Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1249250252254255394

Komentáře

• upraveno 20. dubna 2015
    Tak dvojka už se odehrávala v zničeném "Ztraceném světě", kam šli dobrovolně profící, jedni koukat na dinosaury druzí je přišli lovit :) A místo vymýšlení megalomanského parku mohli třeba udělat hororovější remake v duchu předlohy, ale na to by nechodili rodiny s dětmi a neprodávaly se hračky Chrise Pratta na motorce.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    A okopírovali i soundtrack jedničky :wall:
  • Nejlíp teda stejnak zahraje svoji roli Triumph scrambler =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 23. dubna 2015
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 23. dubna 2015
  • Mě teda automaticky napadlo, že se jedná o potomky, sourozenci mi na mysl nepřišli nevím jak by je tam zakomponovali. Teda asi dost blbě, když Padmé umřela hned po narození Luka a Leii

Jsem zvědav jestli budou ochotní tam dát (i pod jiným jménem) třeba Jacena, který se stane sithem..
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Stannis_Baratheon Vím, že Luke a Leia mají děti.

@pavel Sourozence přes Anakina samozřejmě. Padmé Sílu neovládala, ta je ze hry. Nebo nějakého naklonovaného.

Neříkám, že to tak je/bude. Jen to tak na mě při prvním pohledu zapůsobilo. Čistě dojem, nic víc v tom nehledejte.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak jsem si pustil trailer na tu "dinosauří" šílenost, hmmm, jak by řekl Rimmer, "podle všeho máme posledních tři tisíce pytlíků na zvracení. To nemůže stačit."

• @flanker.27 kdyby aspoň člověk měl tu odvahu na to nekoukat. Ale člověk je tvor zvědavý a musí se přesvědčit, jak moc špatně to dopadlo :D
    @pavel Tohle je prostě Sharknado s lepšíma trikama :)
  • @flanker.27 přesně :D jsem se u té první scény normálně rozchechtala a dovedu si i představit, že by to mohlo být zábavné stejně zvráceným způsobem jako právě Hadi v letadle a podobné kousky, ale obávám se, že na to se ten film bude brát až moc vážně a bude se tam hodně žvanit.
    upraveno 23. dubna 2015
    @Dreamer Je to film, kterej by byl třeskutě zábavnej právě tehdy, kdyby měl mizerný (přesněji řečeno levný) triky a nejlíp nějaký hodně odkecaný herce v hlavních úlohách. Pak bych tomu vyloženě fandil. Takhle to bude spíš smutný...
  • Já radši Sharktopus :D Vážně ale nepochopím tu tendenci takhle špatně hodnotit tyhle filmy na csfd. Tohle jsou filmy které čím jsou horší, tím jsou lepší a moc dobře to vědí i tvůrci, proto bych nemohl film hodnotit třeba jednou hvězdičkou nebo odpadem..

Každopádně tohle je pro mě filmová údálost roku, jedničku mám moc rád..!
  • Když se tu dostáváte k filmům, které jsou nechtěné parodie - neviděli jste náhodou Nick Fury - agent SHIELDu s Mičem Bjůkenenem v hlavní roli? Prý to přesně tam spadá. Já nějak zatím naopak nesebral odvahu na to kouknout...
  • upraveno 24. dubna 2015
    Réžia: F. Gary Gray (Ctihodný občan, Vyjednavač, The Italian Job)
    Produkcia: Dr. Dre, Ice Cube

• Jsem si jistý, že to určitě nikoho nebude zajímat, ale na kickassu jsou avengers2 ... naložte s touto zprávou jak chcete, je to jistě kinorip.
  • upraveno 25. dubna 2015
    @pavel :twisted: a jaka kvalitka neviš ? Kdyžtak do soukromých zpráv.
    @Dreamer Stejný problém mám s většinou podobných filmů (Prometheus, Europa Report...), kde se "výkvět lidstva vydává na podobnou misi, přičemž onen "výkvět" nabírali asi v nejbližší hospodě. Prometheus byl pro mě v tomhle absolutně nejhorší, ale to už je věc osobního názoru, kde byli větší hovada v posádce =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Hildegarda Ex machina je fajn chytré sci-fi ve stylu Moon (který se mi ale líbil víc), co ale má slabší konec. K vidění jsou hlavně tři herci a hodně full frontalů v dámském vydání. Jestli se ti líbil seriál Krajní meze, tak se ti bude líbit i tenhle film.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Hildegarda To už je Frozen 2? Nie je náhodou len ten short Frozen Fever?
  • upraveno 2. května 2015
    Vím, že už je to trochu v křížkem po funuse, ale od 10 dávají 4. díl Osvobození. Sovětská válečná klasika z doby, kdy ještě adekvátní počty nezajišťovaly počítačem dodělaní vojáci a tančíky. Chcete 2000 vojáků, přiveďte si je na plac. Film je celkově výborný, nicméně vyzdvihnul bych dvě věci - jednak se tímto filmem inspirovala spousta dalších tvůrců, a to do té míry, že některé scény jsou doslova jak "přes kopírák" (s flankerem jsme tuhle vzpomínali na novou Valkýru (tu s Cruisem). Druhá věc je, že film vznikal v době, kdy už byl Stalinův kult dávno minulostí, takže nabízí takové to střízlivé hodnocení s odstupem času a bez zbytečných emocí.

Kdysi jsem obětoval cca týden času na to, abych udělal kompletní revizi titulků - ty původní obsahují dost chyb, jak se dá zjistit konfrontací s ruskou audiostopou, navíc je tam poměrně slušná porce němčiny, angličtiny. Akorát s Francouzštinou jsem nic neprováděl, neb by to nedopadlo nejlépe :P). Pro případné fajnšmekry můžu opravené titule dodat - jsou pro DVD verzi od Vapetu.

Mimochodem, když už koukám na ten program, tak za chvíli končí Most u Remagenu..
  • @Gepeto U nas doma nazyvame ten short Frozen 2. Neboj, nic si nezmeskal :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.