Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1290291293295296394

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Jay Ne, Johny Zehlicka fakt není reálné jméno (teda asi, na 100% to říci nemůžu) :)
  • Ja zostávam hlavne kvôli tej muzike a prípadnemu peknému vizuálu. Na potitulkové scény somm zatiaľ nemala veľa šťastia.
  • Já jsem s výsledky Oskarů spokojený Mark Rylance vyhrál, takže já taky dobrých 1575 Kč z 550. Trošinku mě radost kalí, že kdybych si vsadil později vyhraju víc, kurz šel až na 4, ale člověk nemůže být nenažraný.
  • Jo, taky koukám na titulky, a to proto, abych film vstřebala, domyslela některé pointy... Jinak řečeno, když je to jednoduché pokoukání, nemám potřebu v kině vysedávat, když se mi to hodně líbí, odcházím poslední.
    A totéž dělám i u televize. Nejvíc mě štve, když tam nemůžou nechat ani blbou minutu titulků na to, aby člověk pochvalně pokýval hlavou, vypnul zvuk ještě před kraválem reklamy a šel do háje.
  • AvivAviv
    upraveno 1. března 2016
    Áno, to ma štve tiež. Ani len sekvenciu v záverečnej melódii nenechajú dohrať. Utnú to v polovici tónu a že "Videli ste bla bla...". To e zločin proti filmovému zážitku.
    Jo a místo toho jebnou jména na jednu obrazovku, aby člověk musel mít dalekohled, pokud by chtěl něco přečíst (třeba když si nemůže vzpomenout na jméno herce ani za zlaté prase).
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Krisa To myslíš takové ty dvě rychlé obrazovky, které probliknou tak rychle, že člověk nestihne přečíst ani první jméno? Tak vzhledem k frekventovanosti reklam a jedné extra tučné reklamní přestávky 5 minut před koncem filmu/pořadu se k těmhle titulkům ani nedostanu.

Jako sledovat cokoli na komerční stanici je pro mne nehorázné utrpení. Jestli si dobře vzpomínám, tak jsem naposledy zapnul televizi někdy o Vánocích. :-k
    @Monte Karstark Jo, přesně to.
  • několik let jsem neměl zájem vidět animák a letos jsou dva
  • Tento ma zlákal tiež. Fakt sa naň teším. Neviem presne čím si ma získal, ale teším sa naň.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 1. března 2016
    už jen scéna na úřadě s lenochody si mě získala, ten film je jasnej :dance:
  • Temna veza - Matthew McConaughey potvrdeny
  • upraveno 2. března 2016
    Doufám, že jako Roland...bylo by to sice lehce prvoplánové, ale furt lepší než Elba :-?
  • Elba je tiez potvrdeny...teraz ide o to kto (z) koho
    Ale podle toho prvního obrázku je to jasnej William Fichtner :-)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Černej Roland to neeeeeeeeeeeeeeee :wall: :'-(
  • upraveno 3. března 2016
    NE...ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, néééééééééééééé!

...tak takhle si feministky představují korektní zábavu? A začínám být alergická na Melissu McCarthy :-@
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Pokud to bude propadák, vždycky se to dá obhájit tím, že svět má stále ještě předsudky a nevyzrál, tudíž je třeba jej nadále "vychovávat" =D
    Že je to prostě blbý, to se nepřizná.
  • upraveno 4. března 2016
  • @Dreamer Podle mě mezi krotitelkama chybí asiatka :D Třeba alespoň ta černoška bude lesba a spláchnou dvě hovna jednou vodou...
    @Monte Karstark COŽE? Noví Strážci vesmíru? A bude tam i Šavlozubý tygr a Triceratops?
  • @Krisa: Morfujeme. :-)
  • upraveno 6. března 2016

...musím přiznat, že tenhle film mě nijak zvlášť nezajímá...ale přečetla jsem si pár komentářů pod videem a nestačím zírat. Spousta lidí si stěžuje, že Zoe Saldana není na Ninu Simone dost černá, tedy je tím pádem její obsazení pobuřující a dehonestující...wtf?! Takže asi smůla, z toho povinná nominace na Oscara nebude, jelikož by to opět vyvolalo poprask (hlavní herečka není dost tmavá, SKANDÁL!). Takže pro příště se zavede speciální poměřování podle škály odstínů pleti a kdo nebude spadat do toho správného rozmezí...smůla. A tihle lidé se předpokládám považují za bojovníky proti rasismu. :wall:
    To budou kategorie: bílá, mléčná, 70%, 85% a extra 99% ;-)
  • @Monte Karstark a co oříšky? Zakázat, aby náhodou někomu nevyvolaly alergickou reakci? :-k
  • @Dreamer Heh, co se podělo s argumentem, že lidi zajímá herecký výkon. Pokud třeba na divadle hraje černý herec v shakespearovské hře, která není Othello, používá se ten argument každou chvíli. Zoe není dost dobrá? To jsou stejné kecy jako u Bohů Egypta, že tam není ani jeden egyptský herec... ačkoliv obsazovat Araby by byl anachronismus a hlavně je ten film fantasy. Tihle bojovníci za sociální spravedlnost si čím dál víc koledují o to, že je všichni ostatní budou označovat za fašouny.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.