Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Já se teda na fantaghiro díval taky, ale já kvůli Kateřině Brožové.. Jo jo, to byla ještě mladá, sexy a nedělala kampaň pro Paroubka :D
A flanker neví, co je dobrý :P
Ale fakt, na to abych vzdychal nad Romualdem nebo Tarabasem nejsem vybaven příslušnými, eee, orgány, takže já mám svědomí čisté :)
Nejlepší bylo to zjištění: "Tý jo, tohle už jsem někde viděla."..."Zde se natáčela známá pohádka Princezna Fantaghiro."..."No jo, ty vole, tohle je ta studna, tohle ty schody, tohle..." :)
@flanker.27 Vzhledem k tomu, že to bylo loňský únor, tak málem i šavlí :P
K mluvícímu kamenu - tak nějak jsem si představoval ledvinový kámen, když jsem byl malý, protože tuším tátu, tenkrát jak to dávali, vzaly ledviny :)
Schody:
Nekonečný příbeh jsem nedávno viděla a byl furt dobrej (jo, brečela jsem) :).
Teda pamatuji si mluvící šutr a létajícího psa. 8-O Ach, bohové, prosím. Slibuji že už budu hodný. :weirwood:
hlavně nejbrutálnější scéna filmové historie...
Jsem barbar a vlastně ani nevím, o čem Nekonečný příběh je. Když jsem ho totiž viděla, byla jsem ještě prťavá a utkvěl mi jen ten lítající pes. Potom jsem zahlídla vždycky jen útržky, nikdy celý film.
Hm, to zní jako inspirace na program pro rodinnou drobotinu, až mi je zas někdo svěří... :D
A Fantagiro je nejlepší! I když teda v čerstvé paměti mám jen 1. a 3. díl, na ty další jsem neměla odvahu :)
Nekonečný příběh
@Krisa no dyť je to krásnej hafan! ;-)