Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1293294296298299394

Komentáře

• upraveno 18. března 2016
    @CervenKa Myslim, že ve filmu říkali, že je to drak.
  • Pcha, Romualdo byl jednička jenom do chvíle, než se objevil Tarabas. :twisted: Navíc Tarabas se i víc svlíkal (nebo jsem moc často sledovala ten díl, kde plave...).
  • Jo, drak štěstí, ale kde kdy kdo řekl, že drak nemá povoleno vypadat jak pejsek, hm?
    Tarabas vyzeral trochu ako Khal Drogo zo seriálu, nie?
  • Aviv napsal(a):

NE :D maximálně měli podobný make up

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. března 2016
    Aviv napsal(a):

Jo, drak štěstí, ale kde kdy kdo řekl, že drak nemá povoleno vypadat jak pejsek, hm?

No ještě tu zrůdu s ušima obhajuj. :spike: Šmak s Balerionem se musejí obracet v hrobě.

Tyhle, pro děti designovaný draci :-@ Ani nevíte jak mě štve, že v How to Train Your Dragon vypadá 90% všech draků jako tlupa groteskních příšerek z Happy Mealu.

A nechtějte vědět, co si myslím o téhle přerostlé zelené slepici :-x
  • Náhodou ten diktátorský z 1 i Alfové z 2 byli opravdu intimidating. Mne sa páčilo akí rôznorodí tí draci boli. A niektorí boli vážne slušne nebezpeční.
  • Monte Karstark napsal(a):

A nechtějte vědět, co si myslím o téhle přerostlé zelené slepici :-x

@Monte Karstark aneb když víš, že ten film bude hrozná blbost, ale stejně na něj plánuješ jít do kina :-D
  • Já nejsem konzervativní, co se tvarů a barev draků týče :D samozřejmě se mi velmi líbí, klasický čtyřnohý model...
    image

ale přeci jen, je to trošku podivné, a trochu víc preferuji draky, kteří mají čtyři končetiny, nikoliv šest...
    image

Bezzubka je boží, nejroztomilejší a nejklášnější :) pokud náhodou někdo víte, kde se dá potkat a ochočit, pište tipy
    image

taky se mi moc líbí hadí střih asijských draků
    image

a čestnou zmínku si určitě zaslouží i tahle příšera, která mi nejednou způsobila neklidný spánek :)
    image
  • Dreamer napsal(a):

Aviv napsal(a):

NE :D maximálně měli podobný make up

Tak jsem si šla na googlu porovnat obrázky (sakra, vypadá ještě líp než ve vzpomínkach). Tarabas je rozhodne uhladenejší a pôsobí záludnejšie. Aj oči sú iné.

• AvivAviv
    upraveno 19. března 2016
    Draco byl opravdu bezva a i ta hruza, se kterou bojoval Harry, byla slušbě drakoidní. Ten zelenobiely je zo Spirited away, však? Odkiaľ je tá posledná nočná mora?
  • upraveno 19. března 2016
    @Everett_Young koukám že jsi teď ohodnotil Donnie Darko (zcela správně :D ) viděl jsi to poprvé ? napiš svoje dojmy :)
  • @DanielSvatoš Viděl jsem to už hodně dávno akorát jsem si nevšiml, že jsem to doteď nehodnotil. Je to psycho film :-D Hodně hodně psycho film a kdybych vídal takového králíka pravidelně já, tak mi z toho asi brzy hrábne :twisted:
  • Me se libi strasne mooooc draci z dragon age inquisition... Skoda ze jsou to v tom svete neochocitelny potvory ktery jednou za cas posedne duse davneho boha... Nejhorsi pro me byl ten hajzl ze storm coast, tady ten z odkazu, to byl macek.
    https://m.youtube.com/watch?v=LC1W5vWeUzI.

Bezzubka je ale top! Ale musim souhlasit ze zbytek se mi moc nelibi. Nejlip hodnotim asi hookfanga ale nadderove jsou hrozny...

