Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak FT kampaň na mě působila již dosti poslepovaně a nuceně - zejména křečovitá snaha odhalovat komplikovanější pozadí již proběhlých událostí a vše prezentovat coby součást jakéhosi vyššího plánu. Je na tom až příliš vidět, že to neměli rozmyšlené předem a roubují to dodatečně. Z toho nekouká nic už z principu..
http://www.csfd.cz/film/412010-hlas-pro-rimskeho-krale/prehled/
Na ČT jste možná už viděli spoty z tohohle filmu, tak tady si můžete přečíst, o co jde. Kryštof Hádek je zajímavá volba, no co no, kdo by měl toho Káju hrát, když Brodský už není. Může to být fajn, když dialogy nebudou šustit papírem.
http://www.csfd.cz/film/411926-milada/galerie/?type=3
A Milada Horáková. Před nějakou dobou jsem četla rozhovor s její dcerou a z toho, jak popisovala třeba poslední setkání s matkou (kdy Horákové její sestra naznačila, že její manžel stačil utéct), a hned mě napadlo, že by z toho mohlo být dobré drama. A vida :)
@sfik V tomhle případě ne vlaječka ale dvouocasý lev :D Ta Voříšková mě taky pobavila, už vidím, jak uhraje francouzskou princeznu s tím jejím vyhuleným chraplákem.
Napadnul mě Kocáb, ten už má se zhudebněním historického dramatu zkušenost :D =D
@DanielSvatoš Většinou ano, ale nemluví ani francouzsky :)
@Sagart: Tomu, že dosáhnou kvality LoTRa nevěřím (ale ani nevíš, jak moc bych jim to přál).
@svoa00: Tady je trochu problém - W3 je dějově zatraceně povedený a obsahuje spoustu silných příběhů (Arthas, Sylvanas, smrt Mannorotha...), ale pokud vím, tak tohle má být podle W1, kde je zajímavý maximálně Medivh, jinak příběh typu zelení zaútočili a po počátečních úspěších jsme jim nakopali není nic úplně nosného. Ale pokud si pohrají s jednotlivými "hrdiny" a nebudou sklouzávat ke stokrát ohranému zelení-zlí vs. růžoví-dobří, tak to to může být zajímavé... (Jako GoT - u postav známe motivace, ale vysloveně černých/bílých je tam pomálu...)
Kocába měli nechat, aby zahrál koncilu, myslím, že by se církevní otcové v hrůze rozutekli od Konstance co by jim nohy dovolily.
A jo, nemůže za to jen televize a spol., ale i moje hloupost, když si vždycky při čtení popisku představuju, jak to bude super a akorát se zas nachytám. Takže jsem taky ráda za každou, u které nemusím mlátit hlavou do stolu a třeba si i za pár dní vzpomenu, o čem to bylo.
(Já vím, že to tu už bylo několikrát, ale mně to furt nedá.)