jistá. Musím si to pak najít.
  • @Nevada Bežné krížniky sú Star Destroyer. Veliteľské lode, akou bol napríklad Executor, ktorý sa na konci šestky zapichol do Hviezdy Smrti, je Super Star Destroyer.
  • upraveno 18. dubna 2015
    Nebyl náhodou Executor v čj verzi jenom mateřská loď?

image

tady si můžete zoomnout :)
    http://i49.photobucket.com/albums/f252/CanisD/Shipyard/Drawings/SW/SuperSDs.png
  • i když teda zajímalo by mě, kde vzali ty spodní dva obry... ale zas takovej expert nejsem..
  • @pavel Executor bola hlavne Vaderova osobná loď. :) Inquisitor a Malevolent sú myslím z EU, takže nová kontinuita ich nebude brať v úvahu.
  • @Arutha co je EU kromě toho že Evropská Unie? :D :D :D
  • @pavel :D Expanded Universe. Čiže to, čo sa budovalo posledných skoro 40 rokov a Disney to šmahom hodil do koša. :D
  • @pavel To mě taky ihned napadlo. =D :applause:
  • upraveno 18. dubna 2015
    A ta loď s darthem Tyranusem jak tam byl ten obří výtah?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Malevolant: To je dlouhý jak Praha :-k Jak velkou to má posádku? Milion lidí, nebo to hravě uřídí pětičlenná posádka včetně Hollyho?
  • Tak mě ten reset té Evropské Unie nevadí vyloženě. Ty knížky mě moc nebavily co jsem četl (nevím jak se jmenovala, ale galaxii napadla nějaká rasa co měla jakési organické lodě a mohli brát podobu jiných lidí, tím že na sebe brali nějaké organické obleky či co.. vůbec mě to nebavilo a ani jsem nedočetl (i když třeba části s Lukem nebo Marou byly fajn)).

Kdyby se rozhodli zfilmovat byť jen něco z toho, tak by to dopadlo tak jako Píseň.. Zarytí fanoušci by to vyhejtovali jako gondoly Enterprise a uniformy v Abramsově StarTreku.. I když trekkies jsou možná větší fundamentalisti a celkově komplikovanější osobnosti než fanoušci předaleké galaxie.. Ale takhle můžou začít s čistým štítem.

Co se týká těch mezi epizod, které budou prokládat hlavní trilogii, ví se o čem budou? Slyšel jsem že Boba Fett (z toho moc nadšenej nejsem, neměl jsem nikdy moc tu postavu rád..), příběh Yody (to by bylo moc pěkný :) ); I když někdy bych i rád viděl Starou republiku.
    Zatím se toho moc neví. Jestli se nepletu, tak o nejbližším filmu je známo jen datum a název. http://www.cswu.cz/hotnews/nazev-samostatneho-filmu-star-wars-bude-rogue-one
    Řekla bych, že i Boba Fett a Yoda jsou jen dohady.
  • Něco málo o Warcraftu z wowfan.cz

Draci a dinosaury... neobvyklá kombinácia, však? Čo majú spoločné? Dátum 12.6.2015 patrí vydaniu filmu Jurassic World. V ten istý deň by sa mal dočkať aj Warcraft film svojho prvého verejného traileru! Ďalší trailer bude zverejnený v zime - 18.12.2015 a to pred vydaním Star Wars: The Force Awakens. Narozdiel od traileru ukázaného na poslednom BlizzCone, tieto budú prístupný pre celý svet.

Okrem toho predstavujeme aj nových hercov a ich postavy:

Callum Keith Rennie ako Moroes
    Terry Notary ako Grommash Hellscream
    Dylan Schombing ako Varian Wrynn
    Ruth Negga ako Lady Taria, manželka Llaneho
  • upraveno 19. dubna 2015
    Tak tady udělím jednu antirecenzi... :twisted:
    Koukám teď (za chvíli už určitě nebudu koukat) na "nejdražší čínský film v historii, Dragon Blade, bohužel, recenze jsem nečetl, očekával jsem něco pěkného ve stylu Tygr a drak. Člověk míní ale Jackie Chan mění.. Jsem na začátku a když historický film začíná záběrem na vesmírnou družici, která dokáže 3D projekci a proměnit římské ruiny (uprostřed číny btw) v "jak to tenkrát vypadalo", je něco špatně. Pak je tam nějaká čínská holka, a nějakej kluk, kterej vypadá úplně stejně jako ta holka. Pak tam najednou je střih na 40př.n.l. a je tam pan Chan, který by nemusel mít žádné brnění, protože ho dokonale ochrání ta vrstva make-upu kterou má na držce. Pak se tam objevil Jon Kusak na koni a já si řekl že další hodinu a půl nezvládnu. -> DELETE

Na nejdražší čínský film to má otřesnou kameru, otřesný filtry na tý kameře a ještě otřesnější CGI, prosím, vyvarujte se toho...

• Ukradli scénu s džípem a místo džípu dali skleněnou kouli a mnohem protivnější spratky, well done :wall: Digi ještěrky nesahají Spielbergovým loutkám ani po paty.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    ,,Highly intelligent animal."
    Tak aspoň niečo na tom filme bude inteligentné =D
    Nie žeby ma to trápilo, len som si nemohol pomôcť
  • Zatím to vypadá jako silná konkurence pro Comodo vs. Cobra, co se scénáře týče :-k
  • Ten malej kluk v Ironmanovi byl vtipnej, ale to byl vtipnej film, tady to bude vtipný tím jiným způsobem. Nejvíc mě děsí to zmutovaný monstrum a cvičení raptoři... a Chris Pratt do každé rodiny. Než se natočí druhý Strážci Galaxie, tak toho herce budu nesnášet. U tohohle tématu jinou "originální zápletku" těžko vymyslí, už i dvojka a trojka vykrádaly první díl.. Máme tady park, něco se pokazí, lidi umírají a hrdina/hrdinové musí zachránit děti.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.