A jasne jeste skyrim taky fajn vyobrazeni...
  • A co říkate na Dračici ze Shrek a oslodračí mutantíky?
  • @Everett_Young nejlepší scéna je ta v kině :) u toho jsem si málem cvrknul
  • Bohovský drak je z Dragon's Dogma. Nie je to už najnovšia hra, takže grafika nie je nejaká špičková, ale mám na to intro super spomienky. :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. března 2016
    DanielSvatoš napsal(a):

@Everett_Young nejlepší scéna je ta v kině :) u toho jsem si málem cvrknul

@DanielSvatoš Tu scénu si pamatuji do dneška. To mi připomíná, že když už jsem u těch psychofilmů, tak bych se měl po dlouhé době opět podívat na Requiem for a dream.
    Aviv napsal(a):

A co říkate na Dračici ze Shrek a oslodračí mutantíky?

@Aviv viděl jsem ještě Shreka 2 ačkoli ten už se mi vůbec nelíbil, ale na ty další díly jsem raději ani nekoukal. Ale oslík je skělej :-D
  • @Everett_Young se přiznám že tenhle film se mi tolik nelíbíl a nejsem z něj tak hotovej ale scéna s ledničkou byla dobrá :D
    @sfik Cože? v DA jsou draci? Já hrál jen jedničku a tam byl na konci jeden a ten mě zrovna na prdel neposadil. Kolik jich je v Inquisition?
  • Aviv napsal(a):

Shrekovská dračice je v duchu prototypu z Dračího srdce, které zbožňuju :) a mutantíci jsou úžasní :D
    Jinak neříkám, že každý drak musí vypadat stejně, Falca neznám, tudíž na mě působí spíš hafanovitě. A obří lítající pes je tak jako tak dost cool, klidně bych ho brala :D

@Everett_Young mutantíci se poprvé objevili ve dvojce v titulkové scéně
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Uééééé, vždyť z Tarabase odkapáv sliz, brrrr. Tohle mě hodně dlouho strašilo v nočních můrách...
    image
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Monte Karstark napsal(a):

@sfik Cože? v DA jsou draci? Já hrál jen jedničku a tam byl na konci jeden a ten mě zrovna na prdel neposadil. Kolik jich je v Inquisition?

Náhodou jsou tam tři velcí. První je ta čarodějka, co se promění v draka, pak ten, co si ho nějací sektáři pletou s bohyní a pak závěrečný. Mně se celkem líbili.

Pokud jde o ty filmové, tak mám rád toho z Drakobijce (fantasy stará zhruba jako Souboj titánů, je docela škoda, že zapadla):

• @Monte Karstark v inquisition jsou po jednom draku v kazde lokaci, u mestecka empriss du lion jsou ale tri kolosea a rovnou tri draci.. Dohromady jich je asi deset..
  • @flanker.27 jop ale flemeth carodejku a matku morrigan muzes ukecat a nemusis s ni bojovat. Stejne i kdyz ji zabijes tak se objevi i v nasledujicich dilech jako takova seda eminence.. A tu dracici v haven taky fajtit nemusis, kdyz ukecas fanatiky a zabijes je az po questu.. Ale kdo by to delal... :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. března 2016
    Ale kdo by to delal...
    No právě, škoda zkušeností :)
    Flemmeth jsem ve dvojce potkal, k ní jsem to ještě dohrál, ale jinak mě dvojka tak těžce zklamala, že jsem v prvním aktu skončil a už jsem se k tomu nikdy nevrátil.
  • @flanker.27 Tak zkus DA-Inq o dost lepší prostředí, hratelnost se přiblížila zpátky k jedničce (ale asi jí úplně nedostihla v taktikách apod.).

• flanker.27 napsal(a):

Monte Karstark napsal(a):

Náhodou jsou tam tři velcí. První je ta čarodějka, co se promění v draka, pak ten, co si ho nějací sektáři pletou s bohyní a pak závěrečný. Mně se celkem líbili.

Pokud jde o ty filmové, tak mám rád toho z Drakobijce (fantasy stará zhruba jako Souboj titánů, je docela škoda, že zapadla):

Slušnej drak... Moc se mi líbili i ty ohníčky na jezírku.
  • CervenKa napsal(a):

Aviv napsal(a):

Shrekovská dračice je v duchu prototypu z Dračího srdce, které zbožňuju :) a mutantíci jsou úžasní :D
    Jinak neříkám, že každý drak musí vypadat stejně, Falca neznám, tudíž na mě působí spíš hafanovitě. A obří lítající pes je tak jako tak dost cool, klidně bych ho brala :D

@Everett_Young mutantíci se poprvé objevili ve dvojce v titulkové scéně
    Jo, jo, taková klasika. Mne sa veľmi páčia tie jej zelené okále.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.