Tak dvojka už se odehrávala v zničeném "Ztraceném světě", kam šli dobrovolně profící, jedni koukat na dinosaury druzí je přišli lovit :) A místo vymýšlení megalomanského parku mohli třeba udělat hororovější remake v duchu předlohy, ale na to by nechodili rodiny s dětmi a neprodávaly se hračky Chrise Pratta na motorce.
Mě teda automaticky napadlo, že se jedná o potomky, sourozenci mi na mysl nepřišli nevím jak by je tam zakomponovali. Teda asi dost blbě, když Padmé umřela hned po narození Luka a Leii
Jsem zvědav jestli budou ochotní tam dát (i pod jiným jménem) třeba Jacena, který se stane sithem..
Tak jsem si pustil trailer na tu "dinosauří" šílenost, hmmm, jak by řekl Rimmer, "podle všeho máme posledních tři tisíce pytlíků na zvracení. To nemůže stačit."
@flanker.27 přesně :D jsem se u té první scény normálně rozchechtala a dovedu si i představit, že by to mohlo být zábavné stejně zvráceným způsobem jako právě Hadi v letadle a podobné kousky, ale obávám se, že na to se ten film bude brát až moc vážně a bude se tam hodně žvanit.
@Dreamer Je to film, kterej by byl třeskutě zábavnej právě tehdy, kdyby měl mizerný (přesněji řečeno levný) triky a nejlíp nějaký hodně odkecaný herce v hlavních úlohách. Pak bych tomu vyloženě fandil. Takhle to bude spíš smutný...
Já radši Sharktopus :D Vážně ale nepochopím tu tendenci takhle špatně hodnotit tyhle filmy na csfd. Tohle jsou filmy které čím jsou horší, tím jsou lepší a moc dobře to vědí i tvůrci, proto bych nemohl film hodnotit třeba jednou hvězdičkou nebo odpadem..
Každopádně tohle je pro mě filmová údálost roku, jedničku mám moc rád..!
Když se tu dostáváte k filmům, které jsou nechtěné parodie - neviděli jste náhodou Nick Fury - agent SHIELDu s Mičem Bjůkenenem v hlavní roli? Prý to přesně tam spadá. Já nějak zatím naopak nesebral odvahu na to kouknout...
@Dreamer Stejný problém mám s většinou podobných filmů (Prometheus, Europa Report...), kde se "výkvět lidstva vydává na podobnou misi, přičemž onen "výkvět" nabírali asi v nejbližší hospodě. Prometheus byl pro mě v tomhle absolutně nejhorší, ale to už je věc osobního názoru, kde byli větší hovada v posádce =D
@Hildegarda Ex machina je fajn chytré sci-fi ve stylu Moon (který se mi ale líbil víc), co ale má slabší konec. K vidění jsou hlavně tři herci a hodně full frontalů v dámském vydání. Jestli se ti líbil seriál Krajní meze, tak se ti bude líbit i tenhle film.
Vím, že už je to trochu v křížkem po funuse, ale od 10 dávají 4. díl Osvobození. Sovětská válečná klasika z doby, kdy ještě adekvátní počty nezajišťovaly počítačem dodělaní vojáci a tančíky. Chcete 2000 vojáků, přiveďte si je na plac. Film je celkově výborný, nicméně vyzdvihnul bych dvě věci - jednak se tímto filmem inspirovala spousta dalších tvůrců, a to do té míry, že některé scény jsou doslova jak "přes kopírák" (s flankerem jsme tuhle vzpomínali na novou Valkýru (tu s Cruisem). Druhá věc je, že film vznikal v době, kdy už byl Stalinův kult dávno minulostí, takže nabízí takové to střízlivé hodnocení s odstupem času a bez zbytečných emocí.
Kdysi jsem obětoval cca týden času na to, abych udělal kompletní revizi titulků - ty původní obsahují dost chyb, jak se dá zjistit konfrontací s ruskou audiostopou, navíc je tam poměrně slušná porce němčiny, angličtiny. Akorát s Francouzštinou jsem nic neprováděl, neb by to nedopadlo nejlépe :P). Pro případné fajnšmekry můžu opravené titule dodat - jsou pro DVD verzi od Vapetu.
Mimochodem, když už koukám na ten program, tak za chvíli končí Most u Remagenu..
Komentáře
Jsem zvědav jestli budou ochotní tam dát (i pod jiným jménem) třeba Jacena, který se stane sithem..
@pavel Sourozence přes Anakina samozřejmě. Padmé Sílu neovládala, ta je ze hry. Nebo nějakého naklonovaného.
Neříkám, že to tak je/bude. Jen to tak na mě při prvním pohledu zapůsobilo. Čistě dojem, nic víc v tom nehledejte.
Každopádně tohle je pro mě filmová údálost roku, jedničku mám moc rád..!
Produkcia: Dr. Dre, Ice Cube
:'-(
Kdysi jsem obětoval cca týden času na to, abych udělal kompletní revizi titulků - ty původní obsahují dost chyb, jak se dá zjistit konfrontací s ruskou audiostopou, navíc je tam poměrně slušná porce němčiny, angličtiny. Akorát s Francouzštinou jsem nic neprováděl, neb by to nedopadlo nejlépe :P). Pro případné fajnšmekry můžu opravené titule dodat - jsou pro DVD verzi od Vapetu.
Mimochodem, když už koukám na ten program, tak za chvíli končí Most u Remagenu..