Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1291292294296297394

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    svoa00 napsal(a):

To jsou stejné kecy jako u Bohů Egypta, že tam není ani jeden egyptský herec...

Rovnakej skupine ľudí, predpokladám, čierny Heimdall ale nevadil :D
  • Ešte vždy možno tvrdiť, že nebol native Asgardian, ale tiež z nejakého iného sveta, ako šikmooký Thorov kamoško v modrom.
  • Sylvester Stallone v druhých Strážcích galaxie? Proč ne? :)
    http://www.gorilla.cz/2016/03/strazci-galaxie-2-objevi-se-i-sly.html
  • upraveno 10. března 2016
    @sfik Nad tim se už špekovalo na moviezone, ale vážně proč ne Tango a Cash 2.

• =D =D :twisted:
  • AvivAviv
    upraveno 15. března 2016
    Nestaneme sa radšej prámistami? :D
  • To je určitě skrytá kampaň USA proti obezitě. =D
  • @Mikke nebo skrytá kampaň USA pro obezitu =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    WTF? No ale když jsem pak viděla seznam dabérů, asi mi je všechno jasný... Teda až na to, co jsou sakra Glamour Buns?
  • Nevíte, jestli se někde v Praze hraje Zootopia v originálním znění s titulky?
  • Krisa napsal(a):

WTF? No ale když jsem pak viděla seznam dabérů, asi mi je všechno jasný... Teda až na to, co jsou sakra Glamour Buns?

Žemličky prvotriednej kvality, prípadne s lesklým povrchom?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tak prý finalisti castingu na Hana Sola:
    Alden Ehrenreich, Jack Reynor, Taron Egerton

Já osobně tipuji Tarona
    @undefined Tobě ten obrázek vážně přijde jako žemlička prvotřídní kvality s lesklým povrchem?
  • @Monte Karstark Tak vizuálně mi sedí ten druhý a třetí. Taron Egerton i dobře hraje, ostatní dva jsem neviděla.
  • Krisa napsal(a):

@undefined Tobě ten obrázek vážně přijde jako žemlička prvotřídní kvality s lesklým povrchem?

Žemlička by to bejt mohla a jak ty obchoďáky známe, ono se to prvotřídní volat muže ikdyž není. Skrátka to má bejt fajnovejší žemlička než obvykle a třeba je na ní fajnovejší jen ten obal a výrobce.
  • @Monte Karstark pokud nedokáží nějak vymyslet zázračnou omlazovaci metodu, tak mě to asi nezajímá, je jen jeden Han Solo :-P všechno ostatní budou laciné náhražky.
  • casting na Hana Sola wut ? co mi uniklo ? :D
  • Krisa napsal(a):

Já si právě nebyl jistej, ale mě to prostě připomíná píču.. Ale asociace animovaný = pro děti mě asi nechtěla dovolit si to přiznat nebo to nedejbože ventilovat :D
  • @Monte Karstark Já jsem hlavně rád že vzali tak nějak starší týpky a že se vybodli na stylizování Sola do Justina Biebera.. Jako malej Carl z TWD je na pěst v TWD, jako Sola bych ho nepřežil...
    @sfik Přesně. Druhá asociace je zadek. Nemůžu si pomoci, žemličku v tom fakt nevidím (i když se obávám, že odteď vždycky když uslyším slovo žemlička, budu v tom vidět prasárnu).
  • Ono to vyzerá, že ten glamorous kus pečiva má mať romanticky vzťah s tým kusom údeniny, takže možno tvorcovia vysielajú nejakú správu do podvedomia cez veľmi špecifický dizajn, aby boli diváci na ten párik celí žeraví. Zatraceně, žemľa síce nie je rožok, ale tie dve ingrediencie boli v zozname hneď za sebou a čo sa robí s párkom? Vkladá sa do rožka. Ehm... Freud was right.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Dreamer Přesně. I sedmdesátiletý Han je pořád největší frajer v galaxii :-D
  • @Nevada Mě přijde, že starý Ford je mnohem charismatičtější než když byl mladý v původních SW.
  • Ford je ako Cézar z Asterixa a Obelixa. Nestarne, ale zreje. Jeho vlasy nešedivejú, len viac žiaria. Ave Ford. (Ford - "Ave JA.")
  • upraveno 16. března 2016
    @Everett_Young ehm...
    image

...mladý Han Solo byl moje platonická láska ještě před Aragornem a to se počítá :D
  • Jéj... Tiež si sa zahľadela do Aragorna. Ja som si po pozretí LOTR ešte týždne sťahovala jeho obrázky. Ale viac sa mi páčil v prvom dieli so strniskom, než na konci tretieho s bradou.
  • Pred Aragornom to však boli Romualdo a Tarabas. Ti dva byli úplně první.
  • @Aviv ááách, Romualdo a Tarabas :oops: musím si dát někdy nostalgický opáčko...
    Aviv napsal(a):

Romualdo a Tarabas

Jedině Romualdo!!!
    Tarabase nechápu. Teta se mi snažila vysvětlit, že je nelepší, ale neuspěla.

A úplně nejhorší je ten kudrnatej degen z pátého dílu, který jsem nikdy neměla vidět!!! :spike:
  • Krisa napsal(a):

A úplně nejhorší je ten kudrnatej degen z pátého dílu, který jsem nikdy neměla vidět!!! :spike:

=D musím přiznat, že u mě taky vede Romualdo, Tarabase jsem střídavě nenáviděla a zbožňovala, ale Romualdo, to je srdcovka.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.