Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A totéž dělám i u televize. Nejvíc mě štve, když tam nemůžou nechat ani blbou minutu titulků na to, aby člověk pochvalně pokýval hlavou, vypnul zvuk ještě před kraválem reklamy a šel do háje.
Jako sledovat cokoli na komerční stanici je pro mne nehorázné utrpení. Jestli si dobře vzpomínám, tak jsem naposledy zapnul televizi někdy o Vánocích. :-k
McConaughey...
...tak takhle si feministky představují korektní zábavu? A začínám být alergická na Melissu McCarthy :-@
Že je to prostě blbý, to se nepřizná.
...musím přiznat, že tenhle film mě nijak zvlášť nezajímá...ale přečetla jsem si pár komentářů pod videem a nestačím zírat. Spousta lidí si stěžuje, že Zoe Saldana není na Ninu Simone dost černá, tedy je tím pádem její obsazení pobuřující a dehonestující...wtf?! Takže asi smůla, z toho povinná nominace na Oscara nebude, jelikož by to opět vyvolalo poprask (hlavní herečka není dost tmavá, SKANDÁL!). Takže pro příště se zavede speciální poměřování podle škály odstínů pleti a kdo nebude spadat do toho správného rozmezí...smůla. A tihle lidé se předpokládám považují za bojovníky proti rasismu. :wall